Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 5
samira33 spune:
bre...da nu ie cu vorbe melodia asta???
sau imi imaginez ce vreau eu???
ioana,nu cred ca intentia larei a fost sa te umileasca.
nici eu nu am sesizat diferenta intre ce a spus ea si ce ai spus tu decat atunci cand le-a pus pe ambele in acelasi post.
confuzii se pot face usor.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
iote ca injectia cu Diphereline si corticoterapia prelungita mi le-am administrat deja singura...da am zis sa-i cer macar parerea despre ele.
histeroscopia cu el am facut-o deja.
ar urma biopsia de endo.
tu ce protocol ai avut???poti sa-mi detaliezi putin???
in cazul meu a zis ca merge iar pe lung desi nu am avut cele mai bune rezultate ever.
asta cu cartea cu citate PK e meseriasa
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adrianaady spune:
M-a lovit romantismul Cand ascult melodia asta, inchid ochii si ma simt "acasa" Dar stati relax ca maine sunt ca noua
Inzapezita nu am ramas, dar sunt chiauna de somn, nu am inchis un ochi noaptea trecuta. Am ajuns pe la 4 dimineatza inapoi, stat cu ochii in tavan 2 ore, la 7 am plecat cu tata la prima zi de tratament cu citostatice pe anul asta, la intoarcere i-am cumparat cea mai tare pereche de bocanci de se bucura ca un copil bietul om.. Deci am avut o zi buna..
Elenusadeci prima zi din restul vietii tale...
samira33 spune:
adriana,domnita,cum a fost la nunta???mancare buna,beutura,muzica???
ai fost o diva???
multa sanatate tatalui tau
sa stii ca si mie mi se strange inima cand o vad pe mama ca se bucura ca un copil la dulciuri,la maruntisuri...mi se pare atat de vulnerabila.
este o imagine complet diferita de cea cu care eram eu obisnuita despre mama mea.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
ioana3110 spune:
Samira,
era o gluma faza cu umilitul - adica am spus-o in sensul bun al cuvantului (ca fata e doxa de informatii, la fel ca tine de altfel)
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
adrianaady spune:
Samira sa le dea Dzeu sanatate la toti parintii
Daa, asa sunt ca niste copii uneori si iubesc sa le fac mici cadouri
Eu am fost o diva evident, m-am lasat pe mana unuia sa ma tunda in scari, imi facu bucle cu placa ( culmea e ca au si rezistat multe ore), am ales rochia verde si niste pantofi inaltiii....
din pacate la nunta nu am avut cu cine sa ma intretin ca de nu cunosteam decit mirele... Am identificat neamul miresei dupa sprancere erau foartee naturale...; apoi m-am delectat cu o batrinica care testase cam mult vinul si incepu sa dea in bietul mosneag care incerca sa o linisteasca... dintr-astea funny..
Tu ce ai facut in week-end?
samira33 spune:
ioana,atunci e ok.
n-as fi vrut sa te superi.
adriana,bravo doamna,sa-ti fie de bine!!!
cred ca rochia verde s-a asortat de minune cu okii tai.
eu...domestica....mancare,cumparaturi,curatenie,remi cu prietenii......d-astea.
pentru Sambata mi-am luat o sarcina...sa fac un tort pentru vreo 15 persoane...pregatim o petrecere surpriza pentru o prietena care e cam suparata in ultima vreme,e ziua ei saptamana asta si sotul sau ne-a propus sa-l ajutam sa-i organizeze o petrecere micutza.
asa ca am compus deja un tort si in creierii mei arata foarte bine si e foarte bun...sa vedem ce o sa spuna realitatea
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
adrianaady spune:
Samira facut de tine, nu poate iesi decit fff bun
Apropo de apreciat initiativa sotului
samira33 spune:
eeee...adriana,asa imi place si mie sa cred despre mine...da uite ca de Anul Nou am ratat tortul.
am facut tort de biscuiti si am uitat sa...inmoi biscuitii in lapte.
deh....cand eram si eu mai gospodina si prajituream mai des nu dadeam rateuri...da acu' am ceva emotii.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
ioana3110 spune:
Samira
tu mai stii ceva de Adriana din Norvegia?
Te intreb ca nu am mai vazut-o demult on line ..
PS: sa stii ca nu ma supar prea usor, cu atat mai putin la chestiuni de tipul asta...Doamne Fereste!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto