Scolile au suspendat cursurile in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

noua educatoarea ne-a dat mail ca in privinta zilei de miercuri NU au primit nimic oficial de la inspectorat...deci ar trebui sa duc maine copilul la gradi...

Si daca nu l-ai duce ce s-ar intampla? Ca nu e ca si cum ar lipsi o zi de la Harvard.....

Scuza-ma, poate ca am citit eu gresit insa mesajul tau suna de parca il duci pentru ca ti-a spus educatoarea ca trebuie.

nu mi-am dat seama ca asa suna

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

despre maine (9 febr.), se stie ceva?
se invata sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui capra cu trei iezi

despre maine (9 febr.), se stie ceva?
se invata sau nu?

Fi-miu spera sa nu .
Dupa cum arata vremea n-ar fi nici un motiv sa ramana inchise scolile din Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am sunat eu la telefonul cu linie verde de pe site-ul edu si raspunsul a fost :

"In Bucuresti se reiau cursurile joi, 9 feb"

Mergi la inceput

La noi la scoala azi au anuntat ca maine nu se tin cursuri.
E o situatie generala in Bucuresti sau e doar decizia conducerii scolii noastre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La 190 se fac ore.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

La 190 se fac ore.

M-am lamurit, e valabil numai pentru ciclul primar pentru ca, tineti-va bine, doamnele invatatoare trebuie sa termine recensamantul pentru clasa "zero".
Au deadline strict, lasat cu "limba de demisie" de la Funeriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Recensamantul il face toata tara si asta in afara orelor de curs. Nu dimineata pana-n ora 12.00 cand oricum nu gasesti parintii acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Recensamantul il face toata tara si asta in afara orelor de curs. Nu dimineata pana-n ora 12.00 cand oricum nu gasesti parintii acasa.

la noi a ajuns dna bibliotecara de la scoala de care apartinem, pe la 10.30, grabita tare, multumita cand a auzit data nasterii fetitei, ca nu trebuie sa ma chestioneze mai mult. abia a stat 3 minute sa-mi raspunda la cateva intrebari legate de scoala. si chiar daca mai aveam intrebari a ales sa deschida repede usa si sa spuna la revedere ca semn ca timpul meu a expirat .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Asta teoretic.
Pana la urma mie oricum nu mi se pare ca e o treaba pe care trebuie s-o faca invatatorii/profesorii. E ca si cum eu m-as duce la birou sa-mi vad de ingineria mea si m-ar trimite sa inventariez stalpii de iluminat.

De ce ar face invatatoarea lui fi-miu recensamantul in timpul ei liber? Chiar presupunand ca ar plati-o pentru asta, ar trebui sa fie algerea ei daca s-o faca sau nu. Mi se pare abuziv sa constrangi toti invatatorii sa faca recensamant.
Ca sa nu mai zic ca poate fi periculos, cate dintre voi v-ati duce din usa in usa fara sa stiti peste cine dati?

Mergi la inceput