Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

camisa-ti traiasca printesa!

Mamici, ..cele care dati taietei de casa...sunt facuti cu ou, daca ii dam seara (18.30-19.00) cu lapte nu este prea mult ptr bb...ma gandesc ca oul(galbenus )seara...
Sau papanasi...care sunt tot cu galbenus Nu pot sa-i dau nici la pranz....nu? legumele ce fac cu ele?

roxyeu i-am facut Ioanei gris (pambac) cu lapte. Nici nu stiam ca exista si alt tip.... Cred ca am folosit de vreo 4 ori pana acum...

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

pai la taitei pui un ou si ies o gramadaaaa de taieti ( acum mi-am dat seama ca am pus si albusul). la cati taiei cu lapte mananca nici nu cred ca se pune ca in ziua aia ar fi mancat ou. la fel si cu papanasii.

si eu am facut gris...de la titan parca

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Madutza, ma bucur ca a avut succes mancarica Catlinei si a papat tot. Am inceput si eu sa-i pasez legumele si le papa fara probleme. Am 3 poze cu dedicatie speciala pentru Catalina de la Eduard...le-am facut sapt trecuta.

Eduard Andrei 02.04.2011

ally, sunt mortale pozele , mami, tati si Cata nu se mai satura sa le priveasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

roxy, ally, as vrea si eu niste exercitii pt partea interioara a coapsei....pls...
am intrat in pauza cui abdomenele de vineri ca m-am plans si mai devreme, rusii nu ma lasa, e mult volum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MaryM85

Azi dau de baut ca face Anda mea 10 lunitehai serviti
AIED eu nu te-as sfatui sa pui usturoi ca arde tare si piele si tot mai ales ca ea se misca si se poate muta usturoiul am patit-o pe piele mea am pus usturoi si mi-am facut o rana de mai mare frumusetea si nici nu au trecut au cazut de la sine dupa un timp poti sa incerci cu solutie de inghetat ca e mai practica dar nu stiu daca e voie la bebei cu ea.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

mary, nu e nici o treaba cu solutia aia de inghetat, mi-am pus eu, m-a usturat si durut ca naiba vre-o 2 zile, s-a facut coaja, a caut dupa vre-o 2 sapt si negul tot acolo a ramas..cica daca nu cade de tot sa mai dau inca odata....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

mada, s-o fi plictisit fata de pasat, eu Andrei nu-i mai dau pasat de vreo luna ca numai manca deloc,

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

sper sa se fi plictisit..ca este si timpul...dar data trecuta cand am inceput sa nu-i mai pasez nu mai vroia sa papa mai deloc...sa vedem si acum daca e in toane mai bune accepta in continuare nepasat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

ally ei ma supar...nu ma supar. dar cum s-o las? ca doar o las pe jos cat vrea ea. trebuie s-o iau s-o ridic si sa mergem cu ea ca singura crezi tu ca isi da drumul singura de langa dulap sa mearga?
nuu, ii este frica, este o fricoasaaa....

am terminat de papat amandoua si acum mergem de-o manuta, exersam si ii mai dau drumul si face 2-3 pasi apoi se lasa jos cand isi da seama ca n-o mai tin
vaiii a rontait un calendar din ala mic, este mancat la colturi, acum am vazut mananca la hartie buburuza asta a mea
ai vostrii la fel fac?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

si la noi hartia e cea mai gustoasa, chiar dupa hartie a inceput sa isi faca curaj sa mearga . Puneam un servetel cand pe masa cand pe canapea ca sa tot vina pitica dupa el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

roxy-- nu-ti imagina ca nu ii dau sa pape. Doamne-fereste,departe de mine aceasta intentie dar de cateva zile zic eu ca mananca mai mult si intr-o zi chiar a vomat dupa aia. ii pun un castron cu varf si ea ar vrea sa-l termine( cred ca depaseste 300g)

ailed- da mami ai avut dreptate:)))) ce bineee! ia mai zii si pt viitor! cum ai facut cartof cu ficatel? simplu asa?doar cartof si ficatel pasate cu furculita?

mary- sa-ti traiasca printesica frumusica

dya- am vb cu nasa mea chiar azi si imi povestea de fiica-sa ca a patit ceva asemanator cu ce povestesti tu aici. zicea ceva de spasm bronsic. mai bine te duci la doctor la urgente cu el. multa sanatate!!!

astept sa ii se faca somn mancacioasei mele si sa ma culc si eu langa ea.
M-a sunat soacra-mea sa ma atentioneze ca maine nu se va circula in oras.....si eu am treaba o gramada...trebuie sa cumpar dulapioare la chiuvetele din bai...sa le duc la casa. Cica se inchid scolile maine!!!

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ailed stai ca nu pricep, partea interioara a coapsei? care-i aia? intre picioare vrei sa zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

madutza daca aia cu hartia este solutia...o sa pun si eu hartii peste tot sa mearga ea dupa ele. ia sa fac o proba

alexina aaaa si 300 a papat? mult, chiar ca mult. dar cum de tot papa daca este plina? ma mir ca mai poate si mai vrea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

da, roxy, exact acolo!
alexina, am fiert cartofi pt toti si ficateii i-am facut la cuptor cu laptic si usturoi si cand le-am amestecat am pus un pic de lapte peste ficatul si cartoful facut piure cu furculitza... a ras

Mergi la inceput