Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 6
mirela77a spune:
tigruta, brasovul e prevazut in martie pe la inceput
s=a facut si un program orientativ, ramane de vazut daca nu o sa revina asupra lui
intre 5=18 martie se intentioneaza sa ajungem in urm orase: botosani, suceava, galati, braila, brasov, valenii de munte, cluj napoca, turda, targu mures, oradea, zalau, satu mare, baia mare, slobozia, calarasi. acum sa vedem ce va fi realizabil din toata aceasta lista, peste o luna de zile
cand o sa stiu exact itinerariul o sa il afisez si aici si daca e facem schimb de nr de tel si ne vedem cand ajung in bv
Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d
Andra_C spune:
Pai albastru, daca la morfo s-a vazut papionul...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 10 luni) si viitoare mami de baietel Victor 22s+
Anitta_O spune:
Ylari, hemoglobina e mai micuta, in concordanta cu hematocritul, lucru dealtfel frecvent intalnit in sarcina, dar care trebuie avut in vedere, cu ceva suplimente de fier. Creatinina - ca-i mai mica e bine. Ar fi fost anormal si ingrijorator daca valoarea ar fi iesit peste limita maxima.
Felicitari pentru flacau, Addya! Sa fie sanatos!
BelissimaEva, n-am vazut stirea, ce tragedie...
Diana, te asptept cu vestile serii. Cum mai e?
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+
Anitta_O spune:
...sau fosta fetita, actualmente baietel.
...sau codite transformate in papion.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+
virgiL spune:
DIANA,iti trimit de aici un munte de zapada,ca tot iti doreai(de asta avem pe saturate),o imbratiisare plina de speranta,si un gram de noroc sa va functioneze noua medicatie!.Stiu ca-i seara si-ti vine amocul,da alunga-l...nu lasa indoiala sa-ti intre in suflet.Continua sa speri si sa fii linistita ,si asta sa-i transmiti si puiului tau!Pupam lunganul!
ANDREEA sper ca in sfarsit te-ai linistit acum ca ti-ai vazut pustiul vanjos si mai ales ca ti s-a indeplinit dorinta de a-l vedea si tati ”in direct”.Sa fiti sanatosi cu totii!Eu la cat is de maniaca cu ciresele,mi-as fi luat macar juma de kil
ADDYA,vad ca te tii de surprize!Sa fiti fericiti si sanatosi pana la termen!
YLARI,in principal ANEMIE scrie pe tine...dar te va lamuri medicul cel mai probabil....asa-i ,nu par chiar asa de speriat!Nu iei inca un supliment de fier?
MIRINA,eu tôt ce am poftit,am infaptuit,adik am pus mana si am gatit...nu a fost niciodata pofta cu titlu de urgenta.In general daca e o pofta ce persista,ar trebui ascultat corpul ,caci pofta poate trada o anumita carenta...de aceea recomand calduros o alimentatie echilibrata pe parcursul intregii zile si nu neaparat trezitul sotzului in toiul noptii!(desi uneori asa-mi vine sa-l fac si pe el sa simta ca-i ”gravid”-asta asa ca o mica rautate din dragoste)
BLANCA si eu am luat tot 7 kile,da nu se prea cunosc...chiar imi zicea dritza ca nu ma crede...ca par asa ...ca si cum am pus doar vreo 2-3 kg.
ELLYSHOR,asteptam noutati despre colul si burtik ta!Sanatate maxima!
ELLA sper ca-ti menajezi si tu colul!Iar repaus la pat inseamna intins in pat,nu pe canapele,in coate,in fund si in nici un caz la gatit....Offf,daca am putea pune pe altcineva in locul nostru tare bine ar fi...
Virginia 26+ cu ,mami de Ioana
diana85 spune:
Daaa, trimiteti zapada incoace! Pana la etajul 6 la mine sa fie .
Am mai fost la o eco, mare schimbare nu e... pulsul tot 220, insa se pare ca lichidul e chiar in cantitate minima. Cu greu se putea vedea ceva. Asta nu poate decat sa ma bucure tare. L-a mai masurat o tura pe nazdravanul meu, se pare ca ii merge tot bine, 1,280 greutate estimata. Si tare ma mai bucur.
E asezat cu caputul in jos si toata ziua joaca fotbal cu coastele si stomacul meu. Mai bine nu poate sa ma incurajeze, dragul de el. Deja-l si vad blond si grasun, sfatos si cu ceafa grasuta, cu carliontii-n vant si degetele rozalii si calde.
Diana 27+ cu Mirciulica
virgiL spune:
TINUTA speram ca sunteti bine,mai zi-ne noutati!
MIHA,ANDRA uite de aia nu vreau eu la casa,ca toti vedem partea roz,cu gratare in curte si copii fugarind matze ci catzei in aer liber,dar nimeni nu vorbeste sincer ca voi de intretinere,de reparatii,de facturi(chiar,ce facturi va vin,asa de curiozitate ,la gaz iarna?).E frumos la casa,dar trebuie vazute bine ambele fetze ale monedei.Sper sa va rezolvati repede problemele si sa nu tineti burticile si bursuceii in frig!
ANITTA, cu ce te-ai mai ocupat azi ,furnicutza?
MIRELLA ,sigur ne auzim la tel in preajma venirii la Roman,is f curioasa si ce afacere promovati...
Virginia 26+ cu ,mami de Ioana
YLARI spune:
Fetelor vroiam sa va spun ca m-am uitat pe pozele de pe picassa azi si sunteti niste frumoase! Virginia m-ai lasat paf de frumoasa ce esti!!!
Felicitari celor care au facut eco morfo zilele astea! Abia astept sa mergem si noi.
Anitta, Virginia , Elena merci ptr interpretari, ma uitasem si eu ieri un pic pe net nu sunt ingrijorata. Fier inca nu iau ptr ca la analizele de trim 1 mi-a iesit fierul maaaaaare mare asa ca a decis sa vedem cum ies cu analizele de trim 2. Da, probabil ma asteapta o anemie, am sa incerc chestii naturiste, suc de grau sau de sfecla rosie, desi mi-e frica de toxo, am sa spal bine bine totul de doua trei ori.
Pupici.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
diana85 spune:
Virginia, ma bucur ca ai venit cu rezultate asa de bune! Acum poti sta linistita o vreme.
Asa e, o casa necesita mai multa intretinere si mai multe cheltuieli - stiu de la ai mei. Ei de exemplu au trecut pe incalzire cu lemne pentru ca la gaz plateau iarna 10-12 milioane pe luna si tot nu era cald sa mori, ci cat sa nu mori . Avand incalzire centrala nu e chiar asa de incomod cu lemnele, dar tot ai treaba cu facutul focului + de doua ori pe an cand le aduc, taie, depoziteaza, etc.
Addya, cred ca e putin ciudat sa se schimbe acum ca deja ti-ai facut planuri. Dar lasa, ca asta era cea mai putin neplacuta veste cu care puteai sa vii. Sanatos sa fie piciul, ca la fel de drag iti va fi.
Ylari, nu prea stiu ce sa-ti spun de analize ca nu ma pricep. Vad doar ca nu esti foarte departe de limite, asa ca nu m-as ingrijora prea tare.
Elena, incearca sa stai intinsa si chiar cu picioarele pe niste perne - parca Ioana ne povestea ca asa statea si chiar a functionat. Cred ca e tare ingrijorator sa-l simti asa... Dar cum zicea si Virginia, repaus inseamna intinsa-n pat, nu tot felul de alternative .
Sinistratelor nostre le urez rabdare multa...si daca nu mai vor zapada...atunci sa nu mai fie . Citisem azi un post pe Facebook care zicea ceva de genul "Whoever's praying for snow, please stop!". Miha, da' stiu ca v-a facut o paguba vremea asta...
Diana 27+ cu Mirciulica