Piersicute de iulie-august 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici scriitoare!
eu sunt tot asa ametita dar macar azi nu mi s-a mai facut rau...aseara am fost praf, nu puteam nici sa respir am dormit la greu ieri in speranta ca poate imi va mai trece durerea de cap. bag in mine lichide la greu, azi vad k am si pofta de mancare spre deosebire de ieri...am mai slabit 1 kg...deosebit noroc k aveam ceva straturi dinainte de sarcina k vad k din ele se hraneste BB.
vreau sa-mi fac niste mamaligutza cu branza, unt si ou si diseara cred k fac budinca de care s-a tot vb pe aici n-am mai mancat demult si chiar mi-ati facut pofta.
aruba, eu am scapat de greturi de pe la 12 sapt, acum ma mai doare burtik din cd in cd...deh, creste BB
bun venit fetelor noi, felicitari celor care au aflat ce prunci poarta, bafta celor care aveti echo si sanatate bolnavioarelor!

Roxy
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Daconst, vezi ca mi-a raspuns mie Balanta legat de amniocenteza ca acea malformatie nu e genetica si nu se vede la amniocemnteza...daca am inteles eu bine.

Muraturico, vad ca ma citesti des, si cu sticksuri si cu supa de roshii si cu somonul. Eu nu pot manca somon afumat ci doar MARINAT!
Iar supa de roshii se face asa:
3-4 litri de apa
o ceapa intreaga
o jumatate de tzelina de-aia mare
3 morcovi zdraveni
sare
piper

le lasi la fiert si cand s-au fiert bine, scoti legumele, pasezi daca vrei o parte din ele (un pic de telina si un pic de morcov- le faci asa ca o pasta) le adaugi in supa si pui 500 ml de bulion nde casa daca ai.
Si adaugi taietei sau daca nu ai taietei, poti pune un pumn de orez.
Si cam asta e
Pofta buna

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Da, asa este, sunt chestii care se vad doar la eco si care n-au nici o legatura cu amniocenteza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Acum mi-e pofta de salata de vinete, dar stiu ca nu avem voie maioneza pt ca e cu ou crud. O fi foc daca chiar pap? Am oua de casa.
Cineva mi-a facut pofta de supa de rosii, dar nu stiu exact cum se face. E o supa normala si se adauga bulion?

11+


muraturik, hai la mine k am facut aseara salata de vinete si mie imi place cu mayo, insa acum am renuntat si o fac doar cu ulei (floarea soarelui+putin de masline) si iese delicioasa. o las mai mult la robot si iese mai pasta...aduce putin cu cea cu mayo
in ceea ce priveste supa de rosii - pui legumele la fiert k la o supa normala si mai la sfarsit adaugi rosii pasate la blender sau pulpa de rosii (eu folosesc de la cirio mi se pare cea mai buna). nu recomand bulionul - ala e mai mult pt mancaruri, sosuri etc. la final poti sa o pasezi cu mixerul special sau o lasi asa cu legumele intregi. poti sa faci si galuste sau pui fidea, taitei, o mana de orez...cum iti place tie mai mult

Pup!

Roxy
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

muraturica: poti face maioneza la fel de buna cu galbenus fiert; firbi oul tare, iar galbenusul il amesteci cu un pic de sare si o lingura de mustar, le faci asa ca o crema, apoi adaugi ulei pana la consistenta care-ti place tie. eu asa fac de cand cu bebeloiul

Ioana3110: tu stii ca avem voie peste marinat? si mie imi e pofta de nu mai pot, dar stiu ca e din categoria alimentelor nepreparate termic si nu am mancat deloc de cand am ramas insarcinata.

13+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

ned, eu am mai avut zilele astea ceva dureri de burta (intepaturi mai mult), mai ales noaptea cand m-am trezit, m-a mai durut si mijlocul, poate si de la frig, si eu am luat no-spa si m-au lasat durerile mai incet sau mai repede

abia astept sa ajung luni la eco sa-l vad din nou pe bebe sa fiu sigura ca e bine

pt a micsora riscurile de potentiale probleme cu bebe, ma gandeam sa ma duc sa fac urm morfofetala si la doctorul meu si la alt doctor, probabil herghelegiu; ma mai gandesc, sa ajungem cu bine atunci

ali, imi pare rau pt doctorul tau.

laura, bafta la eco!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Muraturica, eu zic sa nu te risti cu maioneza cu ou crud, daca tii neaparat fa cu galbenus fiert, cum a zis cineva. Bine ca mi-ai dat ideea cu salata de vinete sa o rog si eu pe mama sa imi faca, ca eu nu ma pricep deloc. Bine ca mie nu imi place delooooc salata de vinete cu maioneza, am incercat de cateva ori si-mi venea greata instantaneu, asta fara sa fi fost insarcinata, cred ca acum m-ar dobori. Prefer pe cea simpla.
Eu am alta pb, sunt innebunita dupa branza telemea de Sibiu, insa de cand am ramas nu mai pot sa mananc, ca am auzit ca tb sa mancam numai lactate din lapte pasteurizat, ceea ce in mod cert taranii de la Sibiu nu fac... si am trecut obligat-fortat pe telemea ambalata, Hochland sau LaDorna, dar nu se compara :((

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

ali despre dr. Budau nu stiu ce sa spun, nu-l cunosc si nici nu cunosc pe cineva care sa fii fost la el, dar te-a lamurit balanta despre el.

eu as inclina spre Tau, ca daca te duci la Craina, tot la Tau ajungi la eco. eu sunt pacienta lui de cativa ani, ne-am chinuit impreuna sa obtinem sarcina si mergem impreuna mai departe. Daca mai vrei pareri mai sunt fete pe forum, la gravidute cu trombofilie, este musette care este pacienta lui, tot asa de mult timp si este multumita. Eu ti-l recomand, poate iti da un sfat si balanta

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Ioana, mersi de reteta. Nu mi-am dat seama ca toate recomandarile culinare pe care le-am citat vin de la tine. Cum se scrie atat de mult....M-am incurcat cu somonul. Oricum, eu nu pot nici marinat, nici afumat.
Roxypui, sa sti ca vin la vinete.
Stiam si eu de maioneza cu galbenus fiert, dar uitasem. Mersi Iuli ca mi-ai adus aminte. Eu vinetele congelate de obicei le fac cu maioneza. Le fac fara doar toamna cand sunt proaspat coapte si nu le mai tin la congelator.
Aruba, eu sunt din Sibiu si sunt moarta si eu dupa branzeturile de aici. Am renuntat si eu la ele pentru ca desi le cumparam de la persoane cunoscute, care lucreaza curat, tot nu am siguranta celor facute cu lactate pasteurizate. Eu nu am gasit telemea ambalata la fel de buna si ma multumesc cu cea de la Hochland care pare cea mai rasarita.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Daconst multumesc pt parola , este frumoasa si gustoasa

O sa intru mai tarziu ca acum trebuie sa plec.

15+

Mergi la inceput