Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)
Raspunsuri - Pagina 11
MaryM85 spune:
Multumesc IOANNA!Imi place de tine nu uiti niciodata sa scrii in fiecare zi la multi ani la fluturasi.
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
roxy_s spune:
yvy saracuta cat mai sufera cu dintisorii aia.
ce galustele ii dai cu lapte?
ioanna pitica ta are niste falcuteeee...si parca iar are ochisori de chinezoaica ca intr-un timp nu prea se mai vedeu asa. si are la parrr
Anastasia s-a pus cu mainile pe o revista si se impinge asa prin camera cu ea
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
yvyana spune:
Roxy si L mananca foarte multa hartie, tot timpul descopar ca a mai rontait un caiet, o revista, o cutie, sunt ca mancate de soareci
Nici L nu merge deloc! Este si mai fricoasa si nici tinuta de manute nu vrea, desi poate (face maxim 2-3 pasi singura intre diverse obiecte de sustinere, dar fuga-fuga nu cumva sa-i plece pamantul de sub picioare! ) Daca o iau de manute sau de subtiori se lasa moale pana se prelinge pe dusumea si nu vrea cu nici un chip nici macar sa faca 2 pasi Macar Anastasia merge tinuta de voi!
MaryM85 spune:
Da Roxy si a mea mananca servetele of nu am ce lasa servetele in fata iei
mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)
roxy_s spune:
madutza ma bucur ca a papat bine Catalina bubulina de acum poate incepe si ea sa pape asa mai nepasat. eu de mult ii fac asa Anastasiei. bine, nu mereu, cateodata i le nimeresc mai maruntite si le las asa ce sa fac. bine ca papa.
bine, cand ajungi la 60 kg ne zici
ally cand il vad pe Edy cat de scump este si in ce pozitie a adormi si ce mot i-ai facutt si ce dulceee este in ultimele poze, tari comentariile
roxy_s spune:
alexina da-i papa puiului, de ce sa nu- mai dai? da-i cat vrea, poate ea nu s-a saturat de aia tot papa. bine macar ca ai scos-o in geam, este bine si asa putin aer, au si ei nevoie
strumphitza cu matele asa-i, eu le-as spanzura
ee nici chiar asa, n-am nimic cu bietele animalute, imi plac dar afara.
bine, eu nu sunt de acord cu animale in casa si mai ales matze
ce trai pe soacra-ta asta....viata nene...
mary La multi ani printesicii tale dulci. sa creasca mare si sanatoasa si sa va lumineze sufeletele mereu
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur am pus poze Eduard Andrei 02.04.2011 |
super e Edutzuu si comentariile sunt la obiect!
ailed_dota spune:
Alexina, mai stii cand iti spuneam noi ca dupa pb cu burtica o sa pape de stinge....
am luat si eu batista bebelusului, dar ne facem curaj sa o folosim
Andra se uita la desene pe hbo, la "o poveste incalcita!", a papat cartof cu ficatel ..., eu am facut curat si ordine si dupa ce s-a trezit a scos tot din 2 sertare
roxy_s spune:
ailed eu nu stiu ce sa te sfatuiesc...chiar habar n-am. nu mai bine intrebi pediatrul? un pentru Andra scumpa.
dya cel mai bine mergi la dr, nu mai sta. noi aici ne dam cu parerea dar nu stim exact ce si cum. cel mai bine mergi si te va lamuri.
se poate sa se fi innecat cu saliva dar poate fi si altceva, n-ai de unde sa stii. asa ca cel mai bine mergi.
ai cautat alt pediatru? ca parca nu erai multumita de cel care-l ai acum