Scolile au suspendat cursurile in Bucuresti

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

La noi au ales solutia mai simpla: au pus un afis pe fiecare bloc din zona, ca parintii care au copii de recenzat sa se duca frumusel la scoala si sa-i declare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anka74 spune:

Citat:
[
Ca sa nu mai zic ca poate fi periculos, cate dintre voi v-ati duce din usa in usa fara sa stiti peste cine dati?

Prin '85- '86, eram clasa cincea/a sasea ne trimiteau pe noi, sa facem acest recensamant! Mergeam pe strazile din jurul scolii in cautarea copiilor de mers la scoala.
Ba tin minte ca in clasele mici - II- IV - Doamna ma rog, tovarasa, pe vremea aceea, ne trimitea acasa la familiile ale caror copii nu veneau la scoala sau aveau mari probleme cu scoala, sa vedem ce se intampla. Tin minte ca am ajuns la o familie, statea intr-o camera mica, avea vreo 4-5 copii, toti mai mici decat colegul nostru, si ne-a luat mama lui l-a rost...ca ea nu poate, nu are, sa ne ducem noi sa ii avem grija de copii...
Doamne, ma gandesc, cum puteau sa ne trimita pe noi, copii mici inca
... initiativa era a a invatatorilor, parintii erau de acord...stateam si intr-o zona de case, o zona mai saracuta a Bucurestiului. Bine ca nu am patit nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

maine din nou suspendate cursurile in Bucuresti.

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Si azi ar fi trebuit sa fie suspendate. Ninge puternic si viscoleste inca de dimineata. Eu nu am dus copilul azi la scoala.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pai pana si-au baut cafeaua, pana s-au mai intrebat retoric daca e cazul, pana s-au scarpinat....s-au terminat orele la primar si gimnaziul deja era in clase...

Ce conteaza cum au ajuns pana acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Da, tipic birocratilor angajati la stat.

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui allinta

Si azi ar fi trebuit sa fie suspendate. Ninge puternic si viscoleste inca de dimineata. Eu nu am dus copilul azi la scoala.

allinta

Noi l-am dus pentru ca e scoala aproape insa am tot urmarit aseara pana tarziu sperand ca se anunta ceva, am intrat si pe edu.ro, dimineata la fel.
Oricum in cel mai recent comunicat de presa de pe edu.ro nu spune nimic de scoli inchise in Bucuresti maine desi s-a anuntat deja la tv. Comunicatul e de la ora 10.00 de azi, inca nu s-a actualizat info pe site (desi sectiunea se cheama comunicate de presa si presa a aflat deja vestea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

adica maine ii tarasc prin nameti spre gradinita sau chem bona? (televizor n-am asa ca fie-mi iertata intrebarea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

adica maine ii tarasc prin nameti spre gradinita sau chem bona? (televizor n-am asa ca fie-mi iertata intrebarea)

La Tv zice ca maine in Bucuresti sunt inchise unitatile de invatamant.
As sugera sa verifici daca e bona disponibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

multam!

Mergi la inceput