Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus No sa va povestesc ce a facut Ada in timp ce eu vorbeam la telefon cu Olga : s-a desenat toata cu cariocile pe maini, bluza, ciorapi ,, si nu cu cele lavabile desigur Bun, o iau si o duc la baie si incerc sa o curat timp in care o rog sa-mi explice de ce s-a desenat asa mai ales ca ea nu prea face din astea , la care imi raspunde: mami cred ca nu am fost eu , a venit un alt copil care m-a desenat pe la spate !! No, ce sa mai zic ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Ce tare este Ada!!! Si David s-a desenat pe tot piciorul cu carioca acum cateva zile si acum este inca verde
Olga, mamica lui David iepurasul si 37+
AlexAndra_81 spune:
citat din mesajul lui novus No sa va povestesc ce a facut Ada in timp ce eu vorbeam la telefon cu Olga : s-a desenat toata cu cariocile pe maini, bluza, ciorapi ,, si nu cu cele lavabile desigur Bun, o iau si o duc la baie si incerc sa o curat timp in care o rog sa-mi explice de ce s-a desenat asa mai ales ca ea nu prea face din astea , la care imi raspunde: mami cred ca nu am fost eu , a venit un alt copil care m-a desenat pe la spate !! No, ce sa mai zic ?! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Amalia cum prinde cariocile si un moment de neatentie din partea noastra isi deseneaza repede mustati
Amalia
olishka spune:
Novus acum m-am prins de tabla. Eu am una de la Ikea neagra, cam 50 pe 70. Cred ca mai au asa ceva. David isi pune acolo magnetii si cand se joaca cu plastilina foloseste tabla. Cand se opreste ninsoarea ajung si eu la Ikea, caci acum nu ma incumet
Alexandra eram sigura ca veniti
AlexAndra_81 spune:
Olga, la Cirque de Soleil avem biletele luate, dar depinde de vreme, daca o tine tot asa i le trimit lui frate-miu, macar cineva sa se bucure de ele
Amalia
Bianca2503 spune:
Salut,
Am avut o zi plina ieri. Vladimir e foarte fericit pentru ca e la mama. Io cu trebile mele- weekend plin.
Am vazut ca o puneti de intalneala- stiti ca noi cu planurile suntem pe langa asa ca nu zic nimic.
Maria, este bestiala -foarte frumoasa. A vazut si Robert pozele si a zi: " a cui e fata asta? ce frumoasa e!"
Novus nu iti face probleme cu cariocile. Si Vladimir a luat intr-o zi un marker si se desena peste tot pe piele. Cand l-am intrebat ce face mi-a spus :"ma fac spider man". Asa ca l-am lasat. O sa iasa la spalat!
Cred ca ma bag la un film ca ma doar putin capatana.
novus spune:
citat din mesajul lui olishka Novus acum m-am prins de tabla. Eu am una de la Ikea neagra, cam 50 pe 70. Cred ca mai au asa ceva. David isi pune acolo magnetii si cand se joaca cu plastilina foloseste tabla. Cand se opreste ninsoarea ajung si eu la Ikea, caci acum nu ma incumet |
Da cam asa ceva chiar si mai mica e ok, anunta-ma cand mergi la Ikea atunci
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
Amalia cum prinde cariocile si un moment de neatentie din partea noastra isi deseneaza repede mustati Amalia |
Ce tare Si nu i-ai facut o poza?
Monnvas spune:
Buuun, acum am aflat si eu ce inseamna maneaua aia cu „pe la spate”. Ca vine unul si te mazgaleste, na!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
olishka spune:
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Olga, la Cirque de Soleil avem biletele luate, dar depinde de vreme, daca o tine tot asa i le trimit lui frate-miu, macar cineva sa se bucure de ele Amalia |
Pe ce data aveti? Ar fi super sa ajungeti
ramona7575 spune:
Am venit si noi de pe drumuri, a fost horror, la dus ne-am rasuncit intr-o curba, am ajuns pe contrasens si ne-am oprit intr-un morman de zapada, ne-au scos niste soferi. Erau f.multe masini rasucite in curbe ... era drumul ca sticla, la intoarcere era la fel dar era acoperit cu zapada... Cand am ajuns in Bacau TOATE strazile laturalnice erau necuratzate, nu am putut parca, am dat la lopata la greu pentru un loc ...
Beleaua e cum pleaca sotul ??? Am inteles ca nu se schimba prea mult vremea, vre-o 50 trenuri anulate, drumuri inchise