Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 17
balanta_tm spune:
Mai fetelor, rad de ma prapadesc cand citesc ce scrieti de PK
Iar despre mailuri trimise dr-ilor, eu credeam ca i-am scris multe Prof. F, dar cand citesc ce scrieti voi de mailuri scrise lui PK, imi dau seama ca sunt mic copil .
samira, esti f curajoasa daca vroiai sa pleci pe vremea asta; eu doar am deschis geamul sa aerisesc in dormitor si m-am ingrozit. Am revenit rapid in sufragerie, sub patura.
lara, locuiesti in Viena?
samira33 spune:
mda...chiar nu mi-am imaginat ca este inchis drumul.
dimineata la 8,30 la Infotrafic spuneau ca doar A1 si A2 sunt inchise partial...in rest spuneau ca nu sunt drumuri nationale inchise...dar,deh!!!...am uitat ca suntem in Romanika si nu te poti baza nici macar pe informatiile oficilae date de catre autoritati.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
cu soarele asta e chiar bine afara...desi masina imi spunea ca-s -10 gr afara...eu nu le-am simtit.
pentru ca nu bate vantul e mult mai suportabil.
iar carosabilul e chiar uscat si curatat...cel putin pe unde am mers eu.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
angelica28 spune:
Lara cu descrierea facuta te cunosc mai bine ca pe mine
Fetelor ce ma fac ca drumurile sunt inchise nu sa deschis autostrada Fetesti-Bucuresti,si eu trebuie sa ajung la eco ..............ce ma fac ?Am sunat si la infotrafic i-am intrebat daca am sanse sa se dea drumul la circulatie maine si au zis ca nu stiu ,ca se schimb lucrurile de la o ora la alta
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
samira33 spune:
angelica,scuza-mi neuronu plecat in vacanta in tarile calde...nu mai stiu de ce trebuie sa faci eco musai la Bucuresti???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
aha...
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
brunadria spune:
Mai fetelor haideti la mine , ca noi nu avem deloc zapada insa e frig dimineata minus5 grade, peste zi ajunge la 7 grade! ieri a suflat mistralul f tare si mi s a parut ff frig!in schimb e soare!
abia astept si eu sa vina vara!!!
ma lupt cu ciclosul , ma doare burta tare rau si nu am chef de nimic!
dar sunt prin zona...
samira33 spune:
brunico,ala e frig???
pai noi avem si nameti si temperaturi de -10,15...si se anunta iar de -20,25.
oricum...io ma bag la vizita...in orice conditii.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
brunadria spune:
Saptamana asta trebuie sa nasca o prietena de a mea , mulatra e ea si el alb ca untul, sunt tare curioasa cum va fi bebelusul , eu vreau sa fie inchis la ten, mamica vrea alb :)
A facut 4 fiv uri nereusite si a ramas insarcinata natural dupa! m am bucurat tare mult pt ea! in plus noi vom boteza micutul !
Nimeni nu a inteles cum a ramas insarcinata! dar a ramas!