Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

am gasit aici o exlicatie a saptamanilor de sarcina si lunile...http://www.sarcinapesaptamani.ro/sarcina-pe-luni.php ...conform acest articol..eu maine inchei 23 sapt (voi fi 23+) si deci inchei luna a cincea si intru in a sasea..

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 22s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Ella, dar de simtit cum te mai simti? Rezisti sa stai numai in pat? (exceptand iesitul cu baietelul) Antonia imi place foarte mult si mie, dar aproape asta e si numele meu real.
Aever, cum a fost aseara la morfologie? Sunteti bine amandoi?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Acum am vazut ca ai scris, ma bucur ca Mihaita e bine si ca medicul te-a tratat cu profesionalism si mai ales ca a putut si sotul tau sa participe. (era sa scriu si eu Mirciulica )
Blanca, pana acum nu mi-am cumparat nimic special de gravide, am primit doua perechi de pantloni, iar blusele ma cuprind. Chiar imi e drag sa se muleze pe burtoaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Acum am vazut ca ai scris, ma bucur ca Mihaita e bine si ca medicul te-a tratat cu profesionalism si mai ales ca a putut si sotul tau sa participe. (era sa scriu si eu Mirciulica )
Blanca, pana acum nu mi-am cumparat nimic special de gravide, am primit doua perechi de pantloni, iar blusele ma cuprind. Chiar imi e drag sa se muleze pe burtoaca.

:)) Asa-i cu Mirciulica? Si mie mereu imi vine sa-i spun asa. Poate ne botezam mai multe bebeii Mirciulica, ar fi o chestie.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata, burticutelor!

Sunteti tare dragute, cum ati facut voi o vedeta din Mirciulica inimosul .

Am fost din nou la cardiolog...nicio imbunatatire. 220. Mi-a zis ca in mod evident aia a masurat ieri gresit, 440 nu exista, inima se opreste inainte sa ajunga acolo.

Schimbam tratamentul si trecem pe Flecaina, 100mg pe zi. Probabil de diseara. Pentru ca de o saptamana iau Digloxina si inca nu vedem nicio imbunatatire. Sper sa fie ok, ca am citit pe prospectul lui ca e contraindicat in sarcina pentru ca nu exista studii facute cu posibilul efect asupra fatului. Acum... ce sa zic? Ca nu iau?

Diana 27+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Diana, ia linistita! Nu te iei 100% dupa prospecte cand sunt situatii de-astea. Prospectele alea sunt pentru oameni care iau de capul lor medicamente, dar daca medicii de specialitate iti recomanda atunci sa iei linistita. Stiu medicii de acolo ce fac.

Andreea, 21+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

ANITTA ms de intrebareMa simt bine,nu mai am nici dureri de burtica,poate de la buscopan,iar 3 pe zi.Dam o senzatie aiurea cand merg,simt cum mi se duce burtica sau bebe in jos,sper ca m-am facut inteleasa
Sincer imi e tare greu sa stau in pat,defapt stau toata ziua pe canapea ,nu in fund dar nici intinsa,o pozitie asa mai pe la mijloc
Si am de gand sa rezist asa cel putin 3 luni

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Buna tuturor,
Ce ati facut fetelor? Ati schimbat parola de pe picasa? Am incercat sa intru si imi spune ca parola a fost schimbata acum 7 zile. Eu am lipsit cateva zile si nu am apucat sa citesc postarile. Imi trimiteti si mie noua parola?

Despre noi nu am noutati.

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuuna!
andreea, felicitari pt dolofanul Mihaita! Super aventura cu cireasa. Eu cand lucram, toata lumea venea sa ma imbie cu mancare (si eu eram in perioada greturilor, deci chiar nu-mi pria). Si ma indopau cu prajituri si dadeam la rate tot Stii,multe femei insarcinate profita de starea lor, au pofte pe la 1-2 noapte si-si trimit nefericitii de soti sa le faca mofturile...caci eu asa le vad: ca pe niste mofturi. Sa ma scuze pofticioasele de pe aici , dar eu nu am avut niciodata pofte si mi-e cam greu sa inteleg cum sta treaba.
Diana, pt Mirciulica, sper ca de data asta sa functioneze tratamentul, ai incredere in medici, stiu ei ce fac. Plus ca nu prea ai de ales...ramai cu puls de 220 sau faci tratamentul si poate va fi bine...din astea 2, alege raul cel mai mic.
si am mai vrut sa zic ceva, dar sunt o uituca si o imprastiata...
stai ca mi-am amintit...
referitor la instinctul matern...dati o explicatie a acestui instinct...nu cred ca e ceva ce se declanseaza apasand pe un buton...sunt de acord cu virgi, siguuur apare in momentul in care iti tii bebelusul in brate pt prima data! Vorbesc zilnic cu burtica (acum am o scuza pt faptul ca vb singura), o mangai si simt ca fara bebita, viata mea s-ar sfarsi, dar nu constientizez faptul ca voi fi mamica. Dar stiu ca am timp...cand va plange pt prima data sau va zambi...cand va zice "mami" sau cand va face primii pasi s.a.m.d...
Iubesc copii si mi-am dorit unul, de cand m-am maturizat si eu putin, dar va fi altfel atunci cand voi avea copilul MEU. Al meu va fi cel mai frumos, cel mai cuminte, cel mai cel

pupici

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Burticutelor, da' ce liniste e pe aici... pe cat ati sporovait ieri, pe atat de pustiu e azi.

Mirina, eu am fost toata viata mea o pofticioasa. De cand cu sarcina... dimpotriva. Daaar, am avut uneori niste pofte nebune. O data de racituri, o data de zacusca, o data de portocale si o data de iaurt. Si cam atat din cate imi amintesc. Dar nu l-am lasat pe sotul meu sa mearga sa le ia, oricat a insistat, ca mi s-a parut un abuz inutil. Ca doar nu pateam nimic nici eu nici ala micul daca asteptam pana a doua zi sa mananc portocalele si iaurtul. Dar stiu si eu cazuri de soti treziti in decembrie in creierii noptii, trimisi sa caute capsuni cu frisca...

Diana 27+ cu Mirciulica

Mergi la inceput