Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 12
Lara27 spune:
adrianaady
http://www.youtube.com/watch?v=BRk-gjAE_ks
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
aristica spune:
sunshine asta e un beta pe ciclu natural? Adica tu si sotul avurati o partida de placere si-a iesit beta asta? ca daca e asa, nu prea cred ca ziua 13 se mai ia in calcul. Hai ca n-o fi dracu' atat de negru!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Cocolyso spune:
Ma primiti si pe mine?
Deocamdata nu intentionez sa mai fac FIV, insa va citesc si as vrea sa fiu alaturi de voi.
Sunshine, din ce mi-a spus si mie medicul, la sarcini naturale nu e musai ca beta sa fie mare la inceput si nici nu creste la fel ca la FIV.
Am avut si eu parte de o surpriza in decembrie, exact cand nici prin cap nu imi trecea ca eu pot fi insarcinata natural!
Prima beta a fost 1700, nu stiu la cata vreme de la prima zi de cm, pt ca eram intr-o perioada a vietii mele, foarte grea si imi propusesem oricum sa uit de cm.
Surpriza mea s-a terminat in ianuarie cand dupa cateva pete si dureri destul de mari (dupa ce am vazut punctuletul la eco) sarcina s-a oprit din evolutie.
Oricum, chiar si asa nu am cuvinte sa ii multumesc lui Dumnezeu pt minune (dupa 3 fiv, 1 sarcina biochimica dupa fiv 3, 1 fet si multe alte chinuri), pt ca mie imi spusesera toti medicii ca trompa stanga nu e functionala, la eco s-a vazut clar ca ovulatia fusese pe partea stanga.
M-am lungit ca o placinta....insa eu zic sa mergi sa mai repeti beta, sa te sfatuiesti cu medicul ce tratament de sustinere sa iei si cu Dumnezeu inainte, sa ne aduci vesti bune.
Pup fete dragi si inimoase!
smaick spune:
fetele voua nu v-a inghetat sufletul? brrrrr
elenush ai dat startul, numeri in continuare?
angelica28 spune:
Buna fetelor ,va citesc de ceva vreme ,dar nu am indraznit sa va scriu pina acum ,eu nu sunt "baba fivo-asa".....sunt incepatoare(unele fete ma cunosc ca postez pe forumul lui Albu).....dar in schimb sunt "baba doritoare de copil" (am anul acesta 9 ani de tratamente si incercari)am avut o tentativa in ianuarie de fiv ,dar mi-a oprit schema din cauza unui chis hemoragic aparut intre timp ,si acum am inceput iar schema ,sper ca de data asta sa merg pina la capat .Am facut si eu in noiembrie laporoscopie cu Albu ,sunt fff multumita de evolutie ,dupa nici 3 zile eu eram la servici!
Sper sa ma primiti si pe mine aici ,chiar daca nu voi posta zilnic ,nu am experienta voastra ,ma uimiti de cite stiti !
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in februarie.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
Cocolyso spune:
Adimultumesc.
Aici ma regasesc, ai dreptate fetele sunt minunate.
Pe frigul asta incercam sa ne incalzim sufletele.
eu una visez la primavara, la vantul ala caldut, nu la uratenia asta care sufla ca un balaur!
aristica spune:
eu am un remediu impotriva frigului (de fapt, este panaceul suprem) se numeste Louis Prima (si Keely Smith e o.k, dar el ma satisface complet)
http://www.youtube.com/watch?v=p-Xz9L8qDrI
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"