Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinora77

Buna amiaza sau Mahlzeit (forma de salut in Bavaria care inseamna "vremea prinzului" si care se foloseshte doar de prinz)!

Tare a-ti mai avut spor de alaltaieri si eu care credeam ca v-am dat de treaba la reteta mea de salata in straturi cu scrumbie . Sau....nu va place scrumbia?

Eu am intrat repede caci tocmai mi s-a trezit areshtanzul si vreau sa-i dau de papa caci avem iarasi termin la medic. Aseara, dupa ce adormise, a avut o criza urita de tuse si vreau sa va intreb shi pe voi daca cunoashteti asa ceva sau daca a-ti auzit de asa ceva...In fine....a tushit Julius pina nu i-a mai ramas pic de aer in plamini shi cind sa inspire, n-a mai putut vreme de citeva secunde....Se uita speriat la mine shi nu putea inspira. M-am speriat extrem! Si-a revenit shi in 2 minute a adormit la loc de parca nu s-ar fi intimplat nimic. O fi fost de la somn, de la ce?

Scriu mai multe mai tirziu....dupa ce venim de la doctor.

Pupici shi merci anticipat pentru raspunsuri.

A propos...Aleahim merci pt. sfaturi. mami!

Dino, mami fericita de Julius 25.02.2011

O parere doar...e posibil sa se fi inecat cu saliva...Nimic grav!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

camisa-ti traiasca printesa!

Mamici, ..cele care dati taietei de casa...sunt facuti cu ou, daca ii dam seara (18.30-19.00) cu lapte nu este prea mult ptr bb...ma gandesc ca oul(galbenus )seara...
Sau papanasi...care sunt tot cu galbenus Nu pot sa-i dau nici la pranz....nu? legumele ce fac cu ele?

roxyeu i-am facut Ioanei gris (pambac) cu lapte. Nici nu stiam ca exista si alt tip.... Cred ca am folosit de vreo 4 ori pana acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Delia, cum se mai simte Maria? Mai are febra? Ai rezolvat si problema cu masina de spalat vase?

Madutza, nasol cu gerurile pe la voi. Am vazut la stiri ca ati intrat iarasi in cod portocaliu...Aici sunt -12 gr si nu stiu cum a reusit sa inghete apa pe teava ca astazi am facut mancare cu apa plata si cel mai nasol dintre toate mi s-a parut ca am sters baiatul cu servetele umede la fundulet, eu care l-am obisnuit numai splat si cu servetele doar atunci cand suntem in deplasare.

Simonelu, am pus filmuletul cu Arsenie de vre-o 4-5 ori . Ce dulce este si cat interes isi da sa mearga cat mai mult, bravo lui! baiat istet!

Viss, am vazut pozele cu piticii...sunt 2 minunati pe care ii iubesc tare mult. Te-am vazut si pe tine intr-o poza, mandra toata de cele doua comori si frumuzica foc aranjata asa. Ma bucur ca ai inceput sa ai mai multa grija de tine...gata pijamale, trecem la colanti.

Mary, ma bucur ca te declari fericita dupa rezultatele dietei! Trebuie sa ii faci cinste Madutzei, glumesc. Cate kg ai acum si la cam cate vrei sa ajungi? Asta daca nu sunt prea indiscreta, binenteles.

Alina, abia astept sa treaca cele doua saptamani si sa vii aici cu vestea cea mare. Eu totusi imi mentin parerea si zic ca ai in burtica acolo o fetita frumoasa gata-gata sa va aduca numai bucurii.

Yvyana, iti multumesc mami pentru aprecierile la adresa lui Duracell. Imi pare rau pentru luiza ca sufera din cauza dintisorilor dar, stai linistita ca ii ies si apoi isi revine si cu mancatul.

Micki, si mie imi place de mor cand il vad pe Eduard cum danseaza. Este asa haios cu manutele in sus si topaind de veselie.

Catank, este superba melodia lui Stefan Banica! Mi-a placut de prima data cand am auzit-o...Am vazut pozele cu mica Ioana cea dulce si frumoasa. Sunt convinsa ca o sa iasa un album minunat cel de 365 zile.

Alexina, multa sanatate Teei! Eu zic ca poti iesii putin cu ea la aer...macar 15 minute cat respire un alt aer. .

Cami, ce scurta ai fost la vorba. Ce mai fac fetele? Petra ce mai papa? Tu te simti mai bine?

Roxy, mare plimbareata esti! De fapt te numesc plimbareata nr 1 ...ce zici? Parerea mea, dar sper sa nu te superi este sa o lasati pe Anastasia sa isi de.a singurica drumu la mers. Voi mai mult o ”incurcati„ acum. Trebuie lasat sa vada ea ce si cum se face....

Strumpitz, ma bucur ca este mai bine bunicul lui Nick. Cat despre premergator, nu stiu ce sa-ti spun. Eu nu am vrut sa-i iau chiar daca sotul a insistat la greu. Ai dreptate, sunt atat de dragalasi atunci cand se trezesc(si nu numai)....Tu cum mai stai cu regimul? Sunt super exemplu ai tai socrii...bravo lor ca se iubesc si acum la fel de mult si inetnes. La multi ani de casnicie!

Dinora, !

Fetele, scuzati greselile...scriu pe fuga cand doarme Duracell.

Mergi la inceput

Catank, fugi inapoi in picassa si vezi ca este al 2-lea album de sus, stanga si se numeste Duracell la mall :) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

salutare mamici!

mi-a ajuns atata iarna!!!vreau sa vina primavara.e foaarttee multa zapada, e frig si cica pana miercuri cod portocaliu de viscol

am avut asa niste zile pe sot l-au durut masele si i s-au umflat, gogoasa e maraita nevoie mare, n-am vazut in viata mea atatia nervi la un copil de nici un an

strumph - da chiar ca am zapada pentru tot anul...offf...vine ea si primavara.sa va fie de bine plimbareala!

simo - sincere condoleante!

fetelor eu ii dau gris normal fetei de vreo 3 luni...nici n-am stiut ca exista special pentru bebei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Ally, catank, Maria a fost bine dimi si nu m-au sunat de la scoala deci a fost oki, sper sa f la fel, oricum i-am dat paracetamol si baraka si suc de portocale dimi..
Masina a mers, sper sa nu-mi faca pb , ca tare usor imi e cu ea....
catank , am incercat sa-i pun usturoi dar nu sta... cred ca o sa-i pun noaptea, isi suge degetul si scoate leucoplastul...

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor de zilele astea

ally - este mortal edutu.imi vine sa-l mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

roxy, ei nuuu, nu aveam 100 si nici nu am slabit 20..vre-o 18 asa Uite sa zicem ca daca ajung la 60 de kg, va spun , ok?

cami, cum te mai simti?

alexina, daca are mucisori teea mai bine nu iesi

catank, superba sedinta foto a Ioanei in piciorusele goale
Cat de mari erau negii tai? as vrea si eu sa scap de ei si in 5 zile de fiecare ar fi super

dinora, fuga la medic..nu stiu de la ce o fi fost tusea aia asa urata

Eu am avut succes azi cu papica Catalinei cu putina sare , i-am pasat doar carnea iar legumele le-am zdrobit, apoi am maruntit si putina painica in ea...mniam-mniam , i-a placut piticei . Imi cam facea figuri la mancare nepasata, dar asa vad ca a papat ff bine.

Mergi la inceput

alina - abia astept sa treaca cele 2 saptamani sa ne spui ce-ai facut la eco

yasmi - ti-am admirat comorile.sunt minunati amandoi!

oare pisuc ce-o mai face?cum o fi burtica?sau a scris si n-am vazut eu?

Mergi la inceput

Madutza, ma bucur ca a avut succes mancarica Catlinei si a papat tot. Am inceput si eu sa-i pasez legumele si le papa fara probleme. Am 3 poze cu dedicatie speciala pentru Catalina de la Eduard...le-am facut sapt trecuta.

Mergi la inceput