Clubul "babelor" FIV-oase 5
Raspunsuri - Pagina 11
hopefull spune:
Elenusule drag, atat de bine se potriveste avatarul asta al tau cu felul tau de a fi.....nici ca se putea mai bine! Ai cautat, ai cautat....da' ti-a iesit! Uite d'aia te iubesc eu pe tine, fata!
In alta ordine de idei, asa ma calareste o leneee.....valeu! Si am un pogon de hartoage de facut(ca daca tot stau acasa ca-s inchise scolile macar sa nu ma plateasca degeaba!) si mi-e asa o sila de ele......da' n-am ce face! Pana diseara le-oi rezolva....ca-i musai!
Gabi
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 nici clasicele mele nu se vad...doar un fir alb si nici din kilotzi nu ies. iar dupa gaurelele de la laparoscopice tre' sa ma uit cu lupa sa le vad. brunico,dupa discutia cu medicul tau o sa te lamuresti. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 4 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite FIV5 olacak |
exact !
abia astept sa ne impartasesti impresii de la intalnirea cu turcaletii!
Lara27 spune:
brunadria sunt convinsa ca medicul iti va sugera varianta optima in cazul tau
samira as putea pune pariu, ca de cand stau eu cu fereastra deschisa si ma tot iau cu altele, tu deja ai spus asta
Ioana, girl, mesajele tale deja imi dau dependenta sper sa continui sa scrii, ca si pana acum, ca altfel, eu cel putin, intru in sevraj
nope, nu sunt medic sau, cum se spune pe site-urile de lb. engleza: "I'm not a doctor, I'm not a nurse, everything I'll say it's based on my own experience", n-am nici cea mai vaga legatura cu domeniul medical
referitor la cea de-a doua intrebare, ma gandesc la o solutie creativa de a-ti comunica
elenush, nasul meu de copoi batran miroase o actiune "pe neve", una d-aia incununata de succes, dar pentru ca respect intimitatea, nu mai comentez nimic
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
elenus26 spune:
Ioana am vorbit cu Lori aseara. E inca in spital si nu stia exact cat mai sta. A fost ieri la eco si se pare ca s-ar mai fi vazut un al treilea hematom, desi numai bine ce aflase ca se eliminase al doilea. Era bulversata draga de ea.
Gabitzo stiu eu ca te dai bine pe langa mine ca-l vrei de ginere pe fi-miu. Al tau e...da sa vezi ce soacra de baiat am sa fiu... Da ce cuscra iubitoare...& Spor la hartzoage draga mea!
Ady se pune si apendica ta
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
sunshine4ever spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica sunshine ne sustine in "ignorarea unui user" PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite "Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !" |
Sunt aici, intru mai rar. Si uite ca am vrut sa fac o surpriza placuta dar nu mi-a iesit. Beta in z13 dupa ovulatie 5,3. Deocamdata nu inteleg de ce? Si poate nu are rost intrebarea asta.....poate menirea mea e sa ma tot chinui luna de luna fara nici un rezultat.
Va pup.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit(2007),1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational (2010), a 2-a sarcina obtinut natural - oprit din evolutie la 6 sapt (2011)
MTHFR A1298C heterozigot, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot,insulinorezistenta
Tratament: femibion 1/zi, acid folic 5mg/zi,magneB6 1/zi, aspenter 75mg/zi, Glucophage 1000mg,Clexane 2x0,4/zi
elenus26 spune:
Lara
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
samira33 spune:
eu n-am iesit din casa astazi dar dupa-amiaza e musai sa ies.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
Lara27 spune:
adrianaady e "Ruga pentru parinti" a lui Adrian Paunescu. mama mea le si canta si de fiecare data ma emotioneaza pana la maduva.
tubal infertility
DH all normal
TTC since 2009
2 IVF, 4 FET - BFN
struggling with RIF
ioana3110 spune:
Lara, iti multumesc, dar chiar incep sa vorbesc serios....numai pe maica-mea o mai aud cu un asa limbaj medical elevat . Mi se pare ca il stapanesti mult prea bine. Asa ca, daca inca nu te-ai gandit, ai putea face o schimbare in cariera...
Elenush....nu pot sa cred!!! mama ei de treaba.... Pai cum naiba pana acum nu l-au vazut? ca doar sta in spital de o luna sub supraveghere.... Nici nu stiu ce sa fac...sa o sun...sa nu...
10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs
PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto