Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Diana, nu mai citi tot ce se scrie pe net.....important e sa stai linistita si sa te gandesti ca totul va fi bine. Si eu la prima sarcina citeam o gramada si ma apuca plansul si nimeni nu ma intelegea...simteam ca toate problemele sunt adunate pe capul meu.
Trebuie sa ai incredere in medici si ca Mirciulica va fi victorios.

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neata fetelor!
Am fost si eu ieri la morfo si bebe e bine! Si-a aratat intr-un final si sexul: e baietel!
E sanatos, energic, numai ca sta prea jos! De aceea va tb sa stau in pat... cu perna sub fund!
N-am apicat sa va citesc dar sper sa recuperez, incerc sa nu stau prea mult pe scaun.
Pupici!
Felicitari ptr morfo, fetele care au facut acum!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Diana, in legatura cu cititul pe internet al unor informatii medicale de persoane fara pregatire in domeniu lucrurile stau exact ca in cazul "sindromului studentului la medicina", in sensul ca vii in contact cu foarte multa informatie de specialitate si cazuri cu final pozitiv si negativ si ajungi sa faci psihoze si sa ti se para ca toate bolile le ai chiar tu, asta mi-a explicat mie un psiholog cand au inceput problemele mele de sanatate acum vreo 3 ani.
E f bine sa fii informat, eu chiar merg pe principiul ca atunci cand ma prezint la medic cu o problema imi fac un pic temele de acasa, ca sa stiu ce sa intreb si sa ma asigur ca daca totusi medicul nu e f bun si am dubii in legatura cu un diagnostic sau tratament sa merg sa cer si o a doua opinie.
pentru bebe Mirciulica si mamica lui!

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Neata fetelor!
Am fost si eu ieri la morfo si bebe e bine! Si-a aratat intr-un final si sexul: e baietel!
E sanatos, energic, numai ca sta prea jos! De aceea va tb sa stau in pat... cu perna sub fund!
N-am apicat sa va citesc dar sper sa recuperez, incerc sa nu stau prea mult pe scaun.
Pupici!
Felicitari ptr morfo, fetele care au facut acum!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Felicitari pt morfo si pt bebe albastru!
Stai linistita in patuc asa cum ti-a zis medicul si o sa vezi ca va fi bine.....

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Addya felicitari pt putza e putin aiurea dar te obisnuesti repede..
Stefulici felicitari si tie pt baietel..mai da ce le mai place bebeilor nostri sa stea jos..stai cumintica in patut..

Diana am notat reteta..eu inca nu sunt mare fan avocado dar Luca il mananca cu placere

Miha cum mai stati cu dezapezirea?? aveti ceva paguba n-am ce zice..

Alinush sa ne vizitezi mai des..cum te descurci cu cea mica??

Elena e o idee buna si asta, si atunci trimitem nr de telefon prin pm?? te ocupi tu??

La interpretare analize analize nu ma bag ca habar n-am

Vai da ma impinge copilul asta in parte dreapta, simt asa ciudat ca imi intinde ceva pe acolo
Am pus sa fac o ciorbita de pui de tara care fierbe de dimineata..termin cu ea si ma pun in pat, ca tare bine e
pupici

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 26+

Mergi la inceput

Stefulici felicitari pentru morfo si nervii tari sa stai la orizontala cat mai mult!
Tigruta ma apuc de treaba, intai ma uit pe yahoo sa vad ce e pe acolo ca n-am intrat niciodata, dar ma apuc de lucru la document imediat cum termin si eu ciorbitza de pui.
Deea cum a fost la eco la Iosup?

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

virginia, intrebai de cum sunt cheltuielile la casa
curentul ajunge undeva la 1 milion, dar gazul ne rupe
anul trecut pentru februarie am platit 15 milioane, in ctiile in care nu aveam ambient montat si mergea centrala intr=o veselie.
anul asta am reusit sa punem ambientul si pe decembrie ne-a venit 450 iar pe ianuarie 750. deci destul de scump
oricum cheltuielile sunt mari si aici, pentru ca ne-am mutat in casa cu parintii sotului, dar contribuium si la rata si e ca si inainte cand stateam cu chirie in bucuresti. atunci plateam 11 mil chiria si aveam 2 camere inghesuite is neaerisite, uscam rufele in casa ca nu aveam balcon, iar intretinerea, curentul ne ajungeau la vreo 5 mil pe luna. practic noi avem cam aceleasi cheltuieli, diferenta consta in faptul ca nu mai avem vecini. unde am stat ultima oara in chirie auzeam tot prin pereti si mi-a trebuit o luna sa ma obisnuiesc ca nu imi intra nimeni in casa ci sunt vecinii cei care isi descuie usa lor.
un alt inconvenient aici este faptul ca inca nu e asfaltat si cand ploua e jale, noroiul pana la glezne, dar fiind an electoral sper sa se asfalteze si la noi.

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

Ylari, eu sunt apropiata de varsta ta, pe 1 fac 35 si eu, deci nu esti singurica asa mai mare pe aici

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buuuna!!!
Felicitari Stefulici si Addya pt fluturasi!!! Addya, sanatos sa fie!!!
Ylari, cred ca ai o usoara anemie...cel mai bine, consulta medicul.

Maine, cred ca ma duc si eu la analize, azi mi-a fost cam lene sa mai ies din casa

Vorbeati de avocado, eu nu ma omor dupa el, am mancat o data si nu mi-a placut (probabil nu era ales bine)
Si eu incerc sa mananc sanatos ( chiar si inainte de sarcina), dar o mai dau in bara cateodata Insa fructele nu-mi lipsesc din casa si daca s-ar putea, n-as mai manca altceva

Noi suntem bine, bebita face gimnastica (cred ca vrea sa mai fac si eu cateodata), burtica nu mai vrea sa creasca de 2 saptamani e tot la fel (83 cm). Mai inainte i-am facut nepotelului chips-uri, ca de cand sunt insarcinata, l-am cam neglijat, nu l-am mai putut lua in brate (are vreo 20 kg), nu ne-am mai jucat atata, doar l-am ajutat la lectii la engleza (iar el uraste engleza), deci clar nu mai sunt printre preferatele lui De data asta mi-am spalat pacatele, nu l-am mai pus sa manance supa (cum fac de obicei), i-am facut chips-uri (daca s-ar putea, asta ar mananca toata ziua)
fetele cu sarcini joase, aveti multa grija. Stati cuminti in pat, ca mai e putin
pupici

Irina 27+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Fetelor am facut un doc cu un tabel cu id-urile de aici, numele real si numerele de telefon si l-am pus pe mailul comun de pe yahoo.ro, cele care doriti sa aveti datele in fisier va rog sa imi trimiteti PM.

Elena 22+ poate cu

Mergi la inceput