Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)
Raspunsuri - Pagina 6
madutza_bra spune:
ce bun ar fi fost acum port bebe...pe zapada asta nu pot iesi cu fata nici pana la paine..caruciorul nu merge iar in brate sa o duc este mult prea grea...am sanie cu spatar dar parca nu as lua-o asa..mai bate vantul si nu o pot proteja in sanie...
alina06st spune:
Neata si de la noi!
Simo, condoleante!
Strumphy, bine ati venit acasa . Dar de ce zici tu ca statul pe varfuri ar fi de la premergator? Banuiesc ca el e reglat astfel incat sa stea pe toata talpa, nu? Nici Luca nu sta mai mult de maxim 30 de minute pe zi. Cam 15 min in cursul zilei, si inca maxim 15 minute seara, cat sa mai oboseasca putin inainte de somn . Dar e reglat astfel incat sa calce pe tot piciorul. Eu oricum am citit ca e o tendinta a lor de a se ridica pe varfuri atunci cand incep sa mearga si ca nu trebuie sa ne ingrijoram. Noi mergem mult de manute prin casa si atunci calca intotdeauna pe toata talpa, ca si in premergator. Doar cand mai sta el singur pe langa mobile il vad ca se mai ridica pe varfuri.
Madutza, eu cred ca la un an si jumatate va manca si Cata multe din meniul vostru. De ce sa nu manance? Si eu vreau sa fac la fel cu Luca. De la un an sa-i pun cate putina sare. Doar nu gatim noi asa nesanatos. Sigur, n-o sa-i dau prajeli, varza, sau fasole , dar nici noi nu mancam asa des chestiile astea. Felicitari pt dintoc ! Stati bine!
Ma duc sa mai citesc si eu putin din urma. Puup!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
catank spune:
Ziua buna!!!
Revin din nameti...pana una alta...Zimbesc!
http://www.youtube.com/watch?v=NscSHVTUPK8
strumphitza spune:
Prima pauza din program si nu am facut multe, dar destule, mai am inca o groaza, deh ... de 2 sapt tot numa in plimbari si drumuri, acum imi scot parleala
Madutza , eu nu am fost sa il vad pe bunicu` pentru ca sambata ningea tare si ar fi trebuit sa mergem cu masina socrului de teren si trebuia sa schimb scaunul piscoatei in "tractorul" lui si nu ne-am bagat ca nici Nick nu a vrut,ca e cu Isofix si nu se pricepe el sa il scoata si sa il fixeze la loc a ramas si s-a dus numai Nick cu taica su cu masina lui de teren ca sa razbata pe dealurile alea prin nameti si eu cu soacra am ramas acasa la cald si bine Dupa cate spune Nick cica e mai bine decat s-a asteptat el sa il vada, s-a bucurat sa il vada, cica s-a vazut ca i-a facut placere chit ca e paralizat, nu vorbeste si nu mananca singur .... cica i sa luminat fata si a vrut sa spuna ceva , nu s-a auzit , dar au citit ei de pe buzele lui... a intrebat cum e Sophia uff batranii astia... mi-ar fi placut sa il vad si eu si el sa o mai vada odata pe Sophia, dar cine stie.... poate isi revine si ne vedem iar toti in primavara in familia mare...
Am vazut ca ai spus ca ai vazut-o pe regina la tv cu basma ca la noi la tzara pai asa umbla ea cand e pe la castelele ei/palate pe la country side, isi plimba cainii, mai merge pe la vantoare, calareste.... e simpatica babuta, nu ai spune ca e Regina nu ?
Am vazut-o deunazi pe Cata doctorita , simaptica foc vine si la mine sa vada ce e cu ochiul asta a meu ca tot rau se zbate si e asa dulce cu paseste, abia astepts i eu sa imi vad penguina asa cracanici Tu ai mai facut sapaturi dupa bilete pentru Londra ? sa stii ca te astept si nu accept scuze
Alina06 premergatorul asta de la bun inceput nu l-am putu regla exact cat sa stea piscoata cu talpa plata pe pamant, nu stiu, asa a spus Nick si taica su ca ei s-au jucat atunci de Craciun cu el si apoi a mai incercat Nick acasa dupa ce am ajuns, oricum nu o las mult , precum am spus, numai cand fac eu cina seara si cat curat si pun eu legumele in oala, dar am sa nu o mai pun deloc, sa o las singura in living nu prea merge ca se baga pe la semineu si trage de cablurile de la tv, dvd player, boze, lampa aia inalta o tot ameteste pana intr-o zi cand o sa cada cu tot cu ea, sau se duce la biblioteca si trage si mi-e ca vine peste ea intr-o zi deci din 2 rele nu stiu pe care sa o aleg sa fie mai putin rea Ce face burtica? cate sapt ai ? e actualizata semnatura ?
