Guvernul a demisionat
Raspunsuri - Pagina 15
Androix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui copiloi Androix, am spus eu altceva? |
Nu, doar sursa ta omite ca tatal puiului de comunist a fost viceprimar DUPA revolutie! Asa ca nu face sa scoti informatia ca pe un iepure dintr-un joben ca e de ras.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
ladyJ spune:
| citat din mesajul lui Andries Dar nu inteleg de ce v-ati atacat asa tare, zau asa... este fost membru supleant al CC al UTC, este evreu (nici o problema din punctul meu de vedere sunt foarte multi romani evrei si nu vad de ce n-ar fi reprezentati), este un favorit al lui Base, are un CV impresionant plus o multime de activitati extra, a lucrat in SIE si este foarte bine conectat (hai ca sa nu-l mai banuim de epoleti sub costum Andries |
Nu s-a atacat nimeni, sunt reactii pe masura a ceea ce scrii.
Deci ungureanu este evreu si reprezinta evreii din Ro?
Eu cred ca reprezinta romanii, evrei, musulmani sau crestini. Pentru ca el e roman si in statul roman laic nu intereseaza pe nimeni ce religie are unul sau altul.
copiloi spune:
Dinafara tarii, cred ca se vede groaznic ce se petrece in Romania: lumea iesita in strada striga Libertate!, iar drept raspuns, Basescu numeste premier un sef de la servicii secrete!
CV-ul lui MRU e frumos, da bine, dar, in zilele noastre sunt multi tineri care au asemenea CV in ceea ce priveste cariera profesionala (nu politica).
Si trebuie tinut cont ca nu oricine este pus sef la servicii secrete! ![]()
copiloi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ladyJ
Nu s-a atacat nimeni, sunt reactii pe masura a ceea ce scrii. Deci ungureanu este evreu si reprezinta evreii din Ro? Eu cred ca reprezinta romanii, evrei, musulmani sau crestini. Pentru ca el e roman si in statul roman laic nu intereseaza pe nimeni ce religie are unul sau altul. -------------------------------------------- ´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F. |
Cata naivitate!
Eu cred ca MRU se va intelege de minune cu Gittenstein!
pitzinuca spune:
| citat din mesajul lui copiloi Si trebuie tinut cont ca nu oricine este pus sef la servicii secrete! |
ei da, aici ai dreptate!
ladyJ spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui copiloi
Cata naivitate! Eu cred ca MRU se va intelege de minune cu Gittenstein! |
Sigur, noroc cu tine ca vii sa ne inveti una alta.

muffin spune:
Copiloi, hai mai bine recunoaste ca ai un motiv foarte serios (si in familie) sa tii partea opozitiei...![]()
copiloi spune:
| citat din mesajul lui muffin Copiloi, hai mai bine recunoaste ca ai un motiv foarte serios (si in familie) sa tii partea opozitiei... |
Da, mey, mi-a promis opozitia ca daca ajunge la putere imi da si mie o functie ca am master in strainatate
marius spune:
| citat din mesajul lui copiloi 1. Dinafara tarii, cred ca se vede groaznic ce se petrece in Romania: 2. Si trebuie tinut cont ca nu oricine este pus sef la servicii secrete! |
1. De ce spui asta? Cui ii pasa?
2. Dar cine este pus sef? Pe ce criterii?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
capcaunul spune:
| citat din mesajul lui copiloi Dar, personal,cred ca mai degraba sunt de condamnat acei parlamentari care voteaza in functie de cum se ridica www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Politica_fiscala-la_degetul_lui_Toader_0_356964934.html" target="_blank">degetul lui Mircea Toader |
Este la fel de eficient si www.hotnews.ro/stiri-politic-6268999-update-membrii-pnl-care-voteaza-impotriva-motiunii-vor-exclusi-din-partid.htm" target="_blank">degetul lui Crin Antonescu.