Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 15
ioana3110 spune:
morena, eu am facut AMH-ul la Parhon si m-a costat 90 de ron. Eu am testat PArhonul de multe ori si am fost foarte multumita de ei. Daca nu, atunci Synevo clar pentru Analize.
smaick - nu-mi vine sa cred....io cred ca-i dadeam in judecata! Adica nu cred...sigur!
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto
aristica spune:
nu dau lyly nici cu rosii, nici cu banuti (cu alti banuti...cat mai am cu ce, merg mai departe)
...astia de la o firma de tiparesc di toate mi-au gresit comanda de marturii pentru nase-mea, sper s-o dreg, ca ma mustra constiinta: eu, cu gura mare: las' ca te ajut eu cu tot-tot, ma descurc, is mare si tareee...dau mail-uri la 21:30...
later...cred ca eu am gresit comanda
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
sunshine4ever spune:
Aristica am facut inseminare, nu pe natural....as vrea eu dar s-a dus baba cu colacii. Dar uite ca cu asta fac o pauza si ma bag si la alte investigatii pe care nu le-am facut: histero, hsg.
Coco imi pare rau ca ai trecut is tu prin pierdere. Dar chiar ca rezultatul meu de 5,3 este negativ, fie el natural sau ba.
va pup fetele
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
adipapazi spune:
angelica, cocolyso, welcome!
cocolyso, cu albu sau cu grecii?ca nu mai stiu de unde te stiu.
io nu am iesit din casa de fo nush cate zile, dar samiroaica apromis solemn ca ma duce vineri la polizu la mami_vreau.
avem muci in trib.abia astept primavara aia cu flori galbene si pomi mirositori.
amh doar 90 de roni? la parhon? excelent pret!
lyly, cum naiba asa o diferenta intre rezultate la amh? nu-nteleg!
Cocolyso spune:
Buna dimineata fete dragi,
Mama ce nebunie cu analizele astea, ma bate gandul si pe mine de un AMH......
Multumesc tuturor pt mesaje si pt primire
Adipapazi, de obicei merg la Albu, am facut si fiv cu el insa fiv 3 cel cu sarcina biochimica l-am facut la Biogenesis (greci).
Sarcina din decembrie a fost naturala, fara nici o pastila, injectie nimic, prima....sper nu si ultima.
Ce facem azi cu frigul?
Eu sunt mai optimista cand ma gandesc ca vine martie....bine ca nu suntem in decembrie.
samira33 spune:
hello girls
ce faceti???
eu nu mai vreauu frig
imi vine sa plang cand stiu ca trebuie sa ies din casa.
vreau canicula d-aia cu cod portocaliu.
am de facut un drum in afara Bucurestiului...sper sa nu raman inzapezita
hai...o zi buna sa avem.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
Lara27 spune:
'neatza girls,
eu pe la zece am adormit cu laptopul pe genunchi si m-am trezit la ora la care scria adipapazi jeeeezzz, cate fete noi, angelica & cocolyso eu nu va cunosc povestea si m-am gandit ca probabil e valabila si reciproca, asa ca m-am gandit sa ma prezint pe scurt:
asta sunt:
aristica ma alinta "new entry"
cu samira vorbesc cifrat in cuvinte de maxim 3 litere (NKa, Th1, Th2, Treg, TNFa, etc)
Ioana e convinsa ca sunt medic undercover
Elenush stie ca de fapt sunt detectiv..
cu adipapazi ma bag la critica de film
cu bombi impart slabiciunea pentru orasul ei de resedinta..
cu balanta impart aceiasi zodie..
cu adrianaady aprecierea pentru lirica autohtona
cu brunadria discut despre estetica taieturilor abdominale (liniute sau gaurele..)
PK crede ca scopul meu este sa-i testez nervii abordand toate subiectele discutate aici..
austriecii inca nu ma cunosc dar se declara incantati de cunostiinta
asta imi doresc sa fiu:
aristica sa ma alinte "new entry" in clubul..scutecelor
cu samira sa stabilim un cod de comunicare folosind cuvinte alcatuite din cateva litere, gen: bb, kg, papa, pipi, etc.
Ioana sa ma intrebe daca sunt medic pediatru
lui Elenush sa-i spun c-am rezolvat misterul implantarii
cu adipapazi sa fac recenzia filmelor de pe Duck TV..
lui bombi sa-i spun ca bb ar dori sa-i viziteze orasul de resedinta..
cu balanta sa vorbesc despre zodiile copiilor
cu adrianaady sa trecem la 'proza' scutecelor
cu brunadria sa discut despre taietura de cezariana si cum poate fi aceasta cusuta pe interior
PK sa se-ntrebe oare ce se mai discuta aici?
austriecii sa faca cunostinta cu progeniturile mele
dar destul despre mine
o zi faina va doresc
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF