Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Asa e Jade!

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Gata Jade, poti vedea picea pe contul comun.

Scarbosenie mai mare decat e acum la Protv...mai rar!!!!! Bleaaahhh!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

si eu tot asta de asta ma minunam acum
merg sa vad picea

_

de T 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

si hemangionul de pe manuta lui Beatrice mi se pare ca s-a extins. chiar vreau sa merg la dr de fam sa imi dea trimitere la un dermatolog sa vb despre el. nu prea am incredere in ce dermatologi sunt prin Valcea, dar ma rog.
cu taratea mi se pare ori o coincidenta ori avea Ady altceva. cum sa se duca cu tarate o pata vascularizata?

bravo, Andreea. si a mea cateodata reuseste sa se intoarca.

jade, bine ca ai ajuns cu sarcina la bun sfarsit. ca o fi Tudor mai agitat de la tratamente asta este. bine ca s-a nascut si e sanatos. trec 2 ani repede :P
eu am noptile mai linistite, dar ziua tot pe duracell e.
acum ma chinui sa o invat sa mai stea si singura. bineinteles in pozitii sigure. persformanta a fost de vreo 10 min in care s-a jucat in centrul de activitati fara tipete dupa mine. ca asa ma striga tipa :D

mai nou ma imita. imi pocnea fata cu picioarele si eu ziceam Au Au asa mai prelungit si a zis si ea la fel ca mine. cra cra ce maimutica desteapta am

claudita, salutari!
elly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Felicitari Andrei

Hayat pup... Elena deja stie ce face cu alocatia luna asta

ELLY..... glad too see u... pupam pe Piki.. lasa ca se va intoarce el.. pana alaltaieri eram disperata ca Ela nu se intoarce .. eee. de ieri s-a schimbat povestea..

Oana... , stiam ca tu imi dai raspuns.. insa firisoarele respective i-au aparut acum e normal? oare mai creste mult? e mai mare ca la nastere.. nu ma tenteaza laserul deocamdata pt ca in mod normal nu e f vizibil si e unic , o voi lasa pe ea sa decida la un mom dat daca vrea sa se expune laserului.. insa imi e frica ca firele acelea au aparut acum si ma dispera

gata , ti a intrat indemnizatia/alocatia ?

_

de T 5+

alocatia mi-a venit in octombrie.. pt septembrie (ca in august nu primesc) indemnizatia e pe tusa inca....
Traim din Mastercard...zambetele nu le putm cumpara dar facturiile da

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Da Sei, e normal. In general hemangioamele cresc pana pe la 6-8 luni (in medie) dupa care au o perioada de stagnare si cam dupa un an -un an jumate incep sa se retraga.

Daca te incalzeste cu ceva eu am 2 locuri cu telangiectazii pe picioare ..aparute acum cativa ani. Si nu ma deranjeaza ..inca. Am un angiom stelat pe un obraz, aparut acum cativa ani pe care in primavara vreau sa il kilaresc cu laser.

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

M-ai linistit.. evident ca dr mea m-a panicat si cu asta.. ca sa-l tinem atent ub observatie, sa ii fac periodic poze, sa mergem din cand in cand la dermatolog...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Gata Jade, poti vedea picea pe contul comun.

Scarbosenie mai mare decat e acum la Protv...mai rar!!!!! Bleaaahhh!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

ce e la Pro?

Mergi la inceput

sei, ai scapat cu panica intoarcerii si acum o dai in asta?
relax mai mami. esti ca mine cand eram gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Olla

Nanna, pai ..tot mar papa ayu, pt ca nu situ ce alt fruct sa ii bag de acum, daca nici unul nu e bun pt el pentru moment...banana, nu ca e alerge, para nu ca e diareica, piersici, nectarine, nu, ca nu sunt de la noi, portocale nu ca ii citric si e prea acid..o ami tin pe mar,dar cred ca am facut o greseala deja, i-am bagat si o juma de biscuite d'ala romanesc, popular..si nu stiu faza aia cu glutenul,dar io zic ca e destul de marisor...

Hellena, cum te mai simti?

Sei:(, ciocolata a iesit super gustoasa, dar..am tinut-o si la congelator o noapte intreaga si ..e cioco de mancat cu lingurita..am facut-o exact ca in reteta; eu inainte o faceam la fel,dar din ochi puneam totul, inclusiv siropul, si imi iesea, dar la gust e mult mai buna asta

Marina, spune-ne si noua cum mai esti cu diversificarea, cum ai inceput, cand ai tu timp

Anca_toma, chiar i-am zis lui indi aiz ca as manca niste sarmalute,dar spre rusinea mea, nu am facut niciodata:((, nu cred ca m-as descurca la impachetat

May, oanaiasi, io nu am stiut de johnson bedtime, io ii fac masaj de cand l-am nascut numai cu el

mikka, cum mai esti cu raceala?

Camady, io i-am dat la baiat mar ras simplu,cu pulpa cu tot, fara lapte sau altceva si e innebunit dupa el, paote nu o fi bun cu lapte

Sei, poate ii apar dintisorii?

Hayat, bravo pt cont. Vaccinul e ok acum, adik a ramas doar o pata rosiatica asa, a fost si al el cand a copt,de ma speriasem ca eu nu aveam habar ca acoloa fost un vaccin, dar m-a lamurit May, nu situ ce sa zic, la el,parca a durat vreo 2 sapt coptul asta

Andreea_t,

Elly, felicitari pt botez

ayu ma ingrijoreaza putin ca el ,de vreo 2 luni,bea aceeasi cantitate de lapte,adik 150 ml,5 mese pe zi, nu pot sa iic resc deloc,pt c anu vrea,dar il las asa cum vrea el, ma intreb,o fi normal???dr zice ca ia bien in greutate; apropo de pete,are si el o pata movulie pe fund, adik e doar pielea colorata, o sa fac o pzoa sa vedeti,si se numeste pata mongoleza, si cica e de la amestecatura de rase si n-o sa-i dispara never...dar mie mi-e drag de ea

poop, ma duc sa ami bag niste ciocolata..toata ziua sunt cu lingurita in mana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui May3

si hemangionul de pe manuta lui Beatrice mi se pare ca s-a extins. chiar vreau sa merg la dr de fam sa imi dea trimitere la un dermatolog sa vb despre el. nu prea am incredere in ce dermatologi sunt prin Valcea, dar ma rog.
cu taratea mi se pare ori o coincidenta ori avea Ady altceva. cum sa se duca cu tarate o pata vascularizata?

bravo, Andreea. si a mea cateodata reuseste sa se intoarca.

jade, bine ca ai ajuns cu sarcina la bun sfarsit. ca o fi Tudor mai agitat de la tratamente asta este. bine ca s-a nascut si e sanatos. trec 2 ani repede :P
eu am noptile mai linistite, dar ziua tot pe duracell e.
acum ma chinui sa o invat sa mai stea si singura. bineinteles in pozitii sigure. persformanta a fost de vreo 10 min in care s-a jucat in centrul de activitati fara tipete dupa mine. ca asa ma striga tipa :D

mai nou ma imita. imi pocnea fata cu picioarele si eu ziceam Au Au asa mai prelungit si a zis si ea la fel ca mine. cra cra ce maimutica desteapta am

claudita, salutari!
elly

...........................................
mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011
..........................................
zebraroz.ro

tu te saturi ca e duracel.. eu vreau sa o vad mai agera.. ca are mama o mingiuta ...
La au au noi reactionam cu hohote .. atat.. vorbaraia sa ramana la altii

Vi-am zis ca ieri si azi am bagat mars de intoarceri? unele reusite unele ratam din cauza fundului (btw .. e o grasuna .. are o slana pe ea, intre cute e rosie rosie, si de abia ii mai desfaci cutele de la picioare )

Mergi la inceput

vrem sa vedem poze cu cutele

Mergi la inceput