Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Imi cer scuze, nu am mai apucat sa caut in istoric linkul. Nu stiu daca sunt si preturi acolo, dar cred ca te poti inspira si apoi sa gasesti pe cineva sa faca mobila la comanda. Cu siguranta iese mai ieftin decit in (orice alt) magazin. Eu si sora-mea am avut mobila din camera facuta la comanda si a fost super si a rezistat f bine, ea o foloseste si acum (bine, patul e demontat ca nu ii mai trebuia suprapus decit ca sa aiba unde dormi mitzele...)

sigur voi "sustrage" doar ideea ..in rest doar asa de amoru' artei

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

da ina, de cuplul perso vb :) nu vezi ce zice si ilink, ca noi o sa raminem cu amintirea zilelor bune

in orice caz, nu m-am zbate sa mentin un cuplu care e pe duca daca e a treia pers in joc... sau mai stii, poate i-as trage la bot

Asta cu a -3a persoana in cuplu merita o discutie separata ca sint multe de zis. As propune o "intilnire nocturna" ca sa dezbatem dar toate dormiti (sau, poate "va zbateti" ) la ora la care pot eu intra.

pai am mai discutat de asta, cind am zis (mai toate) ca se iarta o "scapare", dar nu o relatie de durata.
Citat:

Asa, ca fapt divers, nu mai stiu cine spunea ca sex facem intotdeauna in grup pentru ca fiecare partener vine in pat (pe covor, pe masa etc) cu toti partenerii anteriori

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

asta e foarte misto spus :) evident ca fiecare vine cu experienta anterioara... si daca o luam ad literram putem spune ca venim si cu neamurile genetice

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:

asa cum vad eu grupele, cele care nu sint de acord cu articolul au mai multa incredere in cuplu decit celelalte, asa o fi?

Io as zice ca parca voi sunteti mai realiste si mai ancorate in realitate si in prezent, si noi suntem alea "agitate", cu nevroze si obsesii romantioase si cu "probleme existentiale"?

Cam asa vad si eu caracteristicile gastilor de la dezbaterea asta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

+1

Mergi la inceput

gata, ma duc la masa, apoi culc copilul si poate revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Olga- Eu am avut de la o prietena un Philips, care avea si adaptator. L-am tinut cam degeaba ca ma obisnuisem cu cratita. Cand l-am descoperit cu adevarat, n-a mai vrut Anastasia borcane. Mi s-a parut util si rapid, cat l-am utilizat.
Ce am folosit cu succes si as recomanda cu ochii inchisi e asta http://www.beaba.com/flash/#/fr_FR/produits/details/16-23-Robot+cuiseur-vapeur+mixeur-Babycook . Cred ca lui Kea i-am tot povestit si n-am mai apucat sa o intreb, daca-i multumita.

La articol nu ma bag la comentat, ca atat am fost in ultimii ani confident in povesti de tipul asta, ca un sigur lucru stiu sigur: viata bate presa!

Mergi la inceput

ah, inca ceva, ca prinsei loc la compu motanului

In context e vb de indragosteala unui patron de una dintre angajate care, via job-ul pe care il avea contra unui salar, petrecea timp si isi dadea interesul la afacerea patronului. Daca la el a fost placerea de a avea o alta viata inafara casei, unde avea si el niste obligatii de indeplinit si poate ca ii era greu, sarmanul, apoi pt ea nu am nici macar atita scuza jalnica inafara interesului de "bogatia" patronului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:

In context e vb de indragosteala unui patron de una dintre angajate care, via job-ul pe care il avea contra unui salar, petrecea timp si isi dadea interesul la afacerea patronului. Daca la el a fost placerea de a avea o alta viata inafara casei, unde avea si el niste obligatii de indeplinit si poate ca ii era greu, sarmanul, apoi pt ea nu am nici macar atita scuza jalnica inafara interesului de "bogatia" patronului.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Cum, Chato, tu nu crezi in dragoste?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Cum, Chato, tu nu crezi in dragoste?

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

:) intrebarea asta ai pus-o la misto, nu?

bineinteles ca io cred in dragoste, dar si dragostea are nevoie de niste circumstante in care sa se infiripe, nu exista numai dragoste la prima vedere. De multe ori e vb de afinitati, de niste momente frumoase care dau o stare de "bien-être" si gata, lumea se crede indragostita fiindca are niste momente de fericire.
Dragostea e un sentiment profund, care te trasporta, te face sa te gindesti si sa pui inainte binele celuilant inaintea binelui tau; dragostea inseamna proiecte comune, dar proiecte de voata, nu afaceri. Dragostea e ziua iluminata de surisul celuilalt.
Dragostea e renuntarea la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, nu am citit articolul pentru ca nu ma pasioneaza astfel de subiecte. Vorba lui Roro...am atatea exemple in jur inc at is satula de experienta in care viata bate filmul. Desi nu am citit articolul m-am prins din mers despre ce e vb.

Oli, grasanul sa vina dupa ce trece ghiforul asta. Am zis grasan caci m-am gandit ca Rares avea la o luna de viata 3200...iar Leon are in burta atat si inca mai are de stat si de crescut.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric, de data asta, subiectul e unul usurel, "small talk" dar nu credeam ca aici discutam numai despre...pasiuni.

Mergi la inceput