Piersicute de iulie-august 2012 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
mary_81 spune:
este foarte comoda epilarea cu ceara complecta in ultimile luni de sarcina si mai ales in timpul nasterii, adica perioada de spitalizare. In cele cini zile de spitalizare este destul de greu sau chiar imposibil sa te epilezi cu bigul. Atunci abia reusesti sa stai in picioare la un dus si acolo ajutat de cineva sa te speli, da sa te mai poti epila. Eu dupa ce am nascut a inceput sa imi creasca parul si unghiile de la o oara la alta din cauza acelui calci care sa dat inainte de nastere si a fost foarte incomod cu bigul din cauza stari de sanante in primele doua zile. Eu mi-am facut curaj in vara si am mers la epilare cu cera si de atunci maduc regulat si sunt super multumita.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mary_81 spune:
Am raspuns la intrebarea pusa de Ca Mila, dar de cand nu am fost noi pe aici s-au schimbat cateva chestii, sau am uitat eu cum se raspunde, nu sa mai atasat si postarea lui Ca Mila
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Bine ati venit CamiM si Mary81, v-am adaugat la lista.
Pentru ca e calm inca la birou, m-am bagat un pic la editat si am pus carucioare pe ici pe colo. Sper ca nu am uitat pe cineva sau incurcat borcanele, de e asa sa imi atrageti atentia.
Cu ocazia asta anunt ca scorul e strans: 6-5 pentru FETE! Asa-i ca nu credeati? Sa mai spuna cineva ca sunt prea multi baieti, ca o ciufulesc (virtual bineinteles)!
Si sunt multe fete care nu au mai scris demult, sper ca sunteti toate bine si ne mai dati si noua vesti din cand in cand! Da Doamne sa nu fiti inzapezite si izolate pe undeva!
Ce voiam sa mai zic:
- pentru constipatie incercati si un simplu pahar cu apa rece dimineata pe stomacul gol, iar cele care suporta cafeaua uneori asta regleaza problema. Zeama de varza e infailibila, dar sa nu dati in extrema cealalta...
-Mary, dar zau, cine se epileaza cat e in spital, ametita dupa nastere?
-Balanta, Daconst, Ada, ma adaug si eu la "generatia de aur"
- Si intr-o nota mai serioasa, am citit pe fragmente povestea ta, Balanta, inca o data, imi pare sincer rau ca ai trecut prin asa ceva, ma sperie in acelasi timp si imi confirma parerea ca mamele au un al 6 lea simt infailibil, care le spune daca e bine sau nu, dincolo de orice teste si estimari medicale. Am vrut sa spun si eu o alta poveste ce imi confirma asta, dar am sters, e mai bine asa si sa ne ascultam cu atentie instinctul si vocea interioara. Si sa avem incredere In Dumnezeu, in mama natura sau in ce crede fiecare!
Va pup! 19 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Biribu spune:
salut vorbaretelor!
din ce mai retin, si m-a marcat voi vorbiti serios ca va pun sotii la treaba????
mi se urca parul in sus, zau ca nu i-ati invatat bine, ce naiba, acum si bortzo
Ada al meu daca vede ca “s-a terminat masina” se duce si le scoate el frumusel daca are chef, daca nu nu, dar nici prin cap nu i-ar trece sa ma trimita pe mine. daca nu e mincare, isi face, daca nu are nici el chef, cumparam de undeva, ce atita stres cu potolul asta pina la urma...
Uite ca si Carmina e de-a mea
CamiM bine ai venit, te mai stiu si de la mamici de America
cu lista: va rog nu treceti virste si alte date pe ea, o sa ingreuneze f mult editarea, plus ca ea e pt bebei numai in fond. se poate face o alta lista cu date de nastere etc pt cine doreste.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
Daconst spune:
b_1403,o seara faina
Fleur,cred ca sunt fete cu beieti(cazul meu) care nu sunt inca sigure de carucior.Eu va spun vineri mai sigur.Nu stiu de ce aveam mereu impresia ca baietii sunt mai multi.
Si ai mare dreptate cu instinctul mamei.Ea simte multe chestii pe care un dr nu are cum sa le vada cu toate aparaturile lui sofisticate.
La fel si cind copilul e bolnav,o mama simte mai bine cit de grav e.Am si eu citeva experiente de plecat cu semnatura de la urgenta,unde eu stiam ca al meu copil plinge de panica si frica si ei o tineau pe a lor ca nu primeste oxigen si nu vroiau sa ma lase acasa.am plecat pe semnatura si copilul s-a linistit cind am fost doar eu cu el si in casa lui fara oameni straini si aparate in jur.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
17 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioana3110/ioana3110.jpg)
ioana3110 spune:
Fetelor, eu am dormit 3 ore.... incredibil. Si imi e tot somn asa ca ma duc la nani. Va puup
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adarev/adarev.jpg)
adarev spune:
Salutare, fetele. Vad ca scrieti nu aveti treaba.Fleur la datorie si te pupam ptr. gatit.Biribu si Carmina, iubitele al meu bombane dar, nu-l mai bag in seama.In rest nu am ce sa zic e baiat bun, dar isi baga nasul cand sunt la bucatarie sa comenteze si atunci prefer sa-l vad disparand in alta parte.Mai ma doare si pe mine burta dar cred ca se maresc toate alea. Mary, bine ai venit si sarcina usoara. Dana, ai dreptate cred ca noi care mai avem copii nu mai suntem asa stresate cu mancatul. Adica eu am mancat de toate asa cate putin si chiar nu ammai tinut cont.Fetelor, cand am nascut eu daca nu erai rasa iti faceau toaleta asistentele.
Ada
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fleurdelise/Fleurdelise.jpg)
Fleurdelise spune:
Biribu, hm, ma simt vizata...
Sotul tau e roman? (eu tot traiesc cu impresia ca tu esti pe undeva in State, asa e? ca vad la locatie Ro totusi). Daca nu e, inseamna ca ai uitat cat de important e potolul la al nostru popor, in special la masculi...
Acuma pe bune, in relatia noastra suntem cu diviziunea muncii. El nu face treburi la care ma pricep eu, si invers. Imparteala a fost simpla dupa ce, intr-o zi, m-a sunat din spital, isi arsese degetele ca uitase tigaia pe aragaz si luase un pic foc... Ca sa evit alte catastrofe, eu gatesc, el mestereste prin casa. De rufe, vase, curatenie ne ocupam amandoi. Dar stie si el sa bage o pizza la cuptor (mai greu e sa o scoata), a si mai face si pui pe sticla, foarte bun (tot eu l-am invatat
).
In ce priveste menajatul ca suntem bortzo, ok, dar fara exagerari. Eu nu consider ca sunt bolnava sau neputincioasa in perioada asta. Daca as avea probleme si complicatii, cum sunt multe cazuri, ar fi altceva, dar asa nu vad de ce nu mi-as curata masina, conduce peste tot, duce la piata, etc. Sigur ca e frumos sa fim rasfatate ca gravidute, nu am parte de asa ceva si nu ma plang. El imi da altfel de motive de bucurie: intr-o zi, venind de la servici, ma astepta cu un tablou proaspat pictat de el, semi-abstract, despre nastere.L-am pus in camera lui bb si o lumineaza toata. Nu am alte pretentii de la el, fiecare ne cunoastem limitele partenerului de viata...
Iar cu "educatul barbatului", permite-mi sa fiu tare retinuta, noi ne-am luat la varste mature si nu mai incercam sa ne schimbam unul pe altul.
Fiecare si le stie pe ale lui in familie, si Ada are fara indoiala cu sotul ei socoteala si intelegerea lor, si Carmina, chiar daca aparent gandim diferit, sunt sigura ca fiecare ne asumam pe deplin relatia proprie.
Scuze de peroratie...
Fetelor, eu am facut o scurta dar binevenita plimbarica in pauza, doar pe jos, aici e frigut dar nu tare, e soare si frumos. Am obosit un pic, dar ma simt foarte bine. Voi faceti miscare, ce fel?
Pupici! 19 +
X Ioan
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxypuy/roxypuy.jpg)
roxypuy spune:
daconst ms de sfat! i-am si trecut sotzului pe lista de maine kiwi imi si place mult
mai devreme stateam tolanita pe fotoliu si am simtit ceva in burtik...parca vibra ceva, ca o falfaire...nu stiu cum sa va explic...o fi fost BB?
va pup si va urez n bunutza k ma bag la un film
Roxy 15+
Biribu spune:
Fleur nu cred ca e cazul sa te simti vizata ca nu intru eu cu bocancii prin viata nimanui si nici nu iti cer eu tie sau Adei sa va reeducati partenerii. vorbim si noi ca fetele discutii, daca nu-ti place nu mai comentez nimic, promit.
in fine, se vorbeste pe la toate subiectele de pe forumul asta de implicarea partenerului, ca doar despre copii e vorba, sfatul meu asa de mamica mai experimentata e doar ca cu cit mai devreme cu atit mai bine, ca-s multe mamici care dau in depresii mai tirziu cind realizeaza ca nu pot face fata singure.
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3