Yasmi, vazut donsoara ta dulce , ce a crescut si ce se schimba, parca de fiecare data e mai matura, nu mai e fetita aia de am vazut-o acum vreo 2 ani in urma Luchi e smecherie nu asa, stie el pe unde tre` sa ocoleasca sa ajunga la scari, i-o fi dat lectii piscoata ca si ea e maestra in ale scarilor cum face si cum drege, in 2 secunde si 3 miscari e la scari Tu mai poti cu atata zapada? stiu cat o iubesti , daca te-ai si dus la sanius ? ninge] hai la Londra ca aici e mai putina si s-a inceput a topi
Ma duc sa ii dau si eu fructele donsoarei si apoi sa o pun la nani ca se casca, s-a trezit la 7, a dormit dusa toata noaptea, nu s-a mai trezit deloc, la soacra s-a trezit de nu stiu cate ori pe noapte, asa e ea cand schimba patul, foiala si urlat cat incape
Revin mai tarziu intr-o alta pauza
AlexinaA spune:
Hello
Nu-mi vad capul de treburi Si acum pe vremea asta e o placere Azi am liber si stau incasa insa maine o iau iar din loc. Trebuie cumparate multe lucruri,trebuie sa verificam centrala,SA DAM ZAPADA...tb sa vina bucataria miercuri....cate si mai cate!!
Colac peste pupaza am de citit si capitole intregi cand ajung acasa...si uite asa va pierd sirul
Nu va mai zic ca dupa febra....au aparut iarasi muci si TUSE si suntem din nou pe oscilo,stodal,colargol,vibrocil si seara aerius-care-i face f bine. ii mai dau si nurofen/panadol cateodata sa mai decongestioneze mucoasele. Pediatra mea e tampita rau. M-a certat ca i-am dat antitermice la 4 ore cand a facut febra 2 zile la rand ca cica: astea sunt babisme si ca trebuia sa las copilu sa vad cat de multa febra facea sa depistam o posibila cauza!!! ADICA LA 39,1 eu nu trebuia sa intervin nu? lasa ca o schimb cand plec de aici si poate dau de una mai sanatoasa. Acum tratez copilu din ëxperienta"si dupa indicatiie nasei mele care tot medic este si are si ea fetita de 3 ani! aaaaa...cica panadol si nurofen sunt f nocive si daca face febra mare sa ii dau supozitoare cu novocalmin. vai ce draci am avut pe ea!!!!
simo- SINCERE CONDOLEANTE! multa putere si incredere in DD
ally-bv ca ai reusit sa faci capitol nou!
astazi sper sa stau mai mult cu voi ca de maine o iau de la capat!
LA MULTI ANI CELOR SARBATORIT ASTAZI!!!!
Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)
alina06st spune:
Strumphy, am inteles cum e cu premergatorul. Daca ii iei jucarii, nu sta pe langa tine la bucatarie? Luca nu sta decat foarte putin. Sta mai mai mult daca ii dau matura sa se joace cu ea .
E actualizata semnatura. Maine o schimb si peste 2 sapt mergem la eco sa aflam si sexul .
Alexina, sanatate! Mi se pare o prostie sa lasi copilul sa faca febra si sa te uiti la el! Ca sa afli cauza? N-am mai auzit asa ceva!
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AlexinaA spune:
sa ma mai plang putin: zilele astea a stat si soacra-mea mai mult cu Teea si deja vad rezultate: vrea mult in brate.nu se mai joaca cu jucariile ei si umbla dupa mine si se catara pana o iau in brate. soacra cand sta cu ea sta cu ea inbrate si cand se uita la desene....cica sa se odihneasca. i-am spus si o sa-i mai spun insa.....astea sunt riscurile!
Am vazut ca s-a discutat si pe tema tv-ului.Eu una o las la duck tv ca vad ca e fascinata de acest post.Rade in hohote la unele desene. Mie imi par si educative...sunt tot felul de forme,culori,sunete..special pt bebei. Plus ca nu as putea sa le fac pe toate fara sa stea si ea locului 10 min.
AllyLaur spune:
Buna ziua!
Am mancarica pentru noi pe foc si am intrat sa va salut!
I-am facut mar copt cu branzica lui Duracell si pana sa il scot din cuptor el nu a mai rezistat de foame si a papat lapticul ...Incerc sa ii dau mai tarziu pireul si apoi putin mar copt ca este un adevarat deliciu.
Abia astept sa ii vad printisorul Simonei....
Va multumim mult pentru aprecierile la adresa lui Duracell !!!
yvyana spune:
Hello, mamici!
Ally am vazut filmuletul cu Edy! E bestial!!! E tareee tareee scump cum merge el tantos si rade cu gurita pana la urechi! Bravo, Edy, esti cel mai precoce fluturas la mers!
Simona l-am vazut si pe Arsenie, e dulce foc cu mersul lui topait!
Revin ca s-a trezit mandra mea!
AlexinaA spune:
sfat plsss: nu am iesit de 2 sapt din casa cu Teea. pot sa o scot 10 min azi,maine? voi ce ati face? sau mai bine pe balcon?
s-a trezit