Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
josefine spune:
Faceti un google docs unde se poate adauga oricine cu numarul de telefon. e mult mai usor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mmamita/Mmamita.jpg)
Mmamita spune:
Salutare!
Addya, felicitari pt baietel! Chiar am intrebam si eu inainte de morfofetala oare cum as recationa daca mi-ar zice ca printesa s-a facut..print? :)) Nu a fost insa cazul, a ramas tot printesa, asa cum simteam si credeam de la bun inceput.
Diana, ma bucur ca ai venit cu vesti bune despre lichid!
Elly, iti simtim lipsa..nu ca nu s-ar scrie pagini peste pagini, dar...we miss u!
Virginia, m-am distrat copios de replica ta..
Fetele din Roman...voi de unde v-ati luat uleiul de migdale, cum il cheama si cat costa? Am o prietena acolo care se plangea ca a dat o avere pe 10 ml...
Revin!
Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... in luna a 6a (22+) :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefulici/stefulici.jpg)
stefulici spune:
Eu sunt din Bucuresti si mi-am luat uleiul de migdale de la farm Dona(35 ron, 100 mL). Poate gasesti si acolo.Se numea olio cumva...
Bebelina, tigruta Elena, multumesc ptr felicitari si incurajari!
Aseara ma amuzam si radeam cu sotul meu ca acum am intr-adevar 'cohones'!
Doar sunt mama de baiat. Cred ca asa devin mamele de baieti soacre adevarate. De acolo se trage!
Mirina, fii fericita ca ai burta mica si ca n-a mai crescut, ma gandesc ca te misti mai usor cu o burta mica si te refaci mai repede apoi. Dc bebe e bine, n-are nici o importanta!
Eu ma bucur ca la mine de abia se vede burta.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elena_gd/elena_gd.jpg)
elena_gd spune:
Are dreptate josefine, l-am pus si pe google si acolo poate fi modificat de oricine dintre noi fara sa mai fie nevoie sa il downloadam, modificam si uploadam din nou.
Elena 22+ poate cu
bebeta spune:
Buna, fetelor! Sarcini usoare si o odisee minunata va doresc!
Stefulici ai PM.
Ylari ti-am trimis mail si, demuuult, PM.
Carmen 24+ cu baietel si mami de Demetra (24.04.2007)
Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt.
Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg
miha81 spune:
Felicitari pentru rezultatele bune de la ecograf Virginia! Costurile la caldura sunt mai mici ca la ai mei care au gaze (eu stau la Maracineni la 4 km de BZ si aici nu sunt gaze) cam cu 20%. La lumina dam cam 2 milioane pe luna oricum e mai mult ca la bloc dar e si casa mare. La noi s-a intamplat nenorocirea asta acum pentru ca nu am avut gnerator. Dar acum e pe lista de investitii, ca asta vara ne-am facut foisor in loc sa ne gandim la asa ceva. Si sa stii ca noi am vrut sa ne luam apartament dar pana la urma am concesionat un teren (intre timp l-am cumparat) si n-am ridicat casa.
Virgina cum e aparatul acela de epilat? Doare?
Belissima multumesc pentru gandurile bune! Acum va scriu de acasa!!!!!Am ajuns de la ora 15. Luumina au dat-o de aseara dar erau 8 grade in casa!!!Sotul meu a facut focul pentru ca am centrala pe lemne iar acum s-au facut 21 de grade!
Adyya felicitari pentru baietel!!!!
Ylari iti place acasa? Eu de abia astept sa ma duc maine la servici ca simt ca innebunesc!!!!! Nu stiu ce ma fac dupa ce vine bebe, cred ca trebuie sa caut o bona deja!
Anitta multi inainte! Eu fac 31 vara asta!
Diana ce frumos ti-l inchipui tu pe Mirciulica!! Eu nu mi -l pot inchipui inca pe Filip. Acum l-a botezat fiica mea Filip dupa printul din Frumoasa adormita! Bine ca nu mai e Gheorghita!!! De aceea am scris asa mai detaliat costurile sa ma vait si eu la voi...
Stefulici felicitari pentru fluturas!
Tigruta am reusit sa ajungem azi cu masina pana la poarta! Noi multumesc lui Dumnezeu suntem bine dar tare mila imi este de bietii tiristi care nu-i lasa sa treaca spre Moldova si sunt opriti de Duminica pe E 85 aici la noi la Maracineni...
Irina cum i-ai facut chipsuri nepotelului? a, multumesc pentru aprecierile de pe facebook!
pozeBianca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/YLARI/YLARI.jpg)
YLARI spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebeta Buna, fetelor! Sarcini usoare si o odisee minunata va doresc! Stefulici ai PM. Ylari ti-am trimis mail si, demuuult, PM. Carmen ![]() Hipotiroidie autoimuna, MTHFR A1289C heterozigot, 1 sarcina oprita in evolutie la 9 sapt. Tratament sarcina: Synthroid 75/100, Femibion 2, vitamine prenatale, Baby aspirin 81mg |
Da, Carmen am vazut mailul, cand o sa am ceva mai mult timp iti voi raspunde.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
Si
![](baietel.gif)
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bytzza/bytzza.jpg)
bytzza spune:
mamita eu nu sunt din roman, dar uleiul de migdale l am comandat de pe internet si mi se pare un pret foarte bun, daca te ajuta la ceva site ul e: elemental.ro
In legatura cu intretinerea unei case...la noi incalzirea este pe gaz si costurile sunt maricele, intre 500 ron(pe vreme accectabila, nu foarte frig) si 900 ron daca e vreme ff rece si merge centrala toata ziua, avand in vedere ca numai cateva luni pe an cat tine frigul platim asa mult e ok...in rest costurile sunt mici,strangem banuti pe timp de vara si avem de unde plati iarna parerea mea este ca sincer se merita, pentru ca este minunat sa stai la casa, noi stam de 5 ani si cu siguranta nu m-as mai putea muta la apartament.
Felicitari tuturor mamicilor care au trecut de morfologie, noi inca stam cu emotii, vineri este ziua cea mare.Abia astept sa vad unde mai sta bebe ca ultima data era cam jos si inca il simt jos...am vazut ca e ''epidemie,, de bebei care sunt pozitionati in partea de jos
va
gabita 20+ cu bebe Iustin
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mirina5/Mirina5.jpg)
Mirina5 spune:
miha, am o razatoare cu un cutit special pt feliat subtire. Ies ca cele pe care le cumperi
fetelor, aveti ceva costuri la casa. Eu stau la bloc (apartament cu 4 camere) si platesc gaz cam 300 lei/luna, iar curentul vine o data la 2 luni, cam tot 300 lei.Taxele(adica gunoi, apa si curentul pe scara) sunt si ele maricele, cam 120 lei/luna. Deci, si la casa si la bloc sunt cheltuieli, mai ales iarna.
Andreea (aever) spuneai ca ai dat 150 lei pe echo morfo? eu dau atat la o echo simpla, cea 4D costa cam 300 lei aici, deci ai dat putin.
Ylari, nu esti chiar asa de in varsta, mama a ramas insarcinata cu fratele meu la 34 ani, la o diferenta de 16 ani de la ultima sarcina (cea cu mine ) si cred ca ti-am mai spus ca bebelusii nascuti de mame mai mature sunt considerati cu o capacitate intelectuala mai mare decat cei cu mame adolescente
, asa ca puiul tau ar putea fi urmatorul Einstein
pupici
Irina 27+ cu Kinder surprise
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/BelissimaEva/BelissimaEva.jpg)
BelissimaEva spune:
Seara Buna dragelor,
Duc lipsa lui Ellyshor.. oare de ce intarzie atit de mult? Am crezut ca va sta doar 3 zile in spital.. sper din tot sufletul ca este bine!!
Addya, felicitari pentru papion!! Sper ca nu apucasei sa iti faci prea multe planuri cu fetita
Mammita, eu astazi am primit "stocul" de uleiuri pe care mi le-am comandat de pe elemental.ro !! La plafar nu gasesti ulei de migdale dulci, bio, presat la rece, 100 ml sub 35 ron , in conditiile in care pe net eu am dat 17 ron (intradevar transportul este 15 ron, dar daca comanzi mai multe sticlute chiar se merita)!!
Diana, ce bucurie ne faci tu cand ne mai dai cate un detaliu mic dar important despre Mirciulica!! Ma ca lichidul sa dispara cu totul
cu Dorian
24 weeks +