Guvernul a demisionat

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

raspunzand la intrebarea acestui subiect... chiar daca e idealist ce voi spune...

sper ca, indiferent de culoarea sau numele celor care vor fi la conducerea acestei tari, sa faca acest lucru cu responsabilitate, sa gestioneze banii publici cum ar face-o cu banii proprii, in familiile lor

sa putem sa ne vedem de copii, sa avem la indemana variante de a-i creste, de a-i educa, sa avem variante pentru a ne ingriji de sanatate, sa avem o viata fara grija aceea ascutita a zilei de maine

sa putem sa ne facem vacantele... firesc, fara sa chibzuim un an intreg sau sa ne imprumutam pentru asta... sau si mai rau, sa renuntam la ele

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Din pacate in Romania s-a furat se fura si probabil inca se va fura. Este dominata de hoti.
Nu stiu ce va fi in viitor - traiesc doar cu speranta pentru fiecare dintre cei ce nu fura, pentru cei ce au decis a nu plece pe alte meleaguri, pentru cei ce au decis sa infrunte viata aici.
Pentru ca viata in Romania este ca o jungla.
Insa daca in jungla animalele respecta in mod natural legi nescrise, in Romania exista legi scrise si nerespectate.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Ca a fost un chiulangiu in facultate, se vede in parlament.
Ca a fost un derbedeu, se vede pe toate canalele media.
Nici cu moralitatea in casnicie nu sta prea bine.

Asta i se potriveste de minune lui Basescu. In niciun caz lui Antonescu.
De bine, de rau, Antonescu a avut niste principii de la care nu s-a abatut. Nu a facut curvasarie politica, nu a facut averi si smenozeli, nu a lansat atacuri personale, cu tenta privata niciunui concurent politic, cum a facut Basescu.

Iar asta cu absentele lui in Parlament....sa-l sanctioneze electoratul sau, care l-a trimis acolo.

Dar, personal,cred ca mai degraba sunt de condamnat acei parlamentari care voteaza in functie de cum se ridica www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Politica_fiscala-la_degetul_lui_Toader_0_356964934.html" target="_blank">degetul lui Mircea Toader

Degeaba fac prezenta, daca voteaza la comanda politica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Christie pe bune tu te apuci in mod sustinut sa-l aperi pe Ungureanu? Sef UTC before 89 (adica in CC al UTC sa avem pardon!) si bine proptit in scoli ca de'.. aveau profesorii task sa-l scoata sef de promotie? Este unul din cei mai loiali oameni ai lui Base, sa cautam si poza lui la zidul plangerii si pe urma ne intrebam in al cui SIE lucreaza

Andries

mami!! uite avioanele, avioanele, sunt multe mami, multe!!
uite si unul mic mami, e puiul lor, e puiul lor!!!

Din cate am inteles eu Ungureanu avea 18 ani in 89. Nu stiu cati ani ai tu dar eu terminam liceul in '89 si inca imi amintesc cum era pe-atunci. Daca avea "functie" in UTC inseamna ca era foarte bun la scoala. E absolut fals ca cei care erau in UTC erau favorizati de profesori si din cauza asta aveau note bune si rezultate impresionante. Cine avea nota scazuta la purtare n-avea sanse sa intre in UTC. Sau corigentii.

Acceptarea si promovarea in UTC erau privite de PCR ca recompense si instrumente de motivare.

Asta strict legat de UTC, este absolut incorect comentariul tau, nomenclaturist la 18 ani... ha...

Vad ca s-au incins spiritele si nu ti-a raspuns nimeni. Ungureanu e nascut in 68, deci la revolutie avea 21 de ani nu 18. Iar ascensiunea in UTC mai insemna pe vremea aia si cine te sustine, adica din ce familie te tragi. Sunt curioasa ce erau parintii lui. Asta desi sunt si eu convinsa ca nu se compara cu antonescu.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Tatal sau Stefan Ungureanu a fost profesor de chimie-fizica la Universitatea din Iasi, viceprimar si mai apoi director la Agentia Locala de Conservare a Energiei.

Fiul, fost membru supleant al CC al UTC este doctor in istorie. Revolutia l-a prins la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania, zdrobindu-i cariera de partid.

www.ziuaveche.ro/zvonul-zilei/fata-nevazuta-a-premierului-%E2%80%9Cspion%E2%80%9D-mihai-razvan-ungureanu-73048.html" target="_blank">Sursa

Un pui de comunist, vorba lui Basescu, e Ungureanu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

De bine, de rau, Antonescu a avut niste principii de la care nu s-a abatut. Nu a facut curvasarie politica

hahahahahahahhaha

ieri (aka inainte de alegerile 2009) injura psd-ul si maine se pupa cu el!!!
io cred ca a cam preacurvit nenea Crin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pitzinuca

Citat:

De bine, de rau, Antonescu a avut niste principii de la care nu s-a abatut. Nu a facut curvasarie politica

hahahahahahahhaha

ieri (aka inainte de alegerile 2009) injura psd-ul si maine se pupa cu el!!!
io cred ca a cam preacurvit nenea Crin

_

mami de andi si ilinca
_

traduceri si asistenta

"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Ceea ce spui tu nu este curvasarie politica. Nu a schimbat partide, nu a schimbat ideologii.

Aliante de tip PNL-PSD s-au vazut si la case mai mari (vezi Germania). E normal intr-o democratie.

Nu e normal insa sa te muti de azi pe maine de la stanga la dreapta in politica. Asta chiar nu s-a mai vazut.

Iar la capitolul pupat unde a scuipat, Basescu e campion de departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

Tatal sau Stefan Ungureanu a fost profesor de chimie-fizica la Universitatea din Iasi, viceprimar si mai apoi director la Agentia Locala de Conservare a Energiei.

Fiul, fost membru supleant al CC al UTC este doctor in istorie. Revolutia l-a prins la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania, zdrobindu-i cariera de partid.

www.ziuaveche.ro/zvonul-zilei/fata-nevazuta-a-premierului-%E2%80%9Cspion%E2%80%9D-mihai-razvan-ungureanu-73048.html" target="_blank">Sursa

Un pui de comunist, vorba lui Basescu, e Ungureanu asta

Poate ar trebui sa spui si ANII cand tatal sau a fost viceprimar. Da-o dreq de treaba ca stim si noi sa gugalim
"Mihai-Razvan Ungureanu s-a nascut la data de 22 septembrie 1968 în municipiul Iasi, fiind fiul prof. dr.Stefan Ungureanu, fost viceprimar al municipiului Iasi (1996-2000)."sursa

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aproape ca m-ar amuza (daca n-ar fi asa penibil) cam in ce fel e caracterizat MRU de catre unele persoane.

Mergi la inceput

Androix, am spus eu altceva?

Mergi la inceput