Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***
Raspunsuri - Pagina 13
AlexAndra_81 spune:
Amalia impodobeste brazi pe ipad si eu astept pe baiatul cu pizza ca nu aveam chef sa mai fac nimic de mancare, asa ca am dat un telefon salvator si spre mirarea mea trimit pizza si prin troienile astea. Nu va zic ce fericire pe copil
Normal ca venim la intalneala, abia astept
Amalia
novus spune:
Alexandra, eram precisa ca veniti !!
Tare si Amalia, mi-o si inchipui cu mustati
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
ramona7575 spune:
So, am citit ceva din urma, nu stiu si ce mi-a ramas in cap
Denisa - imi pare rau pentru Toto
Gigelica- condoleante si sper ca ai ajuns cu bine la Focsani
Mihaela- noi am cumparat din State colostrum cu probiotice (cred ca vb.despre asta http://www.naturashop.ro/calciu-magneziu-lichid-p-2290.html), Stefan este sanatos tun, nu stiu daca asa este felul lui sau din cauza acestui medicament.
Cert este ca sotul a cumparat pentru 2 prietene cu copii de varsta apropiata lui S.care erau f.bolnaviciosi, acum reactioneaza mai bine la boli dar poate pentru ca au mai crescut un pic. Nu stiu ce sa zic.... Este cam scump in Ro., noi am dat 85 ron.
Ina - am comandat si eu de la JuliaToys 2 jucarii acum 3 luni si nu am primit nici acum un raspuns, m-am lasat pagubasa
Despre excursie - cam departe pentru o calatorie asa lunga pentru mine si copil
ramona7575 spune:
De doua zile Stefan ne canta cu un bat de chibrit sau lumanare parfumata "Doamne miluieste, Doamne milueste, la multi ani" (pe melodia ultimei parti .
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Pe ce data aveti? Ar fi super sa ajungeti Olga, mamica lui David iepurasul si 37+ |
sambata pe 11 feb de la 20:00 avem biletele, eu sper sa reusim ca tare imi doresc sa vad spectacolul, este extraordinar. Tu cand ai biletul?
Amalia
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Am venit si noi de pe drumuri, a fost horror, la dus ne-am rasuncit intr-o curba, am ajuns pe contrasens si ne-am oprit intr-un morman de zapada, ne-au scos niste soferi. Erau f.multe masini rasucite in curbe ... era drumul ca sticla, la intoarcere era la fel dar era acoperit cu zapada... Cand am ajuns in Bacau TOATE strazile laturalnice erau necuratzate, nu am putut parca, am dat la lopata la greu pentru un loc ... Beleaua e cum pleaca sotul ??? Am inteles ca nu se schimba prea mult vremea, vre-o 50 trenuri anulate, drumuri inchise |
Nasol! Bine ca sunteti sanatosi Cand trebuie sa plece sotul?
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
AlexAndra_81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Am venit si noi de pe drumuri, a fost horror, la dus ne-am rasuncit intr-o curba, am ajuns pe contrasens si ne-am oprit intr-un morman de zapada, ne-au scos niste soferi. Erau f.multe masini rasucite in curbe ... era drumul ca sticla, la intoarcere era la fel dar era acoperit cu zapada... Cand am ajuns in Bacau TOATE strazile laturalnice erau necuratzate, nu am putut parca, am dat la lopata la greu pentru un loc ... Beleaua e cum pleaca sotul ??? Am inteles ca nu se schimba prea mult vremea, vre-o 50 trenuri anulate, drumuri inchise |
Doamne Ramona, bine ca ati ajuns intregi !
Eu zic ca-si ia sotul o marja de o zi ca sa fie sigur ca ajunge la aeroport la timp
Amalia
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
sambata pe 11 feb de la 20:00 avem biletele, eu sper sa reusim ca tare imi doresc sa vad spectacolul, este extraordinar. Tu cand ai biletul? Amalia |
Inca nu m-am hotarat, am mai multe variante Am un bilet chiar la deschidere, VIP, dar tre sa merg singura, mai am inca 2 mai in spate, dar dupa ce am fost la Puric si am stat in spate am zis ca nu mai vreau si cred ca i le dau ginecologului meu, caci i-am promis ceva invitatii. Si mai avem o varianta, asta in caz ca vrea sa mearga si Cristi, un tip care vinde 2 bilete destul de bune. Toate sunt in date diferite. Si ar mai fi o varianta, sa nasc pana atunci si sa nu mai mergem nicaieri
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
inapreda spune:
Eu m-am dus la kAUfland cu taxi; ninge non-stop si strazile nu le curata nimeni Nu-mi place perspectiva de a-mi prelungi hibernarea.
Jambo mi-a spus ca Ian a dormit pina la 18.30; ne asteapta o seara luuuunga I-am luat niste masinute cu banii de pe alocatia lui; am copil de 3 ani si inca ma minunez cum poate fi alocatia 40 Ron
Ramona, bine ca ati ajuns cu bine!
Olga, tare ma bucur ca ai unde verde la alaptat. Sper ca ti-au trecut gindurile negre.
Ian se auto-face-titi cu pixuri/carioci/markete dintotdeauna.a rog, de cind i-am dat pixuri, carioci etc. Lui ii place si eu ii dau pace; mai nashpa e cind vrea sa ma scrie si pe mine; pe picioare ii dau voie ca nu se vede Spre deosebire de Ada, il iti spune foarte senin ca Ian a scris Oricum, asta cu "alt copil m-a scris pe la spate" mi se pare foarte tare, adica "pe la spate" ca sa nu aiba ea chiar nici o vina. F. f. tare!