Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

am crezut ca sunt singura pe aici

sa nu ma intelegeti gresit!! nu e nimic rau in faptul ca mergi prin piata si vezi cirese (referitor la povestea Andreei) si-ti cumperi cateva, eu ma refeream tocmai la trimisul sotului (sau a mamei) in toiul noptii ca-ti trebuie nu stiu ce...Mama, de exemplu, cand era insarcinata cu mine, a "poftit" tocmai in decembrie la cirese..si-n '90 nu erau atatea ca acum...si uite asa a cautat tata disperat prin tot orasul cirese (ia-le de unde nu's), pana la urma i-a luat compot.Astea sunt mofturi si niciodata nu i-am facut sotului asa ceva (desi el pe la ora 23 vrea cartofi prajiti sau ceva dulce )
Si tot in legatura cu poftele, o prietena de-a mamei tot incerca sa ramana insarcinata. La un moment dat, a crezut ca a ramas si intr-o noapte a poftit la prajitura. Bineinteles ca l-a trimis pe saracul sot, in alt oras, la un laborator, la miezul noptii, sa-i cumpere prajitura, ca dupa cateva zile sa afle ca nici macar nu e insarcinata si ca a fost alarma falsa. Ha!!!

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Hello burtici..abia acum am reusit sa intru si eu putin..
Sa fie un capitol pli de vesti bune..

Elena, Mirela multumesc de parola..inca n-am intrat pe mail dar am sa incerc imediat..

Mirela Brasovul nu e pe lista ta..vad ca mai mult in zona moldovei mergeti.

Alma deci tu ai facut capitol nou nu stiu de ce mie mi se pare complicat, dar nici macar n-am incercat vreodata
Da si eu am aceeasi problema cu epilatul inghinal, sotului ii e frica sa nu ma taie asa ca nu se baga, a facut-o o singura data in sarcina cu Luca da cu mare frica, asa ca ma chinui si eu cum pot, mai pe bajbaite , mai cu oglinda..si eu imi doresc tare mult sa fie langa mine cand voi naste, daca la Luca nu s-a putut..nu cred ca ar sta el in sala in momentul propriu-zis al nasterii dar imi face bine sa il stiu in preajma..

Anitta mie imi place Antonia

Diana uite ca sunt incompetenti si in strainatate
nu esti singura draga mea, suntem aici cu tine

Blanca eu am luat vreo 8-9 prea mult..pt ca stiu ca de la 30 sapt creste ritmul..exact asa fac si eu cu hainele, tot pt Luca cumpar..mi-am luat colanti de gravide de la H&M pe care ii voi purta cu rochite..

Ella nu mai citi atat cum te mai simti??

Andreea sa inteleg ca a putut veni si tati cu voi?
Ma bucur ca totul e bine si ca te-ai linistit..si frumos numele ales
150 ron groznic de mult..da te-ai scos pana la urma

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Da, Tigruta, a venit si tati cu noi ca doar am insistat sa ramanem la ora programata dinainte cand stiam ca poate sa vina si el. De nume el sustine ca nu e sigur inca, desi numele asta l-a zis el ca-l vrea cam de la inceput cand nu stiam daca e fata sau baiat. Insa de cand stiu sigur ca e baiat eu mi-am amintit ca dupa ce mi-a iesit testul pozitiv am visat intr-o noapte ca o sa am un baiat si o sa-l cheme Andrei. Dar atunci am trecut repede peste numele asta ca am zis ca ne incurcam eu fiind Andreea si sotul Adrian. Dar acum am inceput iar sa ma gandesc la Andrei. Dar e bun si Mihaita.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Tinuta ti-am trimis pm..

Mirina nu stiu ce sa zic in legatura cu poftele..cred in mare masura ca sunt mofturi..uite eu am patit sa mi se faca rau ca nu am mancat la timp dar nu ceva ce am poftit, mi se facea apa in gura si daca mananc ceva, orice imi trece si eu am poftit ciorba de burta spre exemplu dar am putut astepta pana a 2 a zi..

Andreea si mie imi place Andrei..asa il cheama pe fratiorul meu..

Mergi la inceput

Pe mail sunt doar cateva numere de telefon..am incercat sa fac un folder unde sa ne trecem fiecare nr de telefon dar nu am reusit, cred ca e mai simplu asa decat sa stam sa luam fiecare mail in parte..cine este mai priceputa ca mine sa strige

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tigruta

Andreea si mie imi place Andrei..asa il cheama pe fratiorul meu..

hehe si pe fratiorul meu il cheama Andrei. Asa ca optez si eu pt el. Plus ca si sotul meu e Adrian si al doilea nume al bebelusului va fi Adrian sau Adriana.Si Mihai Andrei suna f bine.

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Buna fetelor, cum va descurcati cu zapezile? La noi e jale a fost sotul azi pe acasa ca am aflat ca a dat curentul si aveam 8 grade in casa. Colac peste pupaza si din cauza ca a tot dat si luat curentul s-a ars si o piesa la centrala si a trebuit sa o comandam (12 milioane) si cine stie cat dureaza pana ajunge ca Buzaul e blocat, s-a rupt un senzor la poarta pentru ca a fortat-o sa o deschida si ala costa in jur de 20 milioane. Am vrut sa cumparam generator dar nu am gasit in tot orasul. Desi este 180 de milioane nu au pe stoc...de ce nu n-om fi luat pana acum nu stiu.
Eu m-am tampit in casa la mama ca nici Bianca nu s-a dus la gradi nici luni nici azi si nu se duce nici maine. Pe strada la ai mei nu a intrat sau iesit inca nici un autoturism...Si ce suparata eram ca nu am vazut zapada anul asta...Maine imi imbrac copilul si merg pe jos pana unde pot ajunge la un taxi sa o scot macar pana la un moll ceva ca ne tampim in casa! Va pup si va urez o iarna usoara!

pozeBianca

Mergi la inceput

Miha, tare nasoala situatia la voi cu zapada! Si la Bucuresti e urat, dar nu chiar cum zici tu ca e la voi. Cand e vremea asa oribila si taxiuri gasesti greu. Cred ca nici taximetristii nu ies toti la "produs". Sper sa se imbuneze vremea, altfel am incurcat-o. Sunt destul de hotarata ca maine sa ma duc la servici si apoi un pic in oras, nu stiu daca o sa pot...nu stiu cum o sa fie vremea, dar macar la servici tot as vrea sa merg.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Miha eu tot incerc sa vad pozele cu Bianca ta, cele pe care le ai pe flickr, dar n-am reusit. In schimb am descoperit ca am cont acolo si mai mult decat atat, am descoperit ca am niste poze tare de demult puse pe acolo. De prin 2004. O, ce nostalgie m-a apucat! Ce slaba eram!!!

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Andreea acele poze nu mai reusesc sa le vad nici eu demult dar problema este ca nu mai reusesc sa sterg chestia aia de la semnatura... Poze cu Biencuta mea gasesti pe facebook, sunt publice doar pentru prieteni dar ti-am cerut prietenia!

pozeBianca

Mergi la inceput