Clubul "babelor" FIV-oase 5

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sami , te astept! macar ne cunoastem in FR! mor de ciuda ca nu am stiut de intalnirea voastra mai ales ca am fost in Bucuresti atunci! Am citit seara!Sper sa mai fie ocazii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hai mai brunico!!!!!!!!!!!
mare pacat ca nu ne-a iesit.
las' ca ne iese noua intr-o zi.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Da samira am primul eco din schema fiv .........si pt mine este fff important ca in ianuarie la acest prim eco mi-a oprit Albu schema ,pt ca aparuse asa cum am zis un ditamai chistul hemoragic ,este ffff important acest eco ...................ufffffffff inebunesc cica nu ar da drumul la autostrada ,efectiv nu stiu ce sa fac ............

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

pai incearca sa mergi la eco in Constanta.
nu face nimeni FIV in C-ta???
mergi la clinica respectiva,spui povestea ta si ca nu ai cum ajungi la Bucuresti si nu cred ca nu te vor ajuta cu o ecografie.
sau cu avionul,desi este o varianta costisitoare.
altceva nu stiu ca sa-ti spun.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi hai ca azi numai viscoleste si poate ca mai dau drumul la ceva. cu trenul nu ai cum ? ca pe ala cred ca il dezapezesc mai usor.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cariotip 46 xx-eu, 46 xy el

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

aristico,te asteptai la altceva???

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Am inteles ca si drumul spre C-ta este inchis,si in plus nu as avea incredere in alt medic ..........cu trenul la fel nu este o solutie ,am vb cu cumnatemiu care lucreaza la cfr si mi-a zis ca au deraiat nu stiu ce trenuri si sunt liniile blocate, nu ma sfatuie ca o sa ramin in tren cu orele...........in fine om vedea ,am vb cu sotul maine dimineata incercam sa plecam ,poate pina maine se da drumul , vad ca afara este frumos ,daca nu reusim incerc varianta trenului!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

angelica,mie astazi nu mi-au dat drumu sa plec spre Calarasi.

3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

samiruta chiar nu stiu ce sa zic (mi-a spus sotul prin telefon ce scria pe ultimile pagini - sti cum e: te bucuri ca-i totul o.k., dar te si enervezi ca nici d-aici nu primesti o explicatie negru pe alb)

http://www.amazon.com/UNICORN-Dietary-Supplement-Capsules-SHIPPING/dp/B000PJAHIG/ref=sr_1_sc_3?s=hpc&ie=UTF8&qid=1327692255&sr=1-3-spell

de la acest link de pe Amazon a primit Clautitza unicornul fals. Eu o stiu pe aceasta fata draga, petru ca scrie pe un alt forum. Acum uitati la ce ma gandeam eu: o lasam pe Rica sase bucure de Maria si facem noi comanda de pe amazon. E cineva care are deja cont facut? Si face o singura persoana comanda, si impartim transportul.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput