Piersicute de iulie-august 2012 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,
Am rasarit si eu, la birou cu chef nebun de munca.
Banuiam eu ca voi avea ceva de citit pana sa ajung la zi, nu m-ati dezamagit!
Asa... burritos, reteta mai simpla nu exista, pentru serile cand nu aveti chef sa stati ore la cratita:
Ingrediente: Tortillas (turtite moi) din comert, 2-3 sau cate vreti de persoana, 500g carne tocata de vita (cat mai macra), 325 ml apa, 1 plic condimente pt burritos (daca nu gasiti, puneti sare, piper si chili-boia-dulce, si un pic de amidon sa se lege), cascaval ras, legume (rosie, ardei, frunze de salata, ceapa rosie), salsa dulce sau mai picanta (merge si ketchup).
Carnea se soteaza in tigaie pana devine maronie (atentie, fara ulei fara nimic), se scurge apoi bine de apa lasata. Se repune in tigaie cu apa si condimente, se lasa pe foc, amestecand din cand in cand, pana scade apa si se leaga ca un sos (in maxim 10 minute e gata).
Intre timp radeti cascavalul, taiati felii rosia, ardeiul, ceapa solzi lungi, rupeti bucati cateva frunze de salata (aia crocanta tip iceberg e mai buna). Incalziti tortillas cateva secunde la microunde sau cateva minute la cuptor in folie de Al.
Puneti masa: un bol cu carne, unul cu cascaval ras, unul cu legume, salsa si/sau ketchup, tortillas la cald. Fiecare isi pregateste burritos cu garniturile preferate. La al meu pun in ordine pe tortilla: salsa, carne, cascaval, cate o felie de leguma si salata, si rulez strans.
Pofta buna, revin.

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta vezi ce face instictul de mama?impresionant.iti multumesc ptr sfaturi si lamuriri.te inteleg in alegerea medicului. si eu as fi procedat la fel

ma bucur ca nu ma considerati fitoasa doar ptr ca incerc sa fac ce cred ca e mai bine ptr bebe,cum fac altii din jurul meu care ma considera exagerata.
de aceea va iubesc si va consider deja cele mai bune prietene ptr ca voua pot sa va povestesc orice fara sa ma judecati sau sa ma considerati exagerata.norocul lor ca poate ele nu au simtit pericolul in sarcini si de aceea nu ma pot intelege ca si voi.tot asa s a intamplat si dupa ce l am nascut pe baietel cand era vorba de mancare:doamne dar cum de nu ii dai aia sau aialalta sa manance ca eu i am dat deja si sarmale(pe la vreo 6luni).si doar noua cum crezi ca ne dadeau sa mancam?ei acum sunt alte vremuri si eu ma sfatuiam si atunci doar cu fetele de pe forum si ne intelegeam si ne sustineam una pe alta.
hai ca deja v am ametit cat am scris azi

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Bumbitza, multumesc pentru ce ai zis de poza... stii cum e, eu il vad ca pe cel mai frumos bb din lume, fiecare cioara isi lauda puiul... Cand l-am vazut asa de frumusel conturat la eco, si cumintel (cred ca dormea), mi-au dat lacrimile si am plutit de fericire toata ziua -cu amnio- care nu a fost deloc usoara...
Incerc sa recapitulez si sa raspund si eu la ce ati mai discutat:

