Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlexinaA

sa ma mai plang putin: zilele astea a stat si soacra-mea mai mult cu Teea si deja vad rezultate: vrea mult in brate.nu se mai joaca cu jucariile ei si umbla dupa mine si se catara pana o iau in brate. soacra cand sta cu ea sta cu ea inbrate si cand se uita la desene....cica sa se odihneasca. i-am spus si o sa-i mai spun insa.....astea sunt riscurile!

Am vazut ca s-a discutat si pe tema tv-ului.Eu una o las la duck tv ca vad ca e fascinata de acest post.Rade in hohote la unele desene. Mie imi par si educative...sunt tot felul de forme,culori,sunete..special pt bebei. Plus ca nu as putea sa le fac pe toate fara sa stea si ea locului 10 min.

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

si noi tot cu programele astea de tv suntem, bebetv sau ducktv.. asa danseaza pe cantecelele lor de ti-e mai mare dragul..

cu soacra, sa stii ca sta agatata de tine nu neaparat pt ca o tine ea numai in brate, ar fi stat tot agatata si daca n-o lua deloc in brate..si asta pt ca ai lipsit de langa ea, probabil ati fost plecati mai mult timp si e normala reactia ei..toti fac asa, le e frica sa nu plecam iar si de aceea stau ca maimuticile agatati de noi..
ma gandesc ce jale o sa fie cand voi incepe serviciul, ce o sa ma mai caute si ce o sa mai planga
bine sa nu-ti imaginezi ca sunt de acord cu soacra ta, ca si a mea e la fel..si daca ii spun e f f sensibila si mai ca se jeleste asa ca am invatat sa tac..oricum o fac numai din iubire..si poate ca vom face si noi la randul nostru cand vom avea nepoti, dragostea si varsta or sa-si spuna cuvantul..
pupici si spor la treburi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

alexina, mai are febra ?

ally, edy este senzational, n-am vazut atata veselie la un copilas, iar bluzita cu pinguini i se potriveste la fix
simona l-am admirat pe arsenie, e un dulce..zici ca s-a trezit dupa o bauta cu baietii

edit: am uitat ca am admirat si o fetita frumoasa foc, o domnisoara ce mai si un smecheras de baietel pe care as fi vrut sa-l vad mai in lumina, ca tare frumusel mai e bbyasmi,ai niste copilasi superbi.. ma gandeam ca ziceai ca s-a inchis pravalia..la asa copilasi frumosi si voi tinerei, nu te-ar mai tenta inca un prichindel prin noua casa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Si noi suntem muciosi si stam in casa..Mai si tuseste din cand in cand!!!

Incercam sa trecem peste cu homeopate caci la doctora de familie nu am cum sa ma duc pe nametii astia,plus ca stiu ce mi-ar da!!!

Azi noapte s-a infundat si nu am dormit mare lucru,am stat numai dupa el,l-am aspirat,a urlat...dar macar apoi l-a luat somnul un pic!!!

Astept sa treaca iarna asta ca nu o mai suport...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Off, Lalely, Dinora, Alexina imi pare rau ca sunt puiutii raciti!

L tot maraita e, nici acum n-a iesit dintisorul ala odata si nu mai mananca nimic, vrea doar san si urlaaa cum vede lingurita cu mancare
In ultima luna a luat decat 130g
Singurul mod in care mai mananca cate ceva e atunci cand ii pun precum Irinuka pe masuta de la scaun si o las sa pape singurica legume sau fructe feliate, dar mananca foarte putin, mai mult da pe jos dar si asa e mai bine decat nimic...

Madutza ai dreptate, tare bun a fost marsupiul zilele astea, am scos-o numai in el si cate o ora si i-a placut foarte mult, mai ales cand ningea si incerca sa prinda fulgii cu manutele!
Azi nu cred ca ies ca am vazut ca a plouat de dimineata si mi-e teama sa nu alunec si sa cadem amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank, acum am ajuns sa ascult melodia si
gata, ma duc la treaba ca am culcat pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mada, nu l-am mai cantarit, nici masurat de la 6 luni...S-au mai topit bulanasele...cred ca s-a si inaltat destul de mult..si eu am inceput sa-i dau cu putina sare, i-am dat si supa cu galusti (deci albus), sotul ii mai da sa pape si de la el din farfurie seara cand ia el masa..
Strumpfi, ce-mi plac sotii care se iubesc asa mult..sa va traiasca!
Sanatate Teei (alexina)..sa ne pui poze cu casutza. Eu zic sa n-o scoti afara...mai asteapta putin, sa fie si ea mai bine.
Laleley sanatate si voua!!
Ooof, Miki, Lalely cand ma gandesc ca incepeti serviciul se zbrleste parul pe mine.Miki, mi-a placut comparatia cum ca Arsenie vine de la o bauta cu prietenii...era si f obosit acolo, de dimineata. AM mai facut un filmulet acum...a mers mai mult si ar mai fi mers daca nu ajungea la mine...Incerc sa-l incarc si pe acele/
Alina06, cum e burtica?
Yvy si Arsenie e marait foc de la dintisori, ii dau 3 deodata...si ar vrea tzitzi non-stop. Ma gandesc serios la intarcat...greu moment va fi si acesta. Pentru amandoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Mada, nu l-am mai cantarit, nici masurat de la 6 luni...S-au mai topit bulanasele...cred ca s-a si inaltat destul de mult..si eu am inceput sa-i dau cu putina sare, i-am dat si supa cu galusti (deci albus), sotul ii mai da sa pape si de la el din farfurie seara cand ia el masa..
Strumpfi, ce-mi plac sotii care se iubesc asa mult..sa va traiasca!
Sanatate Teei (alexina)..sa ne pui poze cu casutza. Eu zic sa n-o scoti afara...mai asteapta putin, sa fie si ea mai bine.
Laleley sanatate si voua!!
Ooof, Miki, Lalely cand ma gandesc ca incepeti serviciul se zbrleste parul pe mine.Miki, mi-a placut comparatia cum ca Arsenie vine de la o bauta cu prietenii...era si f obosit acolo, de dimineata. AM mai facut un filmulet acum...a mers mai mult si ar mai fi mers daca nu ajungea la mine...Incerc sa-l incarc si pe acele/
Alina06, cum e burtica?
Yvy si Arsenie e marait foc de la dintisori, ii dau 3 deodata...si ar vrea tzitzi non-stop. Ma gandesc serios la intarcat...greu moment va fi si acesta. Pentru amandoi.

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Offf, asa e! Este foarte greu, eu nu m-am gandit foarte serios inca... desi ieri m-a muscat de 2 ori de am crezut ca urluuu si speri copilul in schimb mi-am muscat buza de mi-au dat lacrimile!
Daca mai continua cu muscatul ma pune si pe mine pe ganduri, ca pana acum i-au tot dat dinti si nu avea obiceiul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

SALUTARE FETELEEEEEEEEEE

offff ce mama denaturata sunt
ieri am uitat ca a facut petrica a mea 10 luniiiiiii
sa fioe sanatoasa draga mamii
offfffffffff
nici nu mai stiu ce zi a saptamanii e daramite ziua lunii
ahahahaha
noroc cu biserica ca e aproape
ahahahahah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata mamicute
ce faceti/ noi acum am venit de afara, am stat o ora, este foarte frumos si nu chiar asa firg. asa a ninsss

madutza si eu sunt curioasa cica ai slabit 20 de kg si mai ai ohohooo pana la 55...pai cate ai avut? aproape 100? ca nu prea as crede. in poze pari altfel

scrish pentru aripioare fa exercitiul urmator: aseaza-te pe o parte cu tot corpul si fa extensii cu piciorul la 90 grade, fa asa cu celalalt...tot asa pe rand.
ma bucur ca renunti la junk food, foarte bine faci. este o mare porcarie mancarea aia, si Mc Donalts si KFC si altele de genul asta.
aia nu se poate numi mancare.
ce mai papa Luca? mai da-ne idei

ally cat de scump este Edy la cumparaturi si ce bine merge, ce dulce este cum incearca el sa-si tina echilibrul, sa nu cada in nasuc
abia astept sa mearga si Anastasia, ieri a stat tati numai cu ea de-o manuta, sa mearga, dar asa fricoasa esteeee....cand ii dai drumul de manuta asa cauta mana sa o tii si cand o tii prinde o viteza la mers

simona ce frumos merge si Arsenie ce tremurici are in picioruse ee pana invata el mai bine. este tare dulce mititelul

mary bravo pentru 10 cm, este ceva

iony ai o bombonica dulce, dulce si frumoasa si seamana mult cu mami, asa-i?

mamicutele.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

miki- nu mai are febra- e ok ca stare de spirit

ma grabesc sa ii dau papica si mai vb apoi. i-am facut taitei de casa cu supica

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput