Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, chiar vroiam sa te chem la apel !!
Nici eu nu am certat-o pe Ada, doar nu afacut nimic grav, m-am pus pe un ras cand am vazut-o cum arata, toata liniute pe maini pana unde a putut scrie si pe bluza alba, fix pe piept , printre sughituri am intrebat-o ce a apucat-o avand in vedere ca pana acum nu a avut tentative din astea, no cand mi-a explicat serioasa ce si cum i s-a intamplat pe la spate nu m-am mai putut abtine !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gata aproape ca am terminat camera. Mai am de spalat geamurile, sa calc ceva huse si sa cumpar lenjerie de la Ikea pt patul meu, caci ce am eu nu prea se potriveste.

Ina multumesc. Si eu o sa vreau sa se termine iarna mai repede, caci nu stiu cum o sa-l scot pe bebe afara. Ai intrat pe site-ul care ti l-am dat. Sunt curioasa daca ti-a placut.
Aaaa, si mai vroiam sa-ti arat bijuteriile de la tipa asta, eu una sunt mare fan si am cateva oiese acasa Avea inainte mai multe bijuterii cu colaje din ziar si erau super, dar acum vad ca nu le mai are pe site, caci sunt dintr-o colectie mai veche. Dar daca iti place stilul ei cred ca poti sa-i dai un mail.
http://www.zvinca.ro/galerie/index.php?album=portofoliu&image=colier-lemn-printat.jpg

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Sotul are avion miercuri dimi.la 7:00 catre Roma (unde vremea e horror), o sa plece de marti dimineata , nu stim daca cu trenul sau autobuzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Pe la 18.20 s-a trezit si Phiphi, chiar sunt curioasa la cat se va culca; nu-i bai, a fi in forma cand vine tac'su dupa spectacol, pe la 9 juma si n-are decat s-o preia el
No, nu stiu de ce am fost asa prostana cu camerele alea duble, de parca e prima oara cand aud de camere "single" si "double", pur si simplu m-am blocat, tot ma gandeam: cum camere duble?! de doua ori cat una normala? apartament?:))) Imi fac mea culpa pentru narozie!
Foarte tare Ada si responsabilitatea;))). Descurcareata fata! La noi in familie era celebra una de-a mea, de cand aveam vreun an jumate (si vorbeam!!! nu ca mutulica) si am facut shushu pe mine (p'atunci stiti ca de la 1 an tatzi copiii stiau sta pe olitza, ca era naspa cu scutecele:))) si cand m-au intrebat ai mei:"ai facut pishu pe tine?" eu am raspuns categoric:"nu eu! ursu' cu pampaloni!"
(ursul cu "pampaloni" era jucaria mea preferata, vai, si acum o tin minte...ala si o papusha negresa pe care o chema Izu-Bizu)

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce interesante bijuterii! Bine, alea cu stafii sunt spooky, dar celelalte mi-au placut mult!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Buna seara!

NOVUS, super tare ADA, e mor-ta-la! Si imi place cata rabdare ai
MIHAELA, e superba Maria, m-am indragostit de ea.
Ne abonam si noi la ceva legume bio
OLGA, vreau sa vorbim, ca eu sper sa veniti la ziua Anei, macar David cu Chiti, venim noi sa ii luam. Asta daca nu cumva mai asteapta Leon sa se nasca chiar de ziua Anei si pe 19 sa fii libera

Inatlnire: intr-unul din week-end-urile alea din aprilie, cred ca in cel cu 22 dar nu stiu sigur e botezul nasicii, deci va pica pt noi. Eu, din pur subiectivism recunoscut si asumat imi doresc ca intalnirea sa aiba loc in week-end-ul cand vin GAZELE. Nu stiu de ce, dar nici nu concep altfel, cu riscul rosiilor. Sper sa nu fie week-end-ul in care e botezul,

Pana la urma cred ca ma bag la eveniment. Ma imprumut de niste bani, ca si asa avem state vechi la datorii si gata. Va anunt ce si cum

Nu stiu ce e cu Ana, ca nu ne-am inteles deloc week-end-ul asta. Nu stiu ce are, urla non-stop, maraie, m-a muscat pana la sange, a dat in mine de 2 ori, chiar nu stiu
Maine o tin acasa ca ne e frica de vreme sio cam si tuseste.

Va pup, a venit Ana si mi-a inchis laptopul in timp ce scriam, ne-am suparat si acum isi cere scuze. Ma duc sa ne impacam a mia oara azi

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Gata aproape ca am terminat camera. Mai am de spalat geamurile, sa calc ceva huse si sa cumpar lenjerie de la Ikea pt patul meu, caci ce am eu nu prea se potriveste.

Ina multumesc. Si eu o sa vreau sa se termine iarna mai repede, caci nu stiu cum o sa-l scot pe bebe afara. Ai intrat pe site-ul care ti l-am dat. Sunt curioasa daca ti-a placut.
Aaaa, si mai vroiam sa-ti arat bijuteriile de la tipa asta, eu una sunt mare fan si am cateva oiese acasa Avea inainte mai multe bijuterii cu colaje din ziar si erau super, dar acum vad ca nu le mai are pe site, caci sunt dintr-o colectie mai veche. Dar daca iti place stilul ei cred ca poti sa-i dai un mail.
http://www.zvinca.ro/galerie/index.php?album=portofoliu&image=colier-lemn-printat.jpg

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Yes!!!! Imi plac! Si am rezolvat-o cu Sf. Valentin. Multumesc pentru sugestie Inca nu stiu exact ce o sa-mi comand ca tre' sa ma gindesc la ce le port. Voiam sa te intreb daca sint ok ca si calitate? Adica, arata ca pe site si nu se inverzesc?

Cind te aud cum pregatesti in detali camera lui Leon, imi aduc aminte de mine; aveam aproape 100 de kile, mai sa nasc, inca nu era gata si-s stresam pe toti, mai ales pe Jambo. Sper ca nu se intelege ca...arati de 100 de kile si ca-i stresezi pe toti.

Mergi la inceput

Pisik, mi se pare firesc -si frumos din partea!- sa-ti doresti sa te vezi cu prietena ta, mai ales ca acum e departe.

Eu de abia astept sa vad pozele de la ziua Anei, mai ales ca ai anticipat ceva surpriza. Daca se potriveste si la noi, te superi daca te copiez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara!Lucia, condoleante! Fetita mea doarme de cca 30 min, e super cand nu doarme de pranz, pica una-doua seara si doarme 12 h fara intrerupere. Olga, imi doresc ft tare sa vad poze cu camera lui Leon, crezi ca reusesti sa faci sa imi arati? Eu ma tot gandesc cum sa decorez camera Evei, am vazut mii de poze pe site-ul recomandat de tine, am tinut cont si de sugestiile voastre, insa tot nu ma pot hotari.Eva imprumuta o multime de expresii de la toata lumea, trebuie sa fim ft atenti, azi i-a spus lui taica-su sa "rezolveze chestia asta" (ii aparuse o problema la calculator careia nu ii dadea de capat), iar azi i-a zis soacra mea ceva, iar ea, surprinsa: "Sfinte Dumnezeule!"M-a surprins foarte placut Ada, iti zic eu Novus ca peste cativa ani te va intoarce pe degete, ii merge mintea brici!

Mergi la inceput

Anamariame, eu zic sa tii cont de optiunile si preferintele Evei si sa faci camera cit mai utila si practica. Sint convinsa ca va iesi bine.

Mergi la inceput