Clubul "babelor" FIV-oase 5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

neataaaa fete

o zi buna sa avem

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza dragelor
Elenusa multumesc , sanatatea e cea mai importanta, restul le rezolv eu
Qiao (sau sa iti zic Adriana)- multumesc si tie
Eu mi-am luat o haine groasa de fas si lunga sa imi acopere partea dorsala f bine, o pereche de bocanci... zicea ca ma pregatesc de vreun asediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Neatza fete dragi!
Si cand spun "dragi" nu spun doar asa ca simpla formula de adresare sau sa impresionez, ca n-am nici un interes.....pe bune ca asta simt! Abia astept sa se termine cu iarna asta....sa vina primavara......pasarele.....albinutze.....si sa vin si eu la urmatoarea intalnire! Data viitoare nu va mai ratez!!! Am zis!
Pe partea "tehnica" mai aveam si eu cu ceva timp in urma niscaiva cunostinte in domeniu, dar in momentul de fata....m-ati pierdut! Singurul meu neuron e foarte ocupat cu altele! Sunt bata!
Deocamdata nu fac altceva decat sa incerc sa mananc "cat de cat sanatos", sa ma bucur cand imi vine ciclul la 2 luni(dar macar vine de buna voie si nesilit de nimeni!)......aaaaaaa, si maine ma duc la homeopat, vedem ce-o iesi!
Asa ca....eu intru p'acilea, citesc.....si cam atat, ca ori nu-mi permite timpul mai mult.....ori n-am nica de zis! Ehhh...mai simt eu nevoia din cand in cand sa ma bag in seama...ca acu'...da' ma simt cam aiurea, ca am senzatia ca ma bag ca musca'n lapte! daca-i asa, sa-mi fie cu iertare!
Elenuso, cum iti spuneam......fa-ti de cap acu' cat mai poti!
Va pup si va imbratisez cu drag! Bye!

Gabi

Mergi la inceput

hopefull,ce, ti se pare ca noi avem de spus chestii deosebit de inteligente???
la ce homeopat mergi???
sa ne povestesti cum a decurs intalnirea.
m-ar tenta si pe mine o vizita la un homeopat dar nu am gasit unu' care sa cred ca ar putea sa-mi dea niste raspunsuri pe care sa ma pot baza.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

'neata buna !
fetelor eu am o stare de optimism, abia astept sa mi mai fac niste taieturi pe burtica, sa inlatur toti balaurii! sper sa reuseasca sa mi scoata si trompa cea incolacita! o sa propun o operatie clasica sa si poata face dr treaba cum trebuie ! apoi o sa mai fac o hystero , o sa repet setul de analize hormonale si sa vedem ce iese si la cele imunologice!
deocamdata astept , pt ca vreau sa fac toate astea inainte cu 2 luni de fiv, daca sunt aderente sa nu aiba timp sa se refaca!
cam astea sunt planurile mele!

vine si vremea noastra fetelor! sunt sigura !
babutele fiv oase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

neata fetele
o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Hopeful pai scrie tot ce vrei draguta, tie ti se pare ca noi chiar avem asa subiecte elevate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bruni am vazut in w-e pe net o operatie laparoscopica si m-am infiorat. mai bine clasica, sa puna omul mana cu incredere pe acolo.
Iti tin pumnii sa te tina optimismul si sa ai rezultatele dorite !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hopefull spune:

Ehehe....da' cate chestii inteligente stiti voi! Ii bateti la popou pe multi "doctori" in domeniu! A nu se intelege aici medici de familie plafonati ....pe aia "i-am luat" chiar si eu!
Merg la Dr. Vladutu, ca acolo m-a trimis Tutu. Cica ar avea si rezultate.....la telefon parea "tipa misto"!
Dintre medicii gineco din Bucuresti, momentan pe Tutu il vad cam singurul care mai stie ceva despre endometrioza si o ia in seama! Parerea mea!
Am zis s-o incerc si p-asta.....nu de alta dar e deja a doua oara la rand cand imi vine CM la 52-54 de zile. Sper ca maine sa gasesc o solutie sa-mi mentin CM-ul pana oi avea cu ce sa ma apuc de un nou FIV! Daca nu o rezolv asa......n-am decat sa ma fac luntre si punte, sa fac rost de bani, sa ma inarmez cu rabdare si cicloprogynova si........sa trec la FIV cu donatoare cat mai repede!

Gabi

Mergi la inceput

eu am facut si clasica si laparoscopica si din punctul meu de vedere nu exista comparatie intre cele 2.
recuperarea la laparoscopica e mmmmult mai usoara si rapida.
cu buzunarul de la clasica pe burta te refaci mai greu.
asa ca eu as recomanda laparoscopica.
si aderentele pelvine mi le-a putut curata la laparoscopica.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput