Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)
Raspunsuri - Pagina 13
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota da, roxy, exact acolo! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
la salile de fitness este un aparat special pt zona aia..ceva asemanator cred ca poti face cu o mingie de plastic pe care sa o strangi intre picioare in timp ce stai pe scaun
alina06st spune:
Am revenit si eu, asa repede, cat mai doarme Luca. A fost tare marait azi. Ii ies sus 2 dinti , dar macar azi noapte a dormit binisor. S-a trezit doar pe la 4 o data si apoi la 6.30 si n-a mai fost chip sa adoarma!
Aly, roxy, ioana, multumesc! Si eu sunt din ce in ce mai nerabdatoare sa aflu. Se vede ca se apropie termenul. Ar fi superb cu o fetita, dar nici cu baiat nu-i bai. Ma gandesc ce frumos se vor juca ei asa ca baietii mai incolo... Baiat cu fata, stiu cum e, ca am frate. E binisor si asa . Cu un frate mai mare, m-am simtit mereu protejata.
Madutza, eu nu stiu de unde ai dat tu jos atatea kg, ca in poze nu se vedea neam.
Eu nici nu apucasem sa ma mai cantaresc cand am aflat ca am ramas gravi. Cand am ramas cu Luca aveam 52. Acum cand am fost la medicul de familie, in saptamana 9 aveam 54, deci cred ca dadusem jos aproape tot. Mai era ceva pe la burta . Eu doar acolo am probleme. Maaari!
Delia, noi am folosit batista bebelusului cand a avut Luca mucisori.
Vai ce urla saracul, desi nu e dureros ca am probat la mine. Dar de sperietura, cred. Oricum, era singura metoda prin care am putut sa ii eliberez cat de cat nasul ca sa doarma bine. Si nu scotea tot. Sau poate nu aveam eu rabdare, ca mi-era mila de el.
Simona, nici eu nu l-am mai cantarit/masurat pe Luca de la vaccinul de 6 luni.
De inaltat, cred ca foarte putin a mai crescut, pt ca vad la haine. Ii sunt bune . Iar la cantar, cand am fost eu la medicul de fam., a vrut asistenta sa-l puna, dar n-a stat sub nicio forma. Se foia pe cantarul ala, n-a vrut nici in fund, nici pe spate...
Si eu ii dau lui Luca de vreo 2-3 zile mancarea cu bucatele. O fac cu furculita si raman bucatele mici, iar carnea o tai marunt cu un cutit bine ascutit. Vad ca nu avem probleme .
Ce mai faceti de mancare la pranz pentru copilasi, ca sunt in pana de idei. A avut si pilaf sapt trecuta. I-am dat si mancarica de fasole verde, ca am facut pt noi, si legume pasate cu carne din ciorba de pui... si spanac.
Apropo, am impresia ca de la spanac, face un kk mai acid, ca se cam inroseste la fundulet. Vi s-a intamplat?
Mami fericita: Luca 12.04.2011 si 14+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
irinuca05 spune:
Buna fetelor!
Am fost cu Daria pe afara si a adormit. Doarme de o ora si jumatate. Eu am facut mancare si acum sa ma dau pe net. Sigur se trezeste in curand.
Am reusit doar sa citesc de problemele Deliei! sa treaca "buba" Andrei si febra Mariei.
Nici de la mine nu pleaca "rusii" astia; cred ca sunt o buna gazda, ca m-au vizitat de 2 ori intr-o luna Trebuie sa ma apuc din nou de pastile, dar inainte sa trec pe la un gineco. Dar nu ma hotarasc cand si la care
roxy_s spune:
eu citesc capitole de cand eram noi gravidute....si am ajuns la capitolul de la odisee cand beam eu visinata si afinata. ce pofte mai aveam
si strumphitza se tot intreba cine ne face capitol nou si na ca acum a ajuns ea sa tot faca.
lalely ca am uitat sa-ti zis...pai daca David bea 260 ml apa pe zi cum sa fie dezhidratat? eu zic ca bea muulta apa
viss asa-i, arati tare bine, esti aranjata, subtirica, parca te-ai vopsit proaspat asa arata parul tau. chiar, tu esti vopsita?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
ailed deci aia este...dar pentru zona aia nu stiu nici un exercitiu. dar cand se lucreaza picioarele nu se lucreaza si zona aia? de exemplu genoflexiunile sau dansul, urcatul scarilor. poate stie ally vreun exercitiu anume.
irinuca
merg sa ma joc cu buburuza.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui irinuca05 Buna fetelor! Am fost cu Daria pe afara si a adormit. Doarme de o ora si jumatate. Eu am facut mancare si acum sa ma dau pe net. Sigur se trezeste in curand. Am reusit doar sa citesc de problemele Deliei! sa treaca "buba" Andrei si febra Mariei. Nici de la mine nu pleaca "rusii" astia; cred ca sunt o buna gazda, ca m-au vizitat de 2 ori intr-o luna Trebuie sa ma apuc din nou de pastile, dar inainte sa trec pe la un gineco. Dar nu ma hotarasc cand si la care Mami fericita deDaria (8.04.2011) |
pupam si noi!
nu e in regula sa-ti vina de 2 ori, eu zic sa te duci la dr.neaparat, du-te la madam Badea pana una alta, ca te stie si daca te duci la cab iti da atentie...,
catank spune:
citat din mesajul lui roxy_s ailed deci aia este...dar pentru zona aia nu stiu nici un exercitiu. dar cand se lucreaza picioarele nu se lucreaza si zona aia? de exemplu genoflexiunile sau dansul, urcatul scarilor. poate stie ally vreun exercitiu anume. irinuca merg sa ma joc cu buburuza. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
uite aici, si lista poate continua...sunt ex, vointa sa fie
http://www.youtube.com/watch?v=Pdemjz2wZ5I
catank spune:
Apropos de miscare...eu la abdomene(150 rep) nu renunt plus coarda in casa600 de rep pana ajung la mie
catank spune:
citat din mesajul lui ailed_dota saru' mana catank! mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |