Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, si eu am sesizat postarea lui Pisik si i-am si raspuns.
Nu m-am enervat; am fost dezamagita dar am gindit realist: Pisik a fost sincera si eu am apreciat-o mult pentru asta. Cite alte fete si-ar fi asumat asa o declaratie de dragoste?

De picat, insa, nu mi-a picat nici mie bine, motiv pentru care chiar m-am gindit sa-ti propun tie o intilnire separata!
Ei, tie si altor fete, evident!

PS. SA nu asteptati PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Olga, felicitari pt Leon care inteleg ca e in start-block-uri deja !!!

Pisigri, zic si eu : Pisik cred ca intelesese ca Gaza vine doar pt un wkd , eu chiar am vrut sa-i dau reply la mesajul ei in care spunea ca vrea intalneala in wkd-ul in care vin Gazele si sa-i spun ca Gaza sta vreo luna asa ca poate veni in orice wkd

Si daca tot a venit vorba de intalneala ramane wkd 11-13 mai ? ca mie mi se pare ca atunci putem participa cele mai multe

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Off, eu ies cu fetele la un vin si nici sa recuperez nu mai am timp. Eu prin ceea ce am spus noi, astea de aceeasi parte a baricadei, nu inteleg ca nu am avea incredere in cuplu, ci ca, suntem firi mai romantice, poate sau mai inclinate spre analiza...Hai ca am mai zis o data asta si mi-a dat anca peste degete, o astept iar
Chiar imi pare rau ca nu pot fi mai explicita, dar tb sa fug. Gina, pe la ce ora intri? Poate in noaptea asta raman la povesti!

dUPA CE-L CULC PA iAN.
Acum, tre' sa plec si eu ca merge Jambo la baschet, asa ca preiau Printul.

Azi i-am zis sa ne jucam de-a "altetele regale". I-am spus ca el e printul si eu sint printesa.
-Nu, mama, tu esti fantoma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Haide mai, ca daca ar aparea a treia persoana in cuplu, doar n-o luati la paruit
Daca e dragoste, poate nevasta sa faca si tumbe si tot degeaba. sa legi un barbat de tine folosindu-te de trucuri ca simtul obligatiei, morala, sentimente de mila si vinovatie, nu aduce fericire nimanui pe termen lung si mi se pare oarecum...josnic.
daca e doar sex, o traista-n cap si un exemplar din Manualul Monogamului Perfect ar trebui sa fie suficiente ca sa il trezeasca la realitate. asta e momentul in care intervin diferitele moduri de a vedea viata/tolera lucrurile ale ..nevestei. adica daca il mai vrea pe ametitul natarau sau nu.

Daaaaaarrrr....
mie mi se pare foarte firesc sa fim pe alte lungimi de unda in legatura cu articolul si cu ideile pe care (incearca sa) le sustine. Ma rog, ideea .
Voua v-a placut tare Sex& the city (ma rog, multora dintre voi...) si acolo, in filmul 2 cred, SJP si Mr Big decid sa stabileasca propriile reguli ale casniciei lor.
Asa si in cazul nostru: fiecare dintre noi are propriile dorinte, nevoi, crezuri, aspiratii, prioritati, background, experienta de viata. Atita timp cit cuplul functioneaza, regulile de ordine interioara sunt mai putin importante pentru cei din jur.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Azi i-am zis sa ne jucam de-a "altetele regale". I-am spus ca el e printul si eu sint printesa.

Si Ada e incantata de pantome

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multumesc fetelor

Eu la David ma mai mulgeam si faceam stoc la frigider. Cand trebuia sa plec de-acasa il mai pacalea mama cu biberonul si a fost super ok. Acum mi-ar fi de ajutor asa un aparat caci incalzeste mai repede si este si eficient, incalzeste uniform. Plus ca pot incalzi manvarica in el ceea ce este super. Dupa ce l-am intarcat pe David chiar am vrut sa iau unul, caci mi-ar fi folosit sa incalzesc apa. Nu mai zic ce bine mi0-ar fi prins unul cu adaptor la masina. Asa ca vreau sa iau unul si de priza si de masina. Dar nu stiu ce marca sa aleg.

Scuze ca va plictisesc cu discutiile mele Voi aveti teme mult mai interesante Fiecare cu ce-l doare

Olga, mamica lui David iepurasul si 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Oli felicitari pentru Leon...auzi la acele paturi suprapuse pot sa-mi stric elanul si cu un pret?Daca da unde pot vedea costurile??

Ilink azi n-am toate cuvintele la mine..poate maine revin si fac si tema.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Imi cer scuze, nu am mai apucat sa caut in istoric linkul. Nu stiu daca sunt si preturi acolo, dar cred ca te poti inspira si apoi sa gasesti pe cineva sa faca mobila la comanda. Cu siguranta iese mai ieftin decit in (orice alt) magazin. Eu si sora-mea am avut mobila din camera facuta la comanda si a fost super si a rezistat f bine, ea o foloseste si acum (bine, patul e demontat ca nu ii mai trebuia suprapus decit ca sa aiba unde dormi mitzele...)

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

asa cum vad eu grupele, cele care nu sint de acord cu articolul au mai multa incredere in cuplu decit celelalte, asa o fi?

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Io as zice ca parca voi sunteti mai realiste si mai ancorate in realitate si in prezent, si noi suntem alea "agitate", cu nevroze si obsesii romantioase si cu "probleme existentiale"?

Cam asa vad si eu caracteristicile gastilor de la dezbaterea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Si Ada e incantata de pantome

e la moda!
eu sunt malefica si jajitoaia cea ia: sa zic mereu"esti singura micuto?unde sunt piticii?mananca marul acum!" azi fusei lupu Scufitei, prefer si eu cal sau Sebastian din Ariel, numai matragune?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ah, ina, scuze, nu ma refeream in nici un caz ca ati fi sau nu un cuplu reusit, ci la increderea pe care o are fiecare in taria cuplului, ca sa zic asa.

Mergi la inceput