Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, s-o fi plictisit fata de pasat, eu Andrei nu-i mai dau pasat de vreo luna ca numai manca deloc,
dinora, si eu zic sa te duci la dr... ai grija cu alergiia lui sa nu cumva sa aiba tendinte spre astm Doamne fereste!Ai cumva in casa igrasie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Catank, fugi inapoi in picassa si vezi ca este al 2-lea album de sus, stanga si se numeste Duracell la mall :) !

Eduard Andrei 02.04.2011

hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh superbbbbbbbbbbbbbbb!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Hai ca am scos-o la geam infofolita 5 minute. era

De catva timp nu o mai pot opri din mancat la pranz. Nu ii mai dau eu si gata ca am impresia ca o sa plesneasca

Catank- imi pare rau ca nu ai puutut pleca si tu la tatal tau. Ai dreptate cu drumurile..e cam nasol sa circuli acum,mai ales cu un copil mic Poate reusesti peste cateva zile,poate o fi mai bine

Lalely- eu seara ii dau aerius si doarme super. II reduce mucozitatile bine de tot.

Strumph- ce comica esti cu matzele alea

Ma duc sa mai intind ceva rufe

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Ally, catank, Maria a fost bine dimi si nu m-au sunat de la scoala deci a fost oki, sper sa f la fel, oricum i-am dat paracetamol si baraka si suc de portocale dimi..
Masina a mers, sper sa nu-mi faca pb , ca tare usor imi e cu ea....
catank , am incercat sa-i pun usturoi dar nu sta... cred ca o sa-i pun noaptea, isi suge degetul si scoate leucoplastul...

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

abia il suportam eu Ma tem ca ea este prea micuta ptr usturoi... cam arde.... nu stiu ce sa spun...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

catank, superba sedinta foto a Ioanei in piciorusele goale
Cat de mari erau negii tai? as vrea si eu sa scap de ei si in 5 zile de fiecare ar fi super

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!

Daca ai in permanenta usturoi pe el sigur scapi. Ideea este sa-l schimbi cat mai des...sa-si faca efectul mai bine. Cat de mari....? cam cat un bob de orez...unii si mai mari un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

mada - ma bucur ca a papat bine cata!doamne, mai are putin si face anisorul...ce trece timpul..ma uit la semnaturile fiecareia dintre noi si

am pus cateva pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Azi dau de baut ca face Anda mea 10 lunitehai serviti

AIED eu nu te-as sfatui sa pui usturoi ca arde tare si piele si tot mai ales ca ea se misca si se poate muta usturoiul am patit-o pe piele mea am pus usturoi si mi-am facut o rana de mai mare frumusetea si nici nu au trecut au cazut de la sine dupa un timp poti sa incerci cu solutie de inghetat ca e mai practica dar nu stiu daca e voie la bebei cu ea.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

mary - sa-ti traiasca printesica, sa fie sanatoasa si sa se faca mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally ei ma supar...nu ma supar. dar cum s-o las? ca doar o las pe jos cat vrea ea. trebuie s-o iau s-o ridic si sa mergem cu ea ca singura crezi tu ca isi da drumul singura de langa dulap sa mearga?
nuu, ii este frica, este o fricoasaaa....

am terminat de papat amandoua si acum mergem de-o manuta, exersam si ii mai dau drumul si face 2-3 pasi apoi se lasa jos cand isi da seama ca n-o mai tin
vaiii a rontait un calendar din ala mic, este mancat la colturi, acum am vazut mananca la hartie buburuza asta a mea
ai vostrii la fel fac?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Vad ca vorbiti despre gris.
Si eu tot gris de grau i-am dat fetei, acelasi din care prepar pentru noi grisul cu lapte, galustele etc.
Nu cred ca e nici o diferenta intre acest gris si cel special pentru bebelusi, care probabil ca este doar imbogatit cu diverse vitamine sau are in compozitie si lapte praf (ma refer tot la grisul de grau, nu la cel din orez, banane etc.)

Mergi la inceput