Clubul "babelor" FIV-oase 5

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cine stie un nr. de tel. al dr. Petelcu de la Filantropia?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

Ioana, fetito, esti tare simpatica, parol
eu am ras cu pofta citind postarea ta, chiar apreciez umorul asta autoironic, jur; OMG, si acum rad

samira, protocol scurt in ambele dati, prima data cu antagonist (gonal, merional, cetrotide), a doua oara cu agonist (gonal, merional si suprefact) destul de clasic, cred. protocolul lung mi l-a propus next, dar nu stiu daca nu dezertez intre timp
stiu c-ai facut histero, ti-am zis doar ca-ti "suflu-n ceafa", parca sunt tot cu-n pas in urma ta, d-aia reusita ta o voi sarbatori ca fiind una personala
mai e o fata draga aici pe forum, brunadria, (pe care cu ocazia asta as vrea s-o salut), care e tot asa, un caz de X-files; tanara, infertilitate tubara, candidata ideala la fiv si de atatea ori, BFN..si expertiza francezilor nu e deloc de ici de colo, chiar dimpotriva..

girls, eu mi-am propus, ca hrana a sufletului, sa vad toate filmele (sunt 9) propuse la Oscar, pana la Oscar..pana acum am vazut Moneyball (a lui Brad Pitt) si The Descendants (Clooney) si i-as da Oscarul lui Brad Pitt, face un rol mare..
adipapazi ti-a placut The Kings Speech? eu l-am vazut anul trecut, cu o seara inainte de ET (nu mai stiu al catelea) si ma gandeam, ca sa vezi ca acum se va prinde si o sa fie copilul balbait..
hai, ma duc sa-mi mai pun un film de oscar

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

peste Hugo poti sa sari; pe mine nu m-a convins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara27 spune:

bombi, eu imi faceam curaj (a se citi inarmare cu rabdare, bol imens de popcorn, vin rosu) pentru "The Artist", care-i un film mut fara succes la public, doar la critici ..si Jean Dujardin e favorit, alaturi de Clooney, pentru rol principal masculin, pana acum nu-nteleg de ce, dar am zis sa nu emit judecati de valoare in necunostinta de cauza asa ca ma bag la vizionat

tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lara,pai daca ai avut doar 2 stimulari si 6 ET inseamna ca ai avut la gheata,nu gluma.
dar care sunt problemele tale???poate ai mai zis...da sunt intr-un mom de baba si am uitat.
adica am vazut ca scrie infertilitate tubara la semnatua ta...dar ce au trompele??

si cand te gandesti ca in literatura de specialitate femeile cu infertilitate tubara sunt considerate candidatele cu rata cea mai mare de reusita la FIV...imi vine sa lesin de ras...asta gandindu-ma la mine,uitandu-ma la tine si la brunica.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

chiar e mut??? alb-negru am vazut ca e, din trailer...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samira si lara, scoateti culegere de texte pk? io fac aparatul critic si am deja 2 subcapitole: critici favorizanti si detractori! nebune sunteti!si posturile astea ale voastre cu imunolimfocitarele astea le pun la note de subsol.
elenusho, !
lara,am vzt black swan si anonymus, doua tampenii. adica la black swan numai rolul pe care-l face nathalie portman e tare, povestea mi se pare prea siropoasa, ambiguitati la nivel de labada neagra, complexe de depasit, frustrari sexuale de eliberat, freud si yung, sa mori ca mesteru'manole la sfarsit ca sa atingi perfectiunea, sa te identifici cu lebadoaia aia asa transparent pana si in moarte...e fumat de mult sau am io o lupa pt clisee si am innebunit.
iar anonymus n-am inteles de ce incepe cu maaaaaaaama, shakespeare e un infractor, ca se dezvolte apoi ce depravata era elisabeta 1 si ca anglia a fost condusa de cecils, nu de tudori. un fel de vezi amandina asta? na ca nu ti-o dau acu. (io tot lesin de pofta, intelegeti, da? adicatalea filmele astea doua nu-si merita valva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna dimineata

Am vrut si aseara sa scriu, de fapt am scris vreo juma de pagina si nu stiu cum am reusit sa inchid fereastra asa ca nu am mai avut putere sa o iau de la cap :)

Qiao ti-am trimis pm pentru toata pasarimea

Ady ma bucur ca te-ai distrat cu babele la nunta. Tot ele ne scot din impas Sanatate tatalui tau!

Samirutzo vorbim si poate ne iese. Vorba ceea:

"Unde-i unul, nu-i putere
Unde-s doi, puterea cre#351;te"
Unde-s trei, deja ne iese!

Adina, Aristica, Maria, Ioana, Balanta, Lara, bombi, tannoo, smaick si o zi frumoasa!

PS: Adino ca tot ai pomenit de amandine m-am si dus cu gandul la "Liliana"

o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

neataaaa fetele !
elenush receptionat !
tizo, multa sanatate tatalui tau !

eu azi am mers cu vantul dintr-o parte si mergeam cam in deriva ... nu ca as fi eu asa

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Neataaa - si eu tot imprastiata asa am fost...noroc ca mi-am luat paltonul Regina Elisabeta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput