Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)
Raspunsuri - Pagina 8
strumphitza spune:
S-a trezit si ratusca mea asa e de simpatica somnorici si cu parul zburlit , parul la spate i se rasuceste in sus si e dulce foc imi vine s-o pap toata, am luat-o in brate si vorbea draga mamii, cocooo dedeedde co co ... face ca un puisor se uita la mine si vorbea, ma analiza, apoi si-a bagat degetelele la mine in gura si ochi, sa nu mai spun de nas, e curioasa rau ..ufff asa dulce a fost , m-a facut sa mi se umezeasca ochii pe zi ce trece o iubesc mai mult si ma minunez de ea, eu aia care mi-au spus 3 doctori ca nu o sa am copii vreodata, eu sunt mamica de pui scump acum ...sa nu mai spun ca mi-e asa draga cand ma striga ma ma...mamm maaa
Alexina, multa sanatate balerinei schimba pediatra ca asta e dusa putin cu pluta abia astept pozici dupa ce e gata toata curatenia la casuta
Lalely offf iar mucuti, pup sa treaca
Simona , am admirat baiat frumosssssss Arsenie plimbaretul ce ochi areeeeeeee Condoleante si sper sa vina vremuri mai bune si mai frumoase cat mai curand
Ally , mai e nevoei sa spun si eu ca e tare scump micul Duracell cum merge el? cl mai tare imi place cum isi tine echilibrul si tendinta lui de a pune manutele in fata, in caz de accident cu podeaua pupam un baiat curajos si mergaret
Miki ai iesit din casa sau tot inzapezita esti ? ai fost la terapie cu Vlad sau cu asa zapada nu se poate circula? ce putin mai ai pana incepi munca....
Mary , felicitari pentru 10 cm cu minus si la mai mare, da sa nu ajungi si tu 2 betze-nfipte undeva anul asta se poarta mai cu forme
Copiloi am admirat-o pe Dorotheea, scumpa de ea cum citeste ea carticelele, si ce multttt s-a schimbat, s-a inaltat tare mult, asa-i ? cum mai stati cu papica ? o mai alaptezi ?
Oana ai un baietel dulce foc si ochii lui albastri o sa dea fetele pe spate cum mai e vremea pe la voi ? a venit si zapada dupa ger ?
Catank, scumpa foc Ioana ta, i-as papa falcutele alea dulci non stop sa vezi ca ti-am lasta un comentariu pe la o poza sa nu vii cu batzu da ?
Persi azi nu ai semnat condicuta hai la apel ca eu astept pozici noi cu Raducu meu , baietelul meu favorit
ma duc sa schimb un pampers parfumat, revin
roxy_s spune:
strumphitza bine ai venit acasa. v-ati plimbat, ce va pasa dar daca ramaneai la soacra-ta, ce? te manca?
alexina multa sanatate. oo ce nasol. eu zic ca o poti scoate putin cat sa ia o gura de aer. dar fa cum simti tu
alina06 si noi asteptam sa vedem ce ascunde burticuta ta
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
lalely multa sanatate puiului mic. si ce este nasol...ca incepi si serviciul....daca te vei trezi asa si cand vei merge la servici....miki vai ce putin mai ai si tu....
ailed, catank
mergem sa pregatim papita.
Anastasia edste la mine in brate si se fataie, vrea pe jos. o lAS SA SCREI SI EA CEVA
GHF
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
strumphitza spune:
Roxy, hai zi drept si adevarat, azi te-ai machiat sa iesi afara ? mai ninge ? acusi ai sa o vezi si te pe Anastasia mergand, nu-ti fa griji, cand nu te astepti ai sa o vezi misunand si o sa iti cotrobaie peste tot , atunci sa te tii dupa ea
Yvyana imi pare rau ca tre` sa lustruiesti dupa fiecare masa , dar poate asa ii place fetii uff... greu e cu dintii astia, sa nu mai spun de muscat de san eu zilele trecute ma gandeam ca daca ma mai musca si suzeteste mult o intarc, dar parca nu ma lasa sufletul, nu inca, poate dupa ce face anisorul
Iony ce dulce e Sara cu rochita si motz si ce infoflita e draga de ea la zapada si ce doarmeeeee sotul tau cum de a renuntat la parul lung ?
Ioana16, ai de ajuns zapasda acum? ai facut provizii si pentru la anu`? ce mai faceti voi, gogo e dintoasa ?
Gata trancaneala si pauza mea, ma duc sa mai pun la spalat o tura si alta la uscat , aia de o scot acum din masina, sa vedem cate ture imi mai raman... mai trebuie sa imi spal si geaca de iarna, ca nu pot sa o duc la curatatorie ca scrie Do not dry clean !!! si o bafg eu la masina la 30 grade ca atata scrie pe ea, sper sa nu o scot bucati si nu pot sa o bag nici la uscator dupa ca scrie ca nu e voie , deci.... am varsat nici cappucino pe ea si acum tre` sa o spal ca doar nu o sa umblu cu cafeluta dupa mine
strumphitza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s strumphitza bine ai venit acasa. v-ati plimbat, ce va pasa dar daca ramaneai la soacra-ta, ce? te manca? Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
nu ma manca dar ii spunzuram matzele de grinda !!!!
catank spune:
simonacip Condoleante ptr socrul tau!
pe tine si de doua ori pe Arsenie. Mi-a placut ce am vazut in filmulete...
ally Filmulet cu micutul Edy nu am gasit.
bb_yasmi superbi copii! Trebuie sa fii tare mandra!
Atat am reusit sa vad...
strumphy de ce sa vin cu batu?...mai bine vin cu bani si fac cumparaturile de acolo...tot imi consum energia si timpul
Blugii sunt 74cm...f mici dar doream sa-i prind gleznele goale... Nu era ''peisajul''cel mai inspirat dar.... in exces de zel ce mai conteaza?si pe paie puteam sa o asez...ahhhh cred ca dadea mai bine Buna idee! Bine ca v-ati intors cu bine!!!
Intentionam sa plec la tata dar.... surioara mea e tare curajoasa si din atena a ajuns la mine simbata, duminica dorea deja la plecam la tata ptr 10 zile... Am incercat sa o conving ca nu e ideal pe vremea asta... Sotul ma incuraja, mi-a pregatit masina, bagaj....eu stringeam ptr Ioana prin casa.oofff.... dar m-am gandit ca ma hazardez si bine am facut. Astazi a plecat singura cu trenul...de la mine pana la bucuresti abia a ajuns...dar acum deja este in tren spre moldova...circula ok. Regret ca nu am putut pleca..drumul este blocat in buzau si nu numai...nu puteam risca. Bine ca ajunge ea...
Noi am iesit zilnic afara, in doua reprize.... suntem ok. Facem cu manutele bravooooo, ...in picioruse sta din ce in ce mai bine, ... merge cu pas lateral adaugat pe cele doua lungimi si latimi ale patutului....ii asez piese mici la distanta de ea...si incearca sa ajunga musai...si tot asa... Este scumpa...
Aaaaaaaaaa Acum doua seri s-a trezit o singura data...dar aseara a adormit la 22 si s-a trezit la 7..o tot priveam sa vad daca mai respira, ...ce o fi cu ea de nu da nici un semn .
Revin...
catank spune:
citat din mesajul lui AlexinaA sfat plsss: nu am iesit de 2 sapt din casa cu Teea. pot sa o scot 10 min azi,maine? voi ce ati face? sau mai bine pe balcon? s-a trezit Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011) |
Daca nu are temperatura eu as scoate-o!
Sanatate maxima!
Revin, ..acum am citit ca tuseste, febra, etc..offfffff nu, aeriseste f des camera.
catank spune:
citat din mesajul lui MaryM85 NEATA!Multumim mada de cafeluta si voua la toate fetele multumesc de aprecieri. Sincer nici mie nu imi venea sa cred cand m-am masurat si m-am mai masurat de doua ori sa vad daca am masurat bine face minuni dieta asta si cred ca nu am mancat asa sanatos niciodata Ma duc sa il vad si eu pe Edy.mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011) |
Felicitari!!!
dinora77 spune:
Buna amiaza sau Mahlzeit (forma de salut in Bavaria care inseamna "vremea prinzului" si care se foloseshte doar de prinz)!
Tare a-ti mai avut spor de alaltaieri si eu care credeam ca v-am dat de treaba la reteta mea de salata in straturi cu scrumbie . Sau....nu va place scrumbia?
Eu am intrat repede caci tocmai mi s-a trezit areshtanzul si vreau sa-i dau de papa caci avem iarasi termin la medic. Aseara, dupa ce adormise, a avut o criza urita de tuse si vreau sa va intreb shi pe voi daca cunoashteti asa ceva sau daca a-ti auzit de asa ceva...In fine....a tushit Julius pina nu i-a mai ramas pic de aer in plamini shi cind sa inspire, n-a mai putut vreme de citeva secunde....Se uita speriat la mine shi nu putea inspira. M-am speriat extrem! Si-a revenit shi in 2 minute a adormit la loc de parca nu s-ar fi intimplat nimic. O fi fost de la somn, de la ce?
Scriu mai multe mai tirziu....dupa ce venim de la doctor.
Pupici shi merci anticipat pentru raspunsuri.
A propos...Aleahim merci pt. sfaturi. mami!
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota mada, mi-ai luat-o inainte.... fetele cu negul am hotarat sa o aiu cu chestii babaesti sau naturiste, aici la dermatolog am fost cu Maria pt neg prin toamna si au doua solutii azot lichid si chiueta, ceea ce pt Andra nici nu vreau sa ma gandesc.......E de abia iesit asa ca... o luam cu lamaie si otet... aseara mi-a facut Maria febra, masina de spalat vase tragea in gol.....deci la 2 faceam ceai Andrei , o pipaiam de Maria(am mai facut-o de trei ori pana dimi) si controlam daca masina isi continua circuitul.... mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
offfffffff ce noapte alba ai avut!Sper sa se insanatoseasca fuguta...Masina functioneaza pana la urma?
LEgat de neg... Eu am avut vreo 5-6.... am scapat de ei cu usturoi. Taiam catelul de usturoi pe juma..dar cat de car dupa forma degetului apoi acea jumatatea o fixam pe neg si peste plasture sau ceva ce-l va tine fixat f bine. Nu are voie sa intre in contact cu apa...etc
Ei, problema este ca il schimbam si de 3 ori pe zi timp de 4-5 zile pana trecea unu. Dar au trecut. Alta problema este ca doare f rau ...in ziua 2-3 incepe sa se inegreasca radacina negului(atunci doare cel mai rau, mie imi zvacnea zona respectiva f rau, oi fi eu mai sensibila) si dupa alte doua zile pica...