Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**
Raspunsuri - Pagina 17
nanna_mika spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui seidana
ce e la Pro? Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Era Baduleasca...bekinbiznis
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 sei, ai scapat cu panica intoarcerii si acum o dai in asta? relax mai mami. esti ca mine cand eram gravida ........................................... mamica de www.youtube.com/BeatriceAna2011" target="_blank">Beatrice-Ana - 26.09.2011 .......................................... zebraroz.ro |
mai nu dau in asta.. insa daca ai vedea ca ii creste Beei ceva pe mana ai fii zen?
seidana spune:
citat din mesajul lui zubi Olla Nanna, pai ..tot mar papa ayu, pt ca nu situ ce alt fruct sa ii bag de acum, daca nici unul nu e bun pt el pentru moment...banana, nu ca e alerge, para nu ca e diareica, piersici, nectarine, nu, ca nu sunt de la noi, portocale nu ca ii citric si e prea acid..o ami tin pe mar,dar cred ca am facut o greseala deja, i-am bagat si o juma de biscuite d'ala romanesc, popular..si nu stiu faza aia cu glutenul,dar io zic ca e destul de marisor... Hellena, cum te mai simti? Sei:(, ciocolata a iesit super gustoasa, dar..am tinut-o si la congelator o noapte intreaga si ..e cioco de mancat cu lingurita..am facut-o exact ca in reteta; eu inainte o faceam la fel,dar din ochi puneam totul, inclusiv siropul, si imi iesea, dar la gust e mult mai buna asta Marina, spune-ne si noua cum mai esti cu diversificarea, cum ai inceput, cand ai tu timp Anca_toma, chiar i-am zis lui indi aiz ca as manca niste sarmalute,dar spre rusinea mea, nu am facut niciodata:((, nu cred ca m-as descurca la impachetat May, oanaiasi, io nu am stiut de johnson bedtime, io ii fac masaj de cand l-am nascut numai cu el mikka, cum mai esti cu raceala? Camady, io i-am dat la baiat mar ras simplu,cu pulpa cu tot, fara lapte sau altceva si e innebunit dupa el, paote nu o fi bun cu lapte Sei, poate ii apar dintisorii? Hayat, bravo pt cont. Vaccinul e ok acum, adik a ramas doar o pata rosiatica asa, a fost si al el cand a copt,de ma speriasem ca eu nu aveam habar ca acoloa fost un vaccin, dar m-a lamurit May, nu situ ce sa zic, la el,parca a durat vreo 2 sapt coptul asta Andreea_t, Elly, felicitari pt botez ayu ma ingrijoreaza putin ca el ,de vreo 2 luni,bea aceeasi cantitate de lapte,adik 150 ml,5 mese pe zi, nu pot sa iic resc deloc,pt c anu vrea,dar il las asa cum vrea el, ma intreb,o fi normal???dr zice ca ia bien in greutate; apropo de pete,are si el o pata movulie pe fund, adik e doar pielea colorata, o sa fac o pzoa sa vedeti,si se numeste pata mongoleza, si cica e de la amestecatura de rase si n-o sa-i dispara never...dar mie mi-e drag de ea poop, ma duc sa ami bag niste ciocolata..toata ziua sunt cu lingurita in mana Zubi, cea mai fericita cu AYAN ( 02.09.2011 ) Multumim Doamne in fiecare secunda |
Zubi.. :( sorryy .. eu cu mana pe inima iti zic ca am facut-o de cel putin 10 ori, si nasa inca de vreo 4 si mi-a iesit.. insa eu fierb siropul multisor.. poate de aici o fii buba?
ultima data e abia am taiat-o
Off ce rau imi pareee
nanna_mika spune:
Zubi - ia-i biscuiti fara gluten pt data viitoare.
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11
anca_toma spune:
buna fetelor!
am terminat sarmalele, au iesit bune intr-un final,dar daca ma mai aude cineva ca spun ca vreau sa fac sarmale sa ma opreasca si sa imi aduca aminte ca urasc sa impachetez sarmalele,oribil. De acum ma rezum doar la ardei umpluti sau la mancat la altii.Gata minutul meu de gorpodorire a trecut.
Hayat ma bucur ca ai dat contul.
Despre epilatorul cu ceara e bun daca ai pe cineva care sa te faca ca singura e o tortura.
M-am uitat si eu la PROTV si m-am oripilat si ugerul unei vaci e mai mic., si aricum mai dragut.
Eu il dau pe Iancu in fiecare seara dupa baie cu Mustella crema hidratanta, si asta pt ca la inceput avea pielea ffff uscata si apoi pur si simplu am continuat.
