Piersicute de iulie-august 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Ca_Mila spune:
Balanta incearca sa vorbesti direct cu Craina si sa-l intrebi daca iti poate face eco la President, poate daca insisti te primeste acolo sau te trimite la Tau sa-ti faca, dar sa fie la clinica unde cred ca este mai liniste decat la spital.
15+
balanta_tm spune:
Ca_Mila, ideea e ca eu oricum ecografiile importante le fac la Viena; dr Craina stie lucrul asta si nu se supara. Doar ca pt minimul pe care il am de facut in TM, as vrea liniste. Ori la Bega, asa cum zici si tu, este orice, numai liniste nu.
O sa mai vorbesc cu el pe tema asta, sa vad ce zice.
ARUBA spune:
Apropo fetelor, nu stiu daca s-ar putea face, dar ar fi dragut ca in lista de la inceput sa trecem fiecare varsta si orasul, ce ziceti?
15+
Daconst spune:
Citat: |
citat din mesajul lui balanta_tm dacost, nu-i nici o problema. Am 36 impliniti (la toamna fac 37). |
Deci suntem aceeasi generatie!
Tu faci amnio?ca la noi e cam obligatoriu oarecum si pe 15 ma gandesc putin cu groaza.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt
Laura32 spune:
Buna dimineata fetelor ,
scrieti ... nu va jucati , la capitolul mancare , nu o inteleg pe Ada care are 49 kg si sta numai in bucatarie ... felicitari !
la capitolul sot ... al meu este cu treburile gospodaresti ... spalat , calcat , schimbat lenjerii si tot ce tine de casa (facem si impreuna , dar niciodata singura nu ma lasa ) asa a fost invatat si obisnuit a stat si singur o perioada , dar la bucatarie este o bomba , acolo petrec eu timpul , multumesc lui Dumnezeu ca nu este mofturos ... cu o ciorba daca o am l-am cucerit
la capitolul kg , din cauza tratamentelor pe care le-am facut in decursul anilor am ajuns de la 60 kg la 75 kg ( psihicul este cel mai bun aliat in acumularea kg) iar acum am luat doar 1 kg ... cred ca este doar bb in kg asta
Maine ma duc la eco , tineti-mi pumnii sa am o fetita , acum ce o fi ... nu mai conteaza ... omul mai face si mofturi
17+
ioana3110 spune:
Aruba, de acord cu tine, am mai auzit asta, dar eu mananc somonul asta de ani de zile si nu am avut nimic. E adevarat ca intotdeauna exista o prima data, dar ce sa fac? ca alta carne pur si simplu nu pot manca....
citat din mesajul lui ARUBA Ioana, ai grija cu somonul marinat sau afumat, ca nu e voie in sarcina decat cu peste preparat termic, am auzit ca orice carne nepreparata termic ( inclusiv mezelurile gen muschi file ) pot contine bacterii care in mod normal iti cauzeaza o toxinfectie alimentara, insa in sarcina pot fi ff periculoase pt fat. 15+ |
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
Laura32 spune:
citat din mesajul lui ARUBA Apropo fetelor, nu stiu daca s-ar putea face, dar ar fi dragut ca in lista de la inceput sa trecem fiecare varsta si orasul, ce ziceti? 15+ |
Daca se poate si nu este mult de munca (dar cam este) eu sunt de acord .
17+
IIuli spune:
laura32: bafta multa maine la eco, o sa vezi ca o sa fie bine bebe. si caruciorul sa fie ce culoare o fi, sanatos sa fie bebe.
13+ Mihai
balanta_tm spune:
dacost, eu la morfofetala de trim I m-am dus la Viena croita sa fac amnio la 16 sapt si sa vb in prealabil cu dr despre asta. Insa ne-a convins ca este mai bine ca deocamdata sa nu ne gandim la amnio -atat eco cat si DT au iesit bine (riscurile la amnio sunt mai mari la gemelara, bineinteles si ne-a zis ca oricata experienta are ea pe amnio, riscurile nu le poate elimina). Mai mergem la eco la 18 sapt acolo si daca dr va vedea ceva in neregula, ne face amnio pe loc. Noi avem mare incredere in dr-a asta si o sa mergem pe mana ei. Ea ne-a descoperit problema la prima sarcina (in TM ni se spusese ca bebe este perfect sanatos ).
Oricum, dupa ce am pierdut primul baietel, i s-a facut cariotipul si a iesit bine. Ba mai mult, au facut si o analiza mai elaborata, pe gene (array CGH se numeste) pt noi si fetus si a iesit ok.