Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***
Raspunsuri - Pagina 18
pisigri spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui chatonel asa cum vad eu grupele, cele care nu sint de acord cu articolul au mai multa incredere in cuplu decit celelalte, asa o fi? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Nu stiu, sa recapitulam.
Io, Ina si Ana-maria am zis ca intelegem cam ce spera articolul sa transmita.
Novus, Ilinca si cu tine ziceti ca e o timpenie cap coada. Pe cine am sarit?
Io as zice ca parca voi sunteti mai realiste si mai ancorate in realitate si in prezent, si noi suntem alea "agitate", cu nevroze si obsesii romantioase si cu "probleme existentiale"?
acum ramine sa se supere nominalizatele pentru incadrarea pe care am facut-o, iar ne-nominalizatele, ca nu le-am mentionat
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui chatonel da ina, de cuplul perso vb :) nu vezi ce zice si ilink, ca noi o sa raminem cu amintirea zilelor bune in orice caz, nu m-am zbate sa mentin un cuplu care e pe duca daca e a treia pers in joc... sau mai stii, poate i-as trage la bot Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009Toulouse, la ville rose ![]() |
Asta cu a -3a persoana in cuplu merita o discutie separata ca sint multe de zis. As propune o "intilnire nocturna" ca sa dezbatem dar toate dormiti (sau, poate "va zbateti"
Asa, ca fapt divers, nu mai stiu cine spunea ca sex facem intotdeauna in grup pentru ca fiecare partener vine in pat (pe covor, pe masa etc) cu toti partenerii anteriori
novus spune:
| citat din mesajul lui chatonel in orice caz, nu m-am zbate sa mentin un cuplu care e pe duca daca e a treia pers in joc... sau mai stii, poate i-as trage la bot |
asa de la revedere

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
bebe_shtrumf spune:
HAI K MA BAG eu: dar crestina aia de nevasta cu ce a gresit ca si-a vazut de treaba ei: casa , copil, sot, presupun ca nu l-a neglijat niciun chip si nici nespalata nu era, ca nu erau detalii; dar nici amanta nu era mai buna, desteapta, frumoasa, ; dc e sa se uite dupa alte fuste ori o face cu tine de mana , ori o face si vine tot acasa; e de dezbatut,sunt enspe mii de optiuni.
exemplu;am o fosta colega nici frumoasa nici desteapta nici sanatoasa(vb serios ca e varza la unele capitole, o fi si cu capu') care a dezbinat o casnicie cu un copil, a trecut nevasta sefului, nu e 90-60-90, nu i-a trantit nici alt copil(nu poate) si se iubesc la nebunie, vacante si bonusuri si alta vila realizata.
El de ce a vrut? oricum voia, dar uite cine a castigat sa zic asa::una oarecare.
eu zic ca dc e sa se intample se inatmpla, si dc ii verifici buzunarele sau sms-urile sau mail;-urile, nu?
sau m-am aprins aiurea?
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
novus spune:
| citat din mesajul lui olishka Ati folosit la bebeii vostri incalzitor pt biberoane si mancare? Eram curioasa ce firma ati avut si daca ati fost sau nu multumite. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() si 38+ |
Nu, incalzeam ca si Ilinca in vas cu apa, nici mie nu mi se par de mare ajutor, mai ales cel de biberoane , nu o sa ai nevoie
Prietena mea a avut dar unul simplu de la Primii pasi parca si a fost multumita
novus spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Chatonel, poate noi suntem de-alea "prea sigure pe ele" care vor ramane cu buza umflata cand vor pleca barbatii cu aia care i-a ajutat sa se imbogateasca:))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Da' banii raman la noi, sa fie clar
bebe_shtrumf spune:
Felicitari Olga pt Leon
Si eu l-as lasa fara cauciucuri al masian si ferestre al casa si p-aia as coafa-o, tot de "la revedere"![]()
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
Dodo-pui spune:
Oli felicitari pentru Leon...auzi la acele paturi suprapuse pot sa-mi stric elanul si cu un pret
?Daca da unde pot vedea costurile??
Ilink azi n-am toate cuvintele la mine..poate maine revin si fac si tema.![]()
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
anamariame spune:
Off, eu ies cu fetele la un vin si nici sa recuperez nu mai am timp. Eu prin ceea ce am spus noi, astea de aceeasi parte a baricadei, nu inteleg ca nu am avea incredere in cuplu, ci ca, suntem firi mai romantice, poate sau mai inclinate spre analiza...Hai ca am mai zis o data asta si mi-a dat anca peste degete, o astept iar
Chiar imi pare rau ca nu pot fi mai explicita, dar tb sa fug. Gina, pe la ce ora intri? Poate in noaptea asta raman la povesti!

Izia, 23 mars 2009

si
38+