Scolile au suspendat cursurile in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Conform prevederilor legale în vigoare, Daniel Funeriu, ministrul Educa#355;iei, Cercet#259;rii, Tineretului #351;i Sportului, a emis Ordinul nr. 3205/06.02.2012, prin care, în zilele de mar#355;i, 7 februarie #351;i miercuri, 8 februarie este suspendat#259; integral activitatea didactic#259; în jude#355;ele Boto#351;ani, Br#259;ila, C#259;l#259;ra#351;i, Ialomi#355;a, Ia#351;i, Ilfov, Olt, Tulcea, Vaslui, Vrancea, precum #351;i în municipiul Bucure#351;ti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Bucuria copiiilor.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Mai, scuzati-ma dar poate nu am citit eu bine... in articol (ca si in comunicat) se vorbeste despre zilele de 6 si 7 februarie adica luni si marti, nu marti si miercuri... am eu o problema de intelegere sau cei de la EZ?

Am mai citit articolul o data dar tot imi este neclar... Are cineva vreo alta sursa decat EZ?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Au anuntat si pentru miercuri 8 februarie

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Au anuntat si pentru miercuri 8 februarie

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

noua educatoarea ne-a dat mail ca in privinta zilei de miercuri NU au primit nimic oficial de la inspectorat...deci ar trebui sa duc maine copilul la gradi...

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

noua educatoarea ne-a dat mail ca in privinta zilei de miercuri NU au primit nimic oficial de la inspectorat...deci ar trebui sa duc maine copilul la gradi...

meg,dematei(9.02.2007) si cu 34+

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Acesta este nr actului oficial : Ordinul nr. 3205/06.02.2012

Il poti citi aici :http://administraresite.edu.ro/index.php/articles/16465

E publicat pe site-ul ministerului ( edu.ro).

Ca nu l-a primit gradinita...asta e. Insa e cu siguranta oficial, nici maine nu se tin cursuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui megbeng

Si daca nu l-ai duce ce s-ar intampla? Ca nu e ca si cum ar lipsi o zi de la Harvard.....

Scuza-ma, poate ca am citit eu gresit insa mesajul tau suna de parca il duci pentru ca ti-a spus educatoarea ca trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psichoMom spune:

Noi am primit mail oficial de la scoala inca de ieri dupa amiaza...
Eu nu am iesit azi din casa dar sotul meu imi spune ca se circula OK... ca este o mica exagerare faptul ca au extins masura si pentru maine...

Mergi la inceput