Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna! Vad ca vorbiti de zapada, noi suntem sinistrati. Am deschis azi dimineata usa de la intrare si era zapada cat usa din cauza viscolului!!! S-a incumetat Razvan sa se duca pe jos pana la un magazin desi vantul te lua pe sus si a intrat pe drum in zapada pana la umeri!!! Este prima noastra iarna aici si deja regretam ca ne-am mutat la casa! Pe catei ii mai bagam in casa din cand in cand, azi i-a uscat cu feonul, dar degeaba, pentru iarna urmatoare trebuie sa ne gandim la ceva pentru ei, cotetele nu sunt de ajuns, trebuie facut ceva special pentru ei! In casa nu pot sa ii las, fac pipi peste tot, rod. Imi vine sa plang de nervi. Daca se taie si curentul o iau pe aratura, jur!!!Adica putem merge la parinti in Bucuresti (noi stam la 4 km de Bucuresti) dar nu as pleca din cauza cateilor oricum. Ma scuzati ca am scris atat, dar mi-am spus si eu offul :((

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Buna seara,burticutze!
Dupa ce ieri am huzurit mai toata ziua,azi mi-au iesit figurile de gravida din cap.Dar am lucrat cu spor caci la sfarsit de program reusisem sa-mi fac programare pt eco la dritza mea aici ,la Roman.La care am si fost ,si am aflat ca bebe e bine,si-a schimbat pozitia si acum e cu funduletul in jos si capul in buricul meu,are 1040 grame(+/- 150 g).Colul e inchis bine la ambele capete ,de 3,70 cm aprox.Singurele probleme sunt celebra vaginita de sarcina(pt care am primit ovule) si faptul ca sarcina e plasata f,f jos...acum bebe se sprijina cu funduletul fix in orificiul intern al colului...dar s-ar parea acesta rezista presiunilor.Cu aceasta ocazie am mai recoltat pt o cultura din secretie,si maine dimi ma duc sa-mi iau si o hemoleucograma,sideremie,glicemie(obisnuita nu testul de hiperglicemie provocata),acid uric+proba de urina.Deocamdata va pup si dau fugutza sa vad ce ati scris astazi.

Virginia 26+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Buna seara!
Andreea felicitari pentru morfofetala si ma bucur ca a decurs totul bine si cu medicul si sotul tau s-a putut bucura de minunea din burtica ta.
Tigruta am putea sa facem un alt doc pe facebook cu numerele de telefon si cand il updatam sa-l punem si pe mailul comun pentru ca nu toate fetele au cont pe FB si trebuie sa le respectam decizia si sa ne mentinem unite. Eu nu sunt in tara si nr de tel de Ro aproape ca nu il folosesc, dar tot nu renunt la el. Ma bazez pe sot sa intre pe aici sa va spuna ce mai fac in caz ca ma internez sau nasc.
Am mai citit pe ici pe colo ce ati scris, dar recunosc ca de vreo cateva zile citesc tot pe diagonala pentru ca sunt din ce in ce mai ingrijorata de durerile si intepaturile din col, ca si Ella si eu simt ca se duce bebe in jos si cand ma aplec sau desfac picioarele sa ma urc in masina simt ca se rupe ceva pe acolo. Pana luni cand am programare sper sa nu o iau razna. Deja l-am trimis pe sot singur la cumparaturi, o sa fac doar mancare de acum, mers la scoala de poloneza si in rest...o sa rup canapeaua. Nu reusesc neam sa stau in pat...zac intr-un cot pe canapea.
Diana ma rog in continuare sa dea rezultate noul tratament, Mirciulica e un luptator si mamica lui o curajoasa!
Elly te asteptam acasa cu vesti bune!
pentru fiecare burtica!

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna seara fetelor, imi pare rau ca sunteti sinistrate de zapada asta... Demult nu am mai vazut asa iarna urata, uf, de ar trece mai repede!
Si mie imi e teama de mutatul la casa din acelasi motiv, frigul! Dar momentan nu imi fac griji stau cand la mama, cand la socrii, socrii sunt mai mult plecati asa ca e ca si a noastra casa.
Asta cu poftele, la Eva am poftit doar la... Cizme cu toc, am venit intr-o seara de la sv si m-am incaltat cu toate, butoi pe catalige, eu eram.
Mi-au iesit analizele, cred ca niciodata nu am avut atatea inafara valorilor... Nu sunt ingrijoratoare dar ma bate gandul sa le repet, asa de curiozitate.
Deci mi-au iesit aiurea asa:
Creatinina 0,41 - minima la val de ref este 0,5
Eritrocite 3,8 - minima la val de ref este 3,92
Hemoglobina 11,5 - minima 11,9
Hematocrit 33,8 - minima 36,6
Limfocite 3,55 - maxima la val de ref este 3,35

