Strugurasii de sept-oct 2011 se bulgaresc!**31**
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiasi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui maria26
acesta a fost diagnosticul doctorei... cam si eu, si tatal meu tot pe fatza.. la mine se vede vag la schimbarile bruste de temperatura sau atunci cand ma enervez foarte rau... la Andy s-a vazut pana pe la 2 ani... acum nu mai observ nimik :) mami de Albert 17.09.2011 si mami de Andy 06.06.2008 |
Chiar o sa incerc si eu> zi-mi cum ai procedat? Cata apa , cata tarate? Decate ori/zi sau saptamana? Chiar sunt curioasa daca functioneaza. Noi mai avem cateva puncticele si intre sprancene (tot un fel de hemangiom)> as incerca acolo.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
LenaC spune:
Oana, stiu eu de ce nu vrei :P Iti place noua casuta
Nanna
Elly, imi place cum povestesti
camady spune:
Jade se face T mare si cat te-a chinuit acum va fi cel mai cuminte copil.Vorbesc din propria experienta cu Razvan.Eu am facut tratament cu diazepam la el toata sarcina si am avut un copil super agitat 2 ani.Dar dupa..............ma rugam sa-mi zica si mie educatoarea ceva de-o boacana de-a lui.
camady's baby
seidana spune:
Felicitari Andrei
Hayat pup... Elena deja stie ce face cu alocatia luna asta
ELLY..... glad too see u... pupam pe Piki.. lasa ca se va intoarce el.. pana alaltaieri eram disperata ca Ela nu se intoarce .. eee. de ieri s-a schimbat povestea..
Oana... , stiam ca tu imi dai raspuns.. insa firisoarele respective i-au aparut acum e normal? oare mai creste mult? e mai mare ca la nastere.. nu ma tenteaza laserul deocamdata pt ca in mod normal nu e f vizibil si e unic , o voi lasa pe ea sa decida la un mom dat daca vrea sa se expune laserului.. insa imi e frica ca firele acelea au aparut acum si ma dispera
oanaiasi spune:
Da Sei, e normal. In general hemangioamele cresc pana pe la 6-8 luni (in medie) dupa care au o perioada de stagnare si cam dupa un an -un an jumate incep sa se retraga.
Daca te incalzeste cu ceva eu am 2 locuri cu telangiectazii pe picioare ..aparute acum cativa ani. Si nu ma deranjeaza ..inca. Am un angiom stelat pe un obraz, aparut acum cativa ani pe care in primavara vreau sa il kilaresc cu laser.
Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011
Doamne iti multumim!
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Jade, Sofia e nascuta pe 23 august la 35 de saptamani dupa vreo 10 saptamani de spitalizare/tratament. Si este exact cum il descrii tu pe T. Acum am vb cu Rox la telefon, Sofi plangea in fundal. Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011 Doamne iti multumim! |
este mai mare ca T cu 5 zile , dar ca varsta gestationala T este mai mare , el s a nascut la 36s5z
eu am stat in spital una + sase saptamani , tratament toata sarcina
dar important este ca sunt sanatosi
_
de T 5+
JadeJador spune:
citat din mesajul lui camady Jade se face T mare si cat te-a chinuit acum va fi cel mai cuminte copil.Vorbesc din propria experienta cu Razvan.Eu am facut tratament cu diazepam la el toata sarcina si am avut un copil super agitat 2 ani.Dar dupa..............ma rugam sa-mi zica si mie educatoarea ceva de-o boacana de-a lui. mami de Eva Maria 24.08.2011 si Razvan Gabriel 07.07.2003 camady's baby |
sa stii ca la tine m am gandit cu diazepamul pt ca tin minte cand povesteai de Razvan
_
de T 5+
JadeJador spune:
citat din mesajul lui seidana Felicitari Andrei Hayat pup... Elena deja stie ce face cu alocatia luna asta ELLY..... glad too see u... pupam pe Piki.. lasa ca se va intoarce el.. pana alaltaieri eram disperata ca Ela nu se intoarce .. eee. de ieri s-a schimbat povestea.. Oana... , stiam ca tu imi dai raspuns.. insa firisoarele respective i-au aparut acum e normal? oare mai creste mult? e mai mare ca la nastere.. nu ma tenteaza laserul deocamdata pt ca in mod normal nu e f vizibil si e unic , o voi lasa pe ea sa decida la un mom dat daca vrea sa se expune laserului.. insa imi e frica ca firele acelea au aparut acum si ma dispera Cea mai fericita de Elena (24.08.2011) |
gata , ti a intrat indemnizatia/alocatia ?
_
de T 5+
Iris_K spune:
Alayna, si eu am cam 20 peste cat ar trebui.. dar nici nu ma mir... daca bag odata 3 prajituri Valentina :))))... mai, eu cand mananc, beau mult si dorm, se simte la laptic...
Alex, produsele Mustela eu le primesc de afara, de la sora mea, habar nu am cat costa, dar mi se pare exagerat 100 lire :(.. am dat cautare la preturi si am vazut ca e in jur de 1 mil la noi in tara.
Azi a papat matza mea 3 mese de 200 ml.. mai are una pe seara inainte de culcare, da de ajungem la 800 ml.
Ionela, nu cedez eu la nimeni, sunt foarte incapatanata de fel si la cat m-am chinuit cu mulsul, ar fi culmea sa ma impotmolesc ca tiganu'la mal.. pana in aprilie incerc exlcusiv lapte matern .
A facut azi matza mea kka (cu aceeasi culoare si conistenta de la nastere), singurica, fara sa se chinuie.. am mai citit si mamici care au renuntat la laptele de mama si, ba au diversificat, ba au pus bebeii pe LP si tot constipati erau micutii.. :(
Mamica ANTONIEI (26.09.2011)
nanna_mika spune:
Gata Jade, poti vedea picea pe contul comun.
Scarbosenie mai mare decat e acum la Protv...mai rar!!!!! Bleaaahhh!
mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11