Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 14
samira33 spune:
coco,angelica..bine ati venit fetelor in clubul nostru.
morena,eu nu ti-as recomanda Medlife...fetele nu prea sunt multumite de rezultatele de acolo...sunt in multe cazuri eronate.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
aristica spune:
morena e topic de minunateeee
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
morena29 spune:
Aristica ...sa sti tu ca este un topic de minunateeee
Samira ...eu mi-am mai facut analize la medlife si in paralel la alta clinica si au fost acelasi rezultate ....dar am auzit si eu de cazuri eronate .
lyly_mar spune:
morena,asculta la baba,ca sunt femeie cu experinta in ale AMH-ului, fa la synevo ca sa stii pe bune cum stai...dc vrei sa nu intri in panica ,fa la ML ca precis astia au promotii
eu intotdeauna cd am facut la Synevo ,am facut si la ML,asa de sanchi,ca era gratis la ML..si la o diferenta de 1zi ca nu puteam sa ma intep in ac zi,erau diferente de la 1,4 ML la 0,63 Synevo
acu,astept iara de la ML sa iasa AMH,AMH care era 0,63 inainte de FIV-ul din noiembrie..sunt curioasa f tare cat iese de la ML acu
eu sunt sigura ca au o problema cu ac analiza,i-am zis si lui Albu..si a recunoscut si el...si m-a trimis la Synevo
intr-adevar la alte analize ,facute in paralel si cu ML si cu alt laborator,mi-au iesit rezultate asemanatoare,dar la AMH e o problema
Ari,sa nu dai cu rosii...raman la parerea mea
fetele
smaick spune:
fetele dar la bios diagnostic de ce nu va faceti analizele? are referinte foarte bune. eu numai acolo le fac si sunt si super profesionisti. AMH costa 350 ron si dureaza 12 zile lucratoare
samira33 spune:
exact la tine ma gandeam lylyshoaro cand am scris de AMH la Medlife...la tine si la promotia ta de Craciun.
smaick,iti dai seama ca toate ne orientam unde e mai ieftin ,unde avem gratuitati...ca deh,boala asta e o boala scumpa.
dar de cele mai multe ori ne bucuram degeaba ca dam bani putin...ca tot putin e si ce primim.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
smaick spune:
samira
nici pe mine nu ma dau banii afara din casa si tocmai ca sunt patita apelez la ei; ma saturasem sa tot dau o groaza de bani o data la 6 luni si ce credeti ca am facut inainte de FIV: am luat trimitere de la medicul de familie pentru toate analizele decontate si am purces spre un laborator no name la care m-a trimis medicul. am traversat tot bucurestiul, mi-am facut analizele si am intrebat: pe email rezultatele? nuuu raspunde asistenta trebuie sa le ridicati personal. minunat zic. trec zilele, ridic rezultatele si imi arunc privirea pe ele: surpriza grupa sangvina 01 negativ! eu am AB4 pozitiv! incep circul, eu suparata, ele "nu are cum doamna", eu "am nevoie de ele astazi" (plecam in Ungaria) ele "nu avem cum". ma inteapa iar cu promisiunea ca incearca ele sa le trimita cumva. basca grupa sangvina era pe aceeasi pagina cu celelalte analize zi au spus ca nu pot sa-mi listeze separat fara. si dute tu in Ungaria si explicale ca nu este grupa corecta pe acel buletin
cam asa cu analizele in Romania
samira33 spune:
smaick si eu am patit d-astea cu probe recoltate si pierdute si incurcate si bani dati inapoi si nervi si etc etc.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak