Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***395***
Raspunsuri - Pagina 17
Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ilinca, dar la panz a dormit ? Ada a adormit o data asa cand nu dormise la pranz si s-a trezit noaptea la 3 cu chef de vorba Chatonel, poze din vacanta cand vedem ?? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Habar n-am, de-aia zic ca o sa intreb maine la gradi; ma indoiesc, ca de obicei adoarme in jur de 22, asa imi dau seama ca a dormit la gradi...
Olishka, pupici lui Leon!!
Chatonel, poate noi suntem de-alea "prea sigure pe ele" care vor ramane cu buza umflata cand vor pleca barbatii cu aia care i-a ajutat sa se imbogateasca:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui olishka Ati folosit la bebeii vostri incalzitor pt biberoane si mancare? Eram curioasa ce firma ati avut si daca ati fost sau nu multumite. Olga, mamica lui David iepurasul si 38+ |
Nu, never.
Cand am inceput cu borcanele le incalzeam intr-un vas cu apa fierbinte. Io n-as da banii pe asa ceva (dar io n-as fi dat pe multe- si n-am dat: pompa, sterilizator, incalzitor, balansoar, premergator...etc)
inapreda spune:
Io n-am zis ca articolul e bine scris; mie nici macar nu-mi place cum scrie in Tango Aurora Liicianu; o gasesc, fie plictisitoare (si articolul in discutie l-am citit in diagonala), fie depasita, fie...ambele
So, cum nu o gasesc o mare scriitoare, nu fac interpretari de texte cu "scrisurile" ei; puneam in discutie "miezul" articolului fara "briz-briz"-urile si impopotzonarile si parerea ei personala.
inapreda spune:
citat din mesajul lui chatonel asa cum vad eu grupele, cele care nu sint de acord cu articolul au mai multa incredere in cuplu decit celelalte, asa o fi? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
In ce cuplu?
Daca e vorba de me&Jambo, n-ai dreptate.
Io cred ca noi sintem o familie reusita
Ilinca_M. spune:
Bine, tanti aurora e pisicolog, nu scriitoare...si cata incredere am io in psihologi (n-ar trebui sa zic asta, ca si io predau psihologie:)))
Cuscra, "opozitie" e prea mult zis. Pai diferentele de "lungime de unda" sunt cand vine vorba de relatii/casnicie/relatii cu prietenii, tot felul de alte maruntzisuri care fac relatia de inccuscrire mai interesanta:)))
pisigri spune:
citat din mesajul lui Anaan Salutare! Intrasem cu gand de conversatie, dar, cand am vazut ca acum se poarta PM-urile pentru a scoate pe cineva dintr-o potentiala culpa,restul lumii ramanand in dilema, mi-a pierit tot elanul. |
Ok, hai ca de acum ne intrecem cu gluma.
In primul rind nu i-am dat Pm decit Ilincai, in cea mai mare parte cu altceva decit cu ce m-a deranjat.
In al doilea rind, nu am vrut sa mai deschid discutia pentru ca deja era cumva expirata, in sensul ca situatia s-a clarificat/lamurit/rezolvat fara interventia vreunei dintre partile implicate.
Daca e musai, poftim, v-o spun pe aia dreapta: m-a deranjat interventia lui Pisik, care a dat de inteles ca pentru ea conteaza sa vina Gaza si atit; Inapreda, Chato si cu mine care am spus clar ca nu putem ajunge in we 27 suntem cantitate neglijabila. Si poate nu m-ar fi suparat ce a spus, daca ea si Gaza ar fi fost din doua capete de tara diferite si alta ocazie sa se vada cit e Gaza in tara nu ar fi, sau daca ar fi dat de inteles ca poate se poate gasi o alta rezolvare; dar nu, ele sunt amindoua din Bucuresti si oricum s-ar fi putut vedea pentru ca s-ar afla in acelasi oras...
Ma rog, oi fi fiind eu prea sensibila, stiu ca intre unele fete de aici exista o prietenie veche si de lunga durata si mai apropiata decit intre altele, deci nu am nimic impotriva sa ma judecati cit de aspru doriti pentru ca mi-a sarit tandara citind postarea cu pricina.
Eu am considerat subiectul incheiat pentru ca oricum s-a ales un we care pare a fi ok pentru toata lumea, dar daca toata lumea se simte cu musca pe caciula (deci io-s periculoasa si suparacioasa ) si am vazut ca Anaan a luat-o in foarte serios...am zis ca mai bine zic pe sleau ce si cum, ca iar se fac supozitii si 10000 de interpretari.
Astept si eu rosiile ca-mi place sucul. daca se poate, de-alea din sera Mihaeleicg, da?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
In ce cuplu? Daca e vorba de me&Jambo, n-ai dreptate. Io cred ca noi sintem o familie reusita "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Chiar sunteti!!!
chatonel spune:
da ina, de cuplul perso vb :) nu vezi ce zice si ilink, ca noi o sa raminem cu amintirea zilelor bune
in orice caz, nu m-am zbate sa mentin un cuplu care e pe duca daca e a treia pers in joc... sau mai stii, poate i-as trage la bot
inapreda spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Bine, tanti aurora e pisicolog, nu scriitoare...si cata incredere am io in psihologi (n-ar trebui sa zic asta, ca si io predau psihologie:))) Cuscra, "opozitie" e prea mult zis. Pai diferentele de "lungime de unda" sunt cand vine vorba de relatii/casnicie/relatii cu prietenii, tot felul de alte maruntzisuri care fac relatia de inccuscrire mai interesanta:))) I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Nu mi-am pus problema pina acum asa
Cind ai vreme, detaliaza ca-mi place ce citesc!
anamariame spune:
Ilinca, deci nu esti de acord cu ce am zis eu mai sus? Hmmm...sunt in tel cu cineva, astept confirmari