Imbucurator ca nu se modifica anticorpii anti grup sanguin A, au ramas tot 1/8 ca si la inceputul sarcinii, sigur i-am dezvoltat la sarcina pierduta.
De asemenea sumarul e aiurea dar per total nu cred ca dunt asa rele.
Pupici tuturor!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Este ingrozitor, intradevar,ce se intampla afara !!
Astazi mi-am luat portia de boceala cand am vazut la tv cazul femeii care a nascut singura , acasa si bebelul nu a supravietuit iar colac peste pupaza dupa ce femeia a luat-o pe jos prin viscol cativa kilometri pana la primarie, idiotii nu au vrut sa ii dea certificatul de deces sa isi poata inmormanta copilasul !!
Ehmm nu vreau sa va necajesc si pe voi dar Andra si Miha am sa ma rog pentru voi sa fiti in siguranta si nebunia asta sa treaca cat mai repede !!
Vreau sa felicit burticutele cu bebei frumosi si grasunei care au trecut cu bine peste eco :Aever, Mirina,Joanna,Mammita (daca am uitat pe cineva,va rog sa imi scuzati neuronul gravid)
Alma iti multumim pentru noua casuta! Vreau sa iti spun ca te admir f mult pentru printesele din burtica! Trebuie sa fii tare mandra
Mirina, eu nu am avut un inceput de sarcina f dificil, cu greturi , lesinuri iar pofte nu am avut decat de 2 ori: o data la must de struguri si am asteptat o luna de zile pana am ajuns la ai mei la tara, iar a doua oara cu salata de boef pentru care am asteptat tot vreo luna pana am facut de sarbatori.. dar nu am murit si nici nu am impus sotului sa se dea peste cap ca altfel cine stie ce se intampla.. le consider mofturi si fitze ! Iti dau perfecta dreptate
Diana, daca noul tratament a fost dat de doctorul cardiolog, nu trebuie sa te indoiesti! Sunt ferm convinsa ca stie f bine ce face iar rezultatele vor apare curand! Ai incredere!!!

cu Dorian 24 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Virgi, daca se repecta programul, asa este pe 17 la 16.30, cel mai probabil la casa tudor, dar ne auzim la un tel, mai aproape

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

buna seara burtici!

vin si eu cu vesti de la eco morfofetala de trimestrul II.se pare ca totul e bine ,bebe e in limitele normale .surpriza mare a fost ca fetita mea e baietel a zis doctorita ca are putza 100%.

ce sa mai zic?sanatos sau sanatoasa sa fie!!!!orice ar fi e copilul meu si il/o iubesc indiferent de sexul pe care il are!

andreea 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ylari, si eu am anticorpi la grupa A, am 1/16, fac lunar analiza, am dezvoltat anticorpii dupa sarcina cu Amana (a mostenit grupa tatalui)
Virgi, felicitari mamico!!!
Addya, felicitari pentru papion, schimba domne semnatura!!! :))
La cat era fetita? Al meu a fost fetita la 12 saptamani la eco la Iosup :))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Virgi felicitari pentru bebe dolofan!
Addya felicitari pentru baietel!
Ylari, despre creatinina nush ce sa-ti spun ca eu nu am facut in sarcina deloc.
Cu eritrocite, hemoglobina si hematocrit sunt la aceleasi valori ca si tine, doctorita a spus ca am o f usoara anemie de sarcina, asa ca bag vitamine si mai urmaresc sa nu se duca mai jos valorile.
Despre limfocite...iar nush ce sa spun...eu am neutrofilele peste limita, dinainte de sarcina.

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

multumesc andra!ce sa pun la semnatura?acum 2 saptamani era fetita,azi a devenit baietel!sa pun un carut roz][ si unul albastru? ?
azi am facut morfofetala la o clinica privata,saptamana viitoare ma duc la dr care imi urmareste sarcina sa vad ce mai zice si el.cred ca pana la urma o sa aflu sigur dupa ce nasc

Mergi la inceput