Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 16
adrianaady spune:
Dragelor eu am o mare, mare problema! Nu stiu ce o fi in mintea mea, dar nu ma pot urni sa fac fiv.... Un motiv sigur exista, poate nu stiu eu sa il spun in cuvinte A inceput sotul sa ma intrebe si sa insiste cu acest subiect...deci va pot asigura ca s-a intors lumea cu fundul in sus
samira33 spune:
lara,
saptamana asta e saptamana de testat nervii lui PK...de 2 zile ne mailuim....adica eu il intreb ...el imi spune nu....eu ii propun...el imi spune nu...deh,asa-i in tenis
toata saptamana il tin cu cate o intrebare pe zi.
pe ziua de azi mi-am facut numarul asa ca pot sa plec linistita de acasa.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
Lara27 spune:
sami, no mercy, no mercy
daca afli ce exact poate si vrea sa analizeze in cadrul biopsiei de endo, da de stire..
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
samira33 spune:
am aflat
It takes 2 minutes. It is a regular histopathologic analysis that I can have the lab do. Lymphocyte subpopulation studies are not done and would not be able to use that info anyway. A biopsy is a minor in jury to the endometrium.
doar nu credeai ca se dezice!!! iti suna cunoscut,nu???
cica sa ma multumesc doar cu traumatismul minor.
histopatologicul ar iesi bine,n-am niciun dubiu...asa mi-a zis si de histero...ca nu are rost s-o facem...da am facut-o de gura mea si ...a fost ca el.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
morena29 spune:
Neata fetele , va multumesc pentru opinii , cred ca am sa fac AMH-ul la Synevo si celelalte la Medlife ca am card de la munca .
In rest ..eu nu am nici cel mai mic chef de facut ceva , nici eu nu mai vreau zapada .........vreau la soare , la mare , pe un sezlong cu un cocteil (fara alcool) , din ala cu umbrelutza.....eheeeeeee , ce mai viseaza omul cand are mintea libera
o zi buna sa aveti
elenus26 spune:
Neata!
angelica & cocolyso bine ati venit in grupul babelor tinere si nelinistite!
Mrs. Lara Fletcher m-ai facut sa rad dar...astept rezultatul anchetei
Ady
Samirutzo, dupa ce te-or gravidi turcii o sa-ti duca dorul PK
Pup toate babutele
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
Lara27 spune:
eu m-am gandit sa initiem un joc la aspirante, gen "Stii si castigi", pe tema PK si pe categorii: protocoale, hematologice, imunologice, generale, ET, ER, sustinere, abordari "noi" etc.: fetele care se intreaba oare ce-ar zice/face PK intr-o situatie data, sa ne intrebe in acelasi timp si pe noi si pentru raspunsuri similare primim puncte:
Ex. practic:
categoria "generale", intrebare de 1000 puncte : ce n-ar face PK in cadrul unei biopsii de endo? raspuns: analiza structurii limfocitare a celulelor endometriale
dap, si eu sunt convinsa ca in cazul asta biopsia nu va aduce nimic nou, analiza histopat cu siguranta ar fi ok, tesut endometrial in norme, nici nu ar avea indicatie medicala, in cazul asta..
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
Lara27 spune:
elenush
meseriasa faza cu Mrs. Lara Fletcher
deja ma gandesc cum ar putea arata cartea de vizita:
mrs. Lara Fletcher
Private Investigator
specialties: Natural Killer cells activity
edit: cred ca va dati seama deja, ce ma-ncearca cheful de munca
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
samira33 spune:
lara,eu ma bag la concurs
pe principiul am plecat bou si m-am intors vaca...m-am dus pana la iesirea din Popesti-Leordeni si acolo mare echipaj mare de politie,dotat corespunzator cu gard cu pancarda "Drum inzapezit" pus pe mijlocul drumului.
in zare se vedeau utilajele care curatau soseaua...asa ca mai incerc si maine.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak