Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***394***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, ce frumoase si interesante sunt produsele de pe site! mie mi-a placut un colier din dantela metalizata si alte brizbrizuri, mi s-a parut ingenioasa ideea si cred ca asa ceva poate scoate din banalitate o rochie simpla neagra.

Si eu vreau sa ne arati si noua camera lui Leon.

Si eu ma gindisem la o tinuta "all black"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, ce frumoase si interesante sunt produsele de pe site! mie mi-a placut un colier din dantela metalizata si alte brizbrizuri, mi s-a parut ingenioasa ideea si cred ca asa ceva poate scoate din banalitate o rochie simpla neagra.

Si eu vreau sa ne arati si noua camera lui Leon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Fetele din Bucuresti, ii stiti pe astia?

http://www.hobirama.com/meniu.html

Acum i-am descoperit si-s in trepidatii toata.
Imi plac de mor.
Aveti idee cine sint? Unde vind? Au reduceri? etc.

Multam.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Daaaaaaaaa. Ina, si eu dau LIKE. AM frunzarit un pic siteul.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, super !!

Olga, super bijuurile !! tre' sa studiez maine la birou mai atenta

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

M-a surprins foarte placut Ada, iti zic eu Novus ca peste cativa ani te va intoarce pe degete, ii merge mintea brici!

Normal, doar ma mosteneste !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Miha, Maria ta e minunata. De la minune. Cred ca e cea mai frumoasa ghiocica. Acu puteti da cu pietre grele dar eu ador cativa ghicoei de pe aici chiar daca imi plac toti. Pe Maria de mult o pun in balanta cu Ada, Gaza si Sophia.

Oli draga,imi place ca te poti misca cu gratie dar eu zic sa mai lasi sporturile extreme (stres geamuri), nu de alta dar sa apuci sa mergi la spectacol cu atatea bilete e pacat.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ramona sper sa junga cu bine sotul

Pisik ii trimit cu mare ddrag cu Cristi, doar daca o sa vrea david sa iasa din casa. El nu vrea sa iasa nici cu mine, dapoi fara mine Acum cateva seri am incercat sa- trimit la prietena mea acasa sa se joace cu baietelul ei si nu am putut nici cum. Sa speram ca pana atunci isi revine si il "fraieresc" cumva. Daca nu, ti-o trimit doar pe Chiti daca vrei. Oricum sa ajungem pana atunci si sa vedem care o mai fi atmosfera pe la noi. Multumim frumos de invitatie
Bafta multa cu evenimentul, sa iasa f bine si sa va scoateti investitia

Ina bijuteriile se pastreaza bine. Eu am avut o pereche de cercei, care erau cerceii mei preferati si i-am purtat vreo 2 ani. Pana la urma s-au uzat, dar i-am purtat mult de tot. vara-mea are un super colier care ii scoate din anonimat orice tinuta banala. Imi place la nebunie. Si eu vreau sa-mi mai comand cate ceva.

O sa fac poze cu camera lui Leon, dar nu va imaginati cine stie ce. Nu am investit bani in ea, caci nu merita, oricum o sa ne mutam (curand sper eu). Am facut-o in asa fel incat sa ma simt bine in ea. Pur si simplu tot "lucrez" la ea, caci aranjez hainute, mai sortez biberoane, pun prelungitoare, aranjez lucrusoarele, mai pun o rama, o floricica etc etc Dar va arat ce-a iesit.

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput

Olga, abia astept sa vad camera si eu !!live, desigur
Si eu o sa vreau sa-mi iau niste cercei faini de pe site, ai tu unii care-mi plac de numa,in stilul imprimeurilor care ni le-a aratat Inapreda, de ziar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

http://www.nicepps.ro/prezentare-pps-ppt-de-ce-incaruntesc-mamele-2406.html

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

La mine din pacate nu a mers...

Olga, mamica lui David iepurasul si 37+

Mergi la inceput