Guvernul a demisionat

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Ai uitat la Crin Antonescu, la activitatea educationala:
- de doua ori repetent la facultatea de istorie!

Antonescu a www.ziare.com/crin-antonescu/presedinte-pnl/crin-antonescu-a-ramas-repetent-de-doua-ori-in-facultate-738122" target="_blank">explicat ce e cu repetentiile astea. A vrut sa evite o repartitie la sat.

Daca ar fi fost utc-ist, cu siguranta primea o repartitie mai buna. dar n-a fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries
Este unul din cei mai loiali oameni ai lui Base, sa cautam si poza lui la zidul plangerii si pe urma ne intrebam in al cui SIE lucreaza

Andries

´´SIE de la zidul plangerii´´ ar fi efectiv invidiosi de cum ai rezolvat tu asa repede ´´dilema´´

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
Centre for Jewish and Hebrew Studies, St. Cross College, University of Oxford, Marea Britanie (M. Phil.), 1992 - 1993

Interesanta alegere...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Martisoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi
Antonescu a www.ziare.com/crin-antonescu/presedinte-pnl/crin-antonescu-a-ramas-repetent-de-doua-ori-in-facultate-738122" target="_blank">explicat ce e cu repetentiile astea. A vrut sa evite o repartitie la sat.

Daca ar fi fost utc-ist, cu siguranta primea o repartitie mai buna. dar n-a fost!

Doar nu era sa le spuna pe sleau alegatorilor ca a repetat anii (doi la numar!) de derbedeu ce era. Motivele invocate sunt de-a dreptul penibile. Cica a repetat un an in semn de protest fata de regimul comunist. Bai ce fraieri disidentii aia de-au scris la Europa Libera, in loc sa se opuna, elegant, regimului repetand niscaiva ani prin facultati! Ma intreb, s-a sesizat careva pana-n 2009 ca repetentia lui crin a fost o lovitura data comunismului? Repetarea (a doua oara) pentru a scapa de repartitia la tara poate s-o invoce dan diaconescu in fata alegatorilor otevisti, dar de la liberalii de rand am pretentii de discernamant.

In plus repetentii nu erau facuti membri de partid din principiu. Avea si UASCR-ul ceva onoare, oricat de blamat ar fi. Ar fi vrut (din toata inima) sa fie membru de partid, dar ... exclus repetentii. Asta e!

Ca a fost un chiulangiu in facultate, se vede in parlament.
Ca a fost un derbedeu, se vede pe toate canalele media.
Nici cu moralitatea in casnicie nu sta prea bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

Citat:

Citat:

Doar nu era sa le spuna pe sleau alegatorilor ca a repetat anii (doi la numar!) de derbedeu ce era. Motivele invocate sunt de-a dreptul penibile. Cica a repetat un an in semn de protest fata de regimul comunist. Bai ce fraieri disidentii aia de-au scris la Europa Libera, in loc sa se opuna, elegant, regimului repetand niscaiva ani prin facultati! Ma intreb, s-a sesizat careva pana-n 2009 ca repetentia lui crin a fost o lovitura data comunismului? Repetarea (a doua oara) pentru a scapa de repartitia la tara poate s-o invoce dan diaconescu in fata alegatorilor otevisti, dar de la liberalii de rand am pretentii de discernamant.

In plus repetentii nu erau facuti membri de partid din principiu. Avea si UASCR-ul ceva onoare, oricat de blamat ar fi. Ar fi vrut (din toata inima) sa fie membru de partid, dar ... exclus repetentii. Asta e!

Ca a fost un chiulangiu in facultate, se vede in parlament.
Ca a fost un derbedeu, se vede pe toate canalele media.
Nici cu moralitatea in casnicie nu sta prea bine.

As desface sticle de sampanie si as da un ospat pentru cele de mai sus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Si stii care-i culmea ironiei care demonteaza toate aberatiile construite de crin antonescu pe marginea biografiei sale?
Ca sa castige pe tara olimpiada de istorie intr-a XII-a trebuia sa stie la perfectie ... istoria Partidului Comunist Roman, pentru ca unul din subiecte era obligatoriu din capitolele cu pricina. Si se stie ce limbaj de lemn si proslavire comunista era in acele capitole. Halal dizident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_21 spune:

daca crin antonescu va deveni presedinte va fi apogeul romaniei.
mai sus de atata nu ai unde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Dar nu inteleg de ce v-ati atacat asa tare, zau asa... este fost membru supleant al CC al UTC, este evreu (nici o problema din punctul meu de vedere sunt foarte multi romani evrei si nu vad de ce n-ar fi reprezentati), este un favorit al lui Base, are un CV impresionant plus o multime de activitati extra, a lucrat in SIE si este foarte bine conectat (hai ca sa nu-l mai banuim de epoleti sub costum ) asta este omul sa-l vedem la treaba. Pariu ca o ia pe Udrea in Guvern?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

kariguld, nu-ti raspund pentru ca, din mesajele tale, reiese ca discutia te intereseaza doar la nivel de "hai sa zic si eu ceva".

Uite ca mi-ai citit gandurile,asta vroiam sa spun si eu despre mesajele tale.

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:

Citat:

Ai uitat la Crin Antonescu, la activitatea educationala:
- de doua ori repetent la facultatea de istorie!

Asta da scuza

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Mergi la inceput