• mi se usuca si mie pielea corpului, in special pe burta pe masura ce devine mai proeminenta. Deocamdata dau doar cu lotiune hidratanta dupa dus sau cu crema mea grasa de noapte, cand imi amintesc... in curand trec si eu la ulei de masline, stiu ca e sfant...am citit undeva ca se absoarbe cel mai bine pe pielea uda dupa dus, inainte sa te stergi, voi incerca asa.
  • De epilat cu ceara si alte grozavii, nici gand, eu ma rezolv cu lama de ras peste tot, desi am si epilator electric. Ma irit mai tare de la epilator decat de la lama, asa ca am renuntat la primul.
  • Greturi, dureri de burta, scarba de anumite alimente: in primul trim. nu suportam cafeaua si pestele, acum beau zilnic o cafea, iar somonul e delicatesa suprema, as manca numai asta daca nu ar fi cam scumput... Dureri de burta inca mai am, de genul port un bolovan in burta, si acum mai nou cand stau culcata pe o parte, nici nu mai stiu in ce pozitie sa stau in pat.
  • Problema mea e durerea de spate, fix in mijloc, daca stau mai mult pe canapea (destul de joasa) simt ca intepenesc si ma ridic destul de greu. Solutia e sa ma ridic des si sa dau ture prin casa! A, si carcel noaptea numai in piciorul drept, ma trezesc si trebuie sa schimb patul, altfel nu mai adorm.
Ati mai vorbit de o gramada de chestii, dar ma opresc ca devine roman fluviu...

19 + X Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

roxypuy, la dr albu de la medlife sunt, am mare incredere in el, insa ma gandesc ca o a doua opinie nu strica, poate stau mai linistita, ma mai gandesc

referitor la epilat, si eu ma fac doar cu lama acum; pe burtica inca nu m-am epilat, dar dupa ce scrieti, imi dau seama ca e ceva comun in sarcina sa se indeseasca parul

si eu am probleme cu pielea uscata, aseara m-am dat cu crema si tot ma manca, o sa incerc si eu cu uleiul de masline, pana acum m-am dat cu avene

spor la gatit fetelor! am vazut ca avem adevarate bucatarese printre noi!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

ioana, mie mi-au disparut greturile si senzatia de rau pe la 9-10 saptamani; si eu m-am speriat atunci, dar bebe a fost bine, cum iti doresc si tie

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

CamiM-felicitari ptr ciresute.credeam ca sunt gemene.sa iti traiasca si sa creasca mari si sanatoase.si al meu e tot in mai dar el e capsunica.

Ca_Mila-eu ma fac tot timpul cu lama.m am obisnuit si nu ma deranjeaza chiar daca alta data ma fac si in fiecare zi
.asta e decat sa suport durerea.asa ca eu m am epilat chiar inainte sa merg la spital cu apa rupta cu tot..imi era frica ca ma avertizase alte fete ca daca nu esti epilata te epileaza asistentele cu sapun si nu stiu ce si e jale.si asa ca eu m am epilat cum am putut eu asa mai pe nevazutedar macar nu m au epilat ele

17+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_81 spune:

Bine v-am gasit.
Ne alaturam si noi piersicuteler de iulie - august 2012
10.10.1981, DPN 04.08.2012, UM 29.10.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Fetele voi sunteti adevarate bucatarese

eu nu prea pot sa gatesc ca ma omoara mirosurile, si daca ma fortez sa stau in mirosuri, cand este gata mancarea nu-mi mai trebuie ca mi-am facut greata la gatit. Asa ca la noi sotul este pus in priza si setat la programul de gatit

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Tocmai ce am mancat varza cu afumatura si acum stau cu burt in sus!

Miha,se vede ca suntem la a doua sarcina ca nu prea mai suntem asa stresate la mancare.Daca la prima sarcina aveam grija la peste,ou,cafea si cite si mai cite...acum chiar nici nu mai bag in seama.Pina si cite un pahar de sampanie am mai baut pe la chefuri.

Roxypuy,pentru constipatie eu votez cu KIWI.M-a salvat si pe mine cind eram gravi si pe fi-miu care a trebuit sa faca tratament impotriva constipatie,asa rau a fost.Kiwi merge la sigur si e reusita garantata.

Parca si pe mine m-au apucat iar durerile,desi scapasem de ele.De duminica simt iar asa dureri pe la ovare.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

Fetelor eu ma retrag in plina glorie.
Dacost ai mare grija de tine.
Va pop pe toate.
O seara buna

Beatrice 15 + , viitoare mamica de print

Mergi la inceput