Piersicute de iulie-august 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta , merci mult. Dar uitashi sa imi zici cam care e pretul la eco la Viena la doctora ta. Daca poti.

Laura, esti chiar norocoasa :-)

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Pai am scris pretul. Iar amnio costa 1500 euro pt un fetus. Asta e, preturi de Viena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Salutare fetelor. Nu am mai intrat de cateva zile si deja ati trecut la un nou capitol!
Eu inca am greturi desi sunt in saptamana 15, mi-a tot fost rau zilele astea, am avut si ceva dureri de burta, ameteli si durere de cap. Azi ma simt mai bine dar imi iau cm sapt asta sa ma linistesc.

Voi aveti dureri de burta acum ca suntem majoritatea in trim 2?

----------------------------------------------
MUTATIA 677 C>T MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA 1298 A>C MTHFR HETEROZIGOTA.
MUTATIA -675 4G PAI-I HOMOZIGOTA.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Balanta, scuze ...cred ca scriam in acelasi timp :-))

Am facut supa de rosii cu bulion de la bunica. A iesit delicioasa.
Dar tot nu stiu ce sa fac felul 2...

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Fetele care stiti parola de la userul comun, ne da si noua parola sa ne trecem datele sau facem tabel???

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ca-mila nu mi a recomandat nici un doctor ca m am blocat cand am auzit si am zis ca o sa mai sun eu.(ma gandeam ca poate pe net se glumeste sau nu e el).acum ma gandesc sa il aleg ori pe al tau ori al balantei(ptr ca asa ma gandesc ca voi putea merge aici la control si poate si voi naste daca nu vor fi probleme sau riscuri mari.si daca doamne fereste va interveni ceva ma voi duce la bega -ptr ca la noi la spital oricum nu vreau sa merg)
voi ce stiti despre ai vostri sunt buni la eco(masuratori) ca daca nu ma gandeam sa merg la budau macar acum la 20-24saptamani sa imi faca masuratorile ca el stiu ca e bun-sau cel putin de la noi din arad majoritatea medicilor care au renume mare te trimit in aceasta perioada la el la masuratori.la voi este cunoscut?ce ati auzit despre el?
sper sa nu ma injurati ca va pun atatea intrebari daca nu aveti timp sau chef nu trebuie sa imi raspundeti

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Budau a fost dr care mi-a urmarit prima sarcina si da, a dat rateu cu mine. Probabil ca in general este bun, dar in cazul meu nu a fost asa. Eu nu vreau sa mai aud de el.
Mie Catalin Tau mi se pare bun pe eco, fiindca desi sunt pacienta lui Craina, Catalin ii face ecografiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

fetelor, ati inceput sa imi dati emotii cu masuratorile astea, pot fi facute neatent? sau e posibil ca un doctor bun (considerat bun, ma rog) sa scape niste informatii precum o problema la capul unui copilas?? incep sa ma gandesc - eu am foarte multa incredere in doctorul meu, doamne ajuta sa fie totul bine.

ned: eu am mai scapat de greturi (aveam stari foarte urate de greturi seara), in schimb de durerile de burtica nu am scapat - ma doare in special daca stau mult pe scaun sau in general in aceeasi pozitie. mai iau cate un nospa si se linisteste. pe de alta parte insa, am inceput sa am pofta de mancare si de dulce. in primele luni simteam nevoia sa mananc altfel imi venea sa vomit, acum imi vine pur si simplu sa mananc continuu. o sa ma fac cat casa, mai ales ca toate prietenele mele au luat peste 20 de kg in sarcina si ma deprima gandul ca s-ar putea sa iau si eu atat.

13+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ca_Mila,ti-am trimis PM.

Balanta,oare la amnio s-ar vedea asa ceva ce la masuratori nu s-a vazut?

Nu ma mai gandesc,ca asa o iau razna.

Iuli
,tu gandeste-te la rezultat...kilogramele sunt doar un "accesoriu" de care o sa scapam dupa.Si mie mi-e urat de mine deja ca am un fund mare si picioroace,dar ce sa ma fac acum.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fetelor, ce vorbarete sunteti.
Abia va mai pot urmari. Eu nu pot sa zic ca am avut cine stie ce spor la lucru ca m-am tot intrerupt.
Spunea cineva ca nu mai suporta carnea si mananca doar somon afumat din categoria asta. Nici eu nu suport carnea de nici un fel si nu mai pot nici macar sa miros, cu atat mai putin sa mananc, afumatura sau orice produs afumat. Nu am pofta nici de mancare gatita. Fructe, iaurturi, salate, omlete si ochiuri (mai nou) si cam atat. Cred ca de aia nici nu ma ingras.
Acum mi-e pofta de salata de vinete, dar stiu ca nu avem voie maioneza pt ca e cu ou crud. O fi foc daca chiar pap? Am oua de casa.
Cineva mi-a facut pofta de supa de rosii, dar nu stiu exact cum se face. E o supa normala si se adauga bulion?
In rest nu mai stiu ce sa va raspund ca ati scris o gramada.
Ali, imi pare rau de doctorul tau. Sper sa gasesti pe cineva de incredere. Bafta tuturor la eco si la masuratori.

11+

Mergi la inceput