Fluturasi de Martie-Aprilie 2011(120)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui catank

Apropos de miscare...eu la abdomene(150 rep) nu renunt plus coarda in casa600 de rep pana ajung la mie

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

daca n-ai vecini dedesupt poti... ., dar ma ambitionezi cu abdomenele, azi am reluat cu 40 acum si mai fac diseara... ca ma dispera chestia aia de numai trece si imi e frica sa fortez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

afara ninge viscolit si astia isi plimba cainii in parc, frate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

alina, eu am o presimtire ca e tot baiat, nu stiu de ce dar eu te vad cu 2 baieti
dinora si eu zic ca e o criza de tuse, parca asa citeam ca se manifesta crizele urate..sper sa te lamureasca doctorul

partea buna la noi e ca drumul spre servici al sotului e inchis, asa ca e acasa azi a incercat sa mearga cu vlad la gimnastica si n-a reusit sa iasa din otopeni, s-au intors acasa dupa vreo 2 ore
la noi sunt niste nameti si o gheata...m-am saturat de iarna...

azi am mesterit la o praji, kinder pinguin se numeste..vroiam demult sa o fac dar nu aveam timpul necesar, asa ca azi am profitat si am executat-o ..e delicioasa..

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui ailed_dota

Citat:

Apropos de miscare...eu la abdomene(150 rep) nu renunt plus coarda in casa600 de rep pana ajung la mie

daca n-ai vecini dedesupt poti... ., dar ma ambitionezi cu abdomenele, azi am reluat cu 40 acum si mai fac diseara... ca ma dispera chestia aia de numai trece si imi e frica sa fortez

mami de fete frumoase:

MARIA si ANDRA si de ingeras

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

vecini nu, beci da...eventual sa pic intr-un container de mere

Bune abdomenele....

roxy tu ce masaj spuneai ca-ti faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

azi am mesterit la o praji, kinder pinguin se numeste..vroiam demult sa o fac dar nu aveam timpul necesar, asa ca azi am profitat si am executat-o ..e delicioasa..

va pup

reteta???

mami de 2 prichindei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Sa va povestesc ce exercitiu de slabit am facut eu vineri, am vrut sa fac unt de casa ca aveam smantana si sa nu se strice, si am inceput cu robotul dar nimic a iesit frisca si mi-am adus aminte ca aveam o oala de facut unt cu palete si maner manual de invartit si pun eu smantana si mestec vreo 3 ore si abia se facu un pic si ma enervez si spun sotului sa aduca bormasina si sotul se ia dupa mine si pune bormasin a in loc de maner si in 2 min s-a facut untul va dati seama cum slabesc eu invartind ca fraera 3 ore degeaba asa se intampla cand nu am de lucru imi caut

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

va pup

reteta???

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

catank, reteta o gasesti pe net intr-o mie de variante, adica aceasi reteta pe o mie de site-uri e interpretarea prajiturii de cumparat felie de lapte kinder..cei cu copilasi mai mari sigur stiu despre ce vorbesc
http://gargaritagospodina.blogspot.com/2009/02/prajitura-kinder-pingui.html

Mergi la inceput

voi cum preparati pestele la bebe ? i-am luat azi file de salau si nu stiu cum sa-l prepar ca sa aiba succes..

Mergi la inceput

si pt ca sunt la capitolul retete, cum era reteta aia de tocanita de vitel a lui somleac ? la oala sub presiune ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Fetelor are ceva daca pun fructoza in loc de zahar in budincute pt Anda?

I-am facut in seata asta gris cu lapte si fructoza a ras tot, asa i-a mai placut, am facut sambata si o prajitura cu mere cu fructoza si i-am dat si din aia.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput