Piersicute de iulie-august 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ada,stiam ca tu esti de a mea!dar ma gandeam ca sunt numai tinerele pe aici.

Laura,tinem pumnii sa fie cum iti doresti.Sanatos sa fie!

M-a luat asa un somn.Eu dorm 10 min si apoi sunt fresh de zici ca am dormit o noapte.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

si eu sunt deacord sa ne punem varsta si punem si carucioarele colorate , dar oare cum facem????
Poate ne zic fetele mai pricepute

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Balanta,eu eram curioasa cum ar fi la gemen amnio,Dar asa imi imaginam si eu ca e mai dificil,din motive de spatiu.
Analiza de dupa la baietel a fost in tara sau tot afara?
Oricum bine ca ai sansa sa mergi la control la Viena,asa stai mai linistita.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IIuli

laura32: bafta multa maine la eco, o sa vezi ca o sa fie bine bebe. si caruciorul sa fie ce culoare o fi, sanatos sa fie bebe.

13+ Mihai

Ai drepate Iuli , mai glumesc si eu , mai ales ca este sarcina obtinuta prin vitro ... chiar nu se pune problema de a face mofturi .
Intotdeauna mi-am dorit ca primul copil sa fie baiat (atata timp cat am sperat ca voi ramane insarcinata pe cale naturala ) , in momentul in care s-a pus problema de FIV m-am rugat sa fie fata , am zis ca in general fetele sunt mai mamoase (bine nu intotdeauna ... in general )si daca tot nu se mai pune problema de alt copil , sa fie o fetita , acum ce vrea Dumnezeu ... sanatate multa sa primeasca .

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta, cat costa eco la Viena la doctora ta? Ca m-ar interesa si pe mine sa merg sa ma vada ...ma gandesc...
Scuza-ma ca insist pe subiectul asta dar tot nu mi-e clar cu sarcina ta anterioara. Deci la eco au vazut malformatie si de fapt la analizele ulterioare a iesit ca nu era malformatie? sau cariotipul nu are nici o legatura cu treaba asta? daca faceai amniocenteza s-ar fi vazut?

PS: eu gatesc supa de rosii azi dar nu stiu ce sa fac felul doi ca parca mi-e greatza de orice...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Laura, tu unde ai facut FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Laura tinem pumnii pt. maine la eco, sa iasa cum vrei tu, dar mai ales sa fiti bine.

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

dacost, gemenii mei au placente diferite asa ca pt fiecare din ei ar trebui facuta o punctie separata pt a recolta lichid amniotic. Deci, deodata, avem riscuri duble. Plus, cum zici tu, spatiul de manerva este mai mic si de aici se mai adauga inca un risc. Avand in vedere ca noi nu putem concepe natural, sarcina asta e f f valoroasa pt noi, asa ca dr a insistat sa ne mai gandim.

Din momentul in care am aflat ca bebe este bolnav si ne-a trimis si la RMN fetal unde s-a confirmat diagnosticul ei, ne-am intors la TM, am mai stat 2-3 zile si ne-am intors la Viena unde am nascut. Tot acolo am facut si analizele mentionate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Laura, tu unde ai facut FIV?

Ioana eu am facur FIV in Bucuresti la clinica Gynera si am avut reusita din prima , multumesc lui Dumnezeu .

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

ioana, fetusul meu a avut o malformatie grava la creier care s-a vazut la eco. Diagnosticul s-a confirmat la RMN fetal si la examentul anatomo-patologic facut post partum. Analizele genetice au infirmat probleme la nivel cromozomial si anomalii de genom. Asta inseamna ca a fost de fapt "Entwicklungsmißbildung" (ceva de genul development-malformation). Sunt o multime de boli care nu au legatura cu anomaliile cromozomiale. Asa a fost si cazul meu.
Pt un singur fetus, la dr-a asta eco te costa in jur de 250 euro. Se mai adauga drumul, cazarea, etc.
Insa eu cred ça in Bucuresti sunt destui ecografisti buni (Herghe, Iosup, etc).

Mergi la inceput