Clubul "babelor" FIV-oase 5

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui smaick

aristica asta merge cu vin
...si c-o bucata de salam victoria

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

V-as arata si eu ce ma incalzeste pe mine, dar o sa ma credeti " depravata"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

adriana suntem intre noi fetele, nu?

Mergi la inceput

smaik nu te gandi ca-ti arata vreun casalot masculin, nici pe departeee, mai repede iti arata o melodie cu tipul de-a castigat la vocea romaniei sau pe eric din true blood

pup doamna draga

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Buna fetele ,
ma ajutati si pe mine cand se face AMH-ul , cat costa si unde ?
Multumesc frumos ! Trebuie sa imi fac analizele ca mi-au raspuns turcaletii si vreau sa imi fac temele.
aristica , samira ,tamys si toate fetele de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Morena , eu AmH l-am facut in Z 3, dar am inteles ca se poate face oricand. L-am facut la Synevo si a costat 280 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mda Le stie Ari pe toate

Mergi la inceput

BUna AAdina, iti multumesc pentru raspuns ...asa am sa il fac si eu ca daca ma duc sa imi fac fsh , lh , estradiol il fac atunci .

Mergi la inceput

ha, ha, ha!!! ti-am zis ca stiu
morena se recolteaza in orice zi, dureaza intre 7 si 14 zile pana primesti rezultatul. E mai bine sa-l recoltezi cand dai sange pentru mai multe analize, sa nu te intepi de 2 ori. Eu am recoltat la Medlife cu 168 lei (cred c-a intrat si o reducere: reducerea de pe cardul de munca sau cea simpla, de 6%)

Mergi la inceput

AAAA pai e super daca il fac si Medlife-ul ca si eu am card de la munca si mi se acorda si o reducere , atunci am sa ma duc la medlife sa il fac cu mai multe analize . Ca de obicei esti o scumpa Aristica.... de fapt toate sunteti minunate .

Mergi la inceput