Mai vroiam sa spun ceva dar am uitat, ma gandesc si revin.
anca_toma mamica fericita a lui Iancu Matei (13.09.2011)
seidana spune:
Zubi..
nu sunt dintii, nu se vede nimic, zona nu e tare, nu e alba , nu e inflamata.. cred ca doar am obisnuit-o rau, si cred ca ii place sa o lipesc de mine cat mai des.., mai nou cand suge noaptea ma tine strans de mana sa nu cumva sa o las sau mut.. daca nu e profund adormita.. adio somn
sigur iti ies sarmalele
seidana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui nanna_mika
Era Baduleasca...bekinbiznis mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11 |
pinkysor spune:
Hello fetelor!
Mikka, sa te faci bine! si eu mi-am luat un sapun din ala cu levantica (gand la gand ) dar l-am luat pt mine imi place mirosul de levantica incat doar asta as mirosi toata ziua
Lena, eu nu stiu cum e aparatul acela dar la cosmetic daca ma face tipa pe maini cu asa ceva ma doare rau si nu-s asa rea de durere am nascut natural
Nana, aparatul eu nici aparatul nu-l suport ma doare de numa numa
Am vazut-o pe Inez in pozele puse de tine e super frumusica
Andreea, e un scump Andrei! Bravo pentru intoarcere
Ooka, mi-ai dat de lucru
Dbunny bafta maine la medic! Sa-i treaca tusea repede lui Noa
Hayay, pentru cont!
May, e super draguta Bea in poza pusa azi!
Jade, imi pare rau ca T e tot agitat dar vb lui May perioada asta va trece asa de repede
Zubi, unele mamici dau dovleac, poate poti incerca si tu
Noi suntem tot asa cum ne stiti ba cuminti ba neastamparati azi a dormit f putin, mi-am facut curaj si l-am scos afara! I-a placut mult... a adormit instant
Eu am facut iar croissante azi! asa ca va poftesc si pe voi
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui seidana M-ai linistit.. evident ca dr mea m-a panicat si cu asta.. ca sa-l tinem atent ub observatie, sa ii fac periodic poze, sa mergem din cand in cand la dermatolog... Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
Sei , la dermatolog iti pozeaza hemangiomul (lucru pe care il poti face si tu) si iti povesteste ce e cu el (lucru pe care ti-l pot povesti si eu). El va avea o perioada in care va creste dupa care stagneaza si involueaza. Alea tuberoase sunt mai nasoale, la voi daca e plan nu e o problema.Oricum ar fi variantele sunt urmatoarele:
1.Bleomicina (citostatic sclerozant care se injecteaza direct in hemangiom - in general in cele tuberoase- sub anestezie generala) - Deci NU CRED CA VREI!
2.corticosteroizi care sa opreasca cresterea (dar afecteaza glanda suprarenala) nici asta NU CRED CA VREI
3.propranolol - betablocant cu care se trateaza de fapt hipertensiunea arteriala dar are efect si asupra hemangioamelor. Tratamentul are risc cardiac si e de lunga durata (6 luni), este experimental si pe langa hipotensiune poate provoca hipoglicemie care e f periculoasa la un copil asa de mic...deci nici asta nu cred ca vrei!
4.laser care e ok dar e de preferat sa se faca cat mai tarziu in viata, cand copilul este complexat , eventual, de semn si doar in cazul in care nu da semne ca se retrage. La varste mici interventia se face cu anestezie generala.
Incearca sa il mai urmaresti si doar daca ti se pare o modificare fff mare mergi la un dermatolog bun care sa aiba si laser vascular (daca am retinut corect se cheama NDYag). Dr. Leventer din Bucuresti , de ex, opereaza fara anestezie dar pe bucatele mici in multe sedinte.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
ooka spune:
Oana, super info'ul tau legat de hemangioame. Si noi avem unul mostenire de familie la ceafa (asta parca are si un nume) si unul pe cap. E cit o sectiune de bob de orez si e plan, sper sa se retraga. Oricum se vede in functie de dispozitie/caldura/alti factori nedescoperiti pentru ca e mai rosu/mai mare uneori, nu tot timpul.
Legat de tarite si hemangiom nu cred sa treaca nicicum cu tratamente ale pielii fiind o chestie vascularizata dupa cum spunea si May, drept care cred ca s'a estompat el pur si simplu sau pielea a capatat 'rapanosenie' ii spun eu si nu a mai fost la fel de transparenta. Insa o baie de tarate chiar nu face rau nimanui, e super pentru pielicici disturbate de mediul din afara burticii.