Clubul "babelor" FIV-oase 5

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aristico, eu zic sa va bucurati ca aveti toti cromozomii "acasa". E f important sa nu aveti probleme la nivelul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mai sunt 8 cutii - eu vreau una de 100 bucati, adica sa le iau 50 de zile (ca pana se livreaza cam 50 de zile o sa mai am pana la FIV)
balanta

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

fetele ,dc voi vreti mai devreme de martie...ca Rica chiar m-a intrebat dc mai ramane valabila cererea de 2 cutii...eu pot sa o sun sa ii zic ce si cum

Mergi la inceput

pai haideti sa ne punem de acord: daca vom comanda prin amazon, tot pe la inceputul lui martie incepem sa le luam (ca dureaza mult transportul), daca le luam prin Rica, pe mine ma intereseaza CAND in martie ar ajunge sotul ei - pe la incepuult, pe la sfarsitul lunii - (ca eu pe 10-15 aprilie sunt deja in Istanbul si mi-ar placea sa iau cel putin o luna)

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

o sun mai pe seara..sa o intreb sigur

Citat:
citat din mesajul lui aristica

pai haideti sa ne punem de acord: daca vom comanda prin amazon, tot pe la inceputul lui martie incepem sa le luam (ca dureaza mult transportul), daca le luam prin Rica, pe mine ma intereseaza CAND in martie ar ajunge sotul ei - pe la incepuult, pe la sfarsitul lunii - (ca eu pe 10-15 aprilie sunt deja in Istanbul si mi-ar placea sa iau cel putin o luna)

Mergi la inceput

lyly sar'na din suflet si daca o suni, transmite-i, te rog mult, imbratisari calde de la mine (pentru ea, dar si pentru Maria)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

cat anume comandati pt o persoana, pt. cat timp? cat costa?
vreau si eu

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

am vb cu rica,sotul ei vine pe 25 martie seara
dc ne hotaram ce si cum,sa ii zicem sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

fetelor, a incercat pana la urma cineva FIV-ul pe natural ? ma gandesc ca asta se poate face mai devreme de 6 luni. nu credeam ca dupa ce inchei un FIV simti ca nu ai ce face, cum adica gata, nu mai inghiti nimic, nu te mai intepi pe nicaieri, nu mai indesi ovule. planul are ca facem o singura incercare si daca nu iese, incepem sa facem dosarul de adoptie, dar pana si sotul zice sa mai incercam o data. maine vreau sa vad ce zice si Albu de varianta asta. eu stiu ca dupa sarcina naturala vreo 2-3 luni eram ca pomul de craciun, de ma intrebau dr la care faceam eco daca am facut stimulare. ma gandesc daca mai sunt in stare ovarele sa mai faca figura asta, ca de, intre timp am mai facut o IA si FIV-ul.
am plecat cu sorcovaaaa , ca tot e sezonul afara

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA dubla mai 2011 MedLife - nereusita
FIV ianuarie 2012 MedLife - sarcina biochimica

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pai hai sa luam de pe amazon,zic eu...sa mai aibe si ari timp sa le ia.
eu nu am cont.
si vreau 200 de pastile.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput