Guvernul a demisionat

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:
citat din mesajul lui copiloi

Androix, am spus eu altceva?

Nu, doar sursa ta omite ca tatal puiului de comunist a fost viceprimar DUPA revolutie! Asa ca nu face sa scoti informatia ca pe un iepure dintr-un joben ca e de ras.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Dar nu inteleg de ce v-ati atacat asa tare, zau asa... este fost membru supleant al CC al UTC, este evreu (nici o problema din punctul meu de vedere sunt foarte multi romani evrei si nu vad de ce n-ar fi reprezentati), este un favorit al lui Base, are un CV impresionant plus o multime de activitati extra, a lucrat in SIE si este foarte bine conectat (hai ca sa nu-l mai banuim de epoleti sub costum ) asta este omul sa-l vedem la treaba. Pariu ca o ia pe Udrea in Guvern?

Andries

Nu s-a atacat nimeni, sunt reactii pe masura a ceea ce scrii.
Deci ungureanu este evreu si reprezinta evreii din Ro?
Eu cred ca reprezinta romanii, evrei, musulmani sau crestini. Pentru ca el e roman si in statul roman laic nu intereseaza pe nimeni ce religie are unul sau altul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Dinafara tarii, cred ca se vede groaznic ce se petrece in Romania: lumea iesita in strada striga Libertate!, iar drept raspuns, Basescu numeste premier un sef de la servicii secrete!

CV-ul lui MRU e frumos, da bine, dar, in zilele noastre sunt multi tineri care au asemenea CV in ceea ce priveste cariera profesionala (nu politica).

Si trebuie tinut cont ca nu oricine este pus sef la servicii secrete!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Dar nu inteleg de ce v-ati atacat asa tare, zau asa... este fost membru supleant al CC al UTC, este evreu (nici o problema din punctul meu de vedere sunt foarte multi romani evrei si nu vad de ce n-ar fi reprezentati), este un favorit al lui Base, are un CV impresionant plus o multime de activitati extra, a lucrat in SIE si este foarte bine conectat (hai ca sa nu-l mai banuim de epoleti sub costum ) asta este omul sa-l vedem la treaba. Pariu ca o ia pe Udrea in Guvern?

Andries

Eu cred ca reprezinta romanii, evrei, musulmani sau crestini. Pentru ca el e roman si in statul roman laic nu intereseaza pe nimeni ce religie are unul sau altul.

--------------------------------------------
´´Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei´´S.F.

Cata naivitate!

Eu cred ca MRU se va intelege de minune cu Gittenstein!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

Citat:

Si trebuie tinut cont ca nu oricine este pus sef la servicii secrete!

ei da, aici ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Citat:

Andries

Cata naivitate!

Eu cred ca MRU se va intelege de minune cu Gittenstein!

Sigur, noroc cu tine ca vii sa ne inveti una alta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Copiloi, hai mai bine recunoaste ca ai un motiv foarte serios (si in familie) sa tii partea opozitiei...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Copiloi, hai mai bine recunoaste ca ai un motiv foarte serios (si in familie) sa tii partea opozitiei...

Da, mey, mi-a promis opozitia ca daca ajunge la putere imi da si mie o functie ca am master in strainatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:

1. Dinafara tarii, cred ca se vede groaznic ce se petrece in Romania:
2. Si trebuie tinut cont ca nu oricine este pus sef la servicii secrete!

1. De ce spui asta? Cui ii pasa?
2. Dar cine este pus sef? Pe ce criterii?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Dar, personal,cred ca mai degraba sunt de condamnat acei parlamentari care voteaza in functie de cum se ridica www.adevarul.ro/actualitate/eveniment/Politica_fiscala-la_degetul_lui_Toader_0_356964934.html" target="_blank">degetul lui Mircea Toader

Este la fel de eficient si www.hotnews.ro/stiri-politic-6268999-update-membrii-pnl-care-voteaza-impotriva-motiunii-vor-exclusi-din-partid.htm" target="_blank">degetul lui Crin Antonescu.

Mergi